MAT, EFTERRÄTT OCH TREVLIGT SÄLLSKAP




Stickad fr Gina, Linne fr Gina, Halsband fr JC, Tights under Bikbok, Tights över VILA

Nu ska jag snart hoppa på min rullande häst och sticka till Willys där Malin väntar. Vi ska köpa mat / efterrätt som vi ska laga till hemma hos Thilde. Mysigt:)
Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

TILLSLUT SÅ TRÖTTNAR MAN, LITE


Att städa hos andra ge mitt rum stryk. Jag har inte orkat att dammsuga upp de där stora och äckliga dammråttorna som ligger där synligt på golvet. Jag har inte orkat att torka av min dataskärm som är full av feta fingeravtryck. Detta är inte likt mig, haha!

Nu har jag i alla fall storstädat så att det luktar såpa i hela rummet och det är fint. :) Snart ska jag hoppa in i duschen och sen göra i ordning mig lite för sen ska jag träffa tjejerna:)

NU NU NU



Det luktar kebab i hela rummet. Det är skitigt. Det är äckligt. Jag hatar pizza!

LÖRDAG


DAMM!

Igår blev det väldigt väldigt sent. Skrivbordet, hyllorna, skåpen, städning, nattduksbord m.m. Allt skulle bli klart igår men självklart så hann vi inte det. Det som blev klart i alla fall blev skitsnyggt och jag vill ha hans rum nu alltså!

Nu är jag i alla fall hemma och har precis tryckt i mig lite pizza och nu ska jag plugga lite. Om två dagar så ska psykologin vara inlämnad, shit!

IKEA

Nu ska jag förbereda mig, mest mentalt för kvällens planer! Vi har varit på ikea, tobias, tobias mor och jag.
Vi har handlat ett nytt rum till tobias. Detta ska fixas nu! Önska oss lycka till!

LAMPOR OCH MÖRDARE

När vi sitter här nere, jag och tobbe och lamporna här nere börjar slockna och man hör att det är någon som tänder och släcker dem, man vet att tobbes fjärrkontroll till lamporna är här nere (han tänder/släcker dem med en fjärrkontroll). Man vet att tobbes föräldrar sover och att det är någon som tänder och släcker. Självklart blir man rädd och börjar misstänka en massa saker. Skitläskigt!

Vi går upp tillsammans så att vi dör tillsammans ifall det skulle vara en mördare där uppe på övervåningen (det var i alla fall min tanke...)
Det är mörkt och ingen rörelse. Vi tittar ut genom fönstret och det är mörkt i varje hus på gatan. Vi tittar vid bilen som står utanför och där, ett huvud, två huvud, tre huvud. Tre människor utanför huset som vill släcka hela huset så att vi inte ser någonting.

Modigt går tobbe ut och tittar vilka det är. Självklart så är det hans gulliga kompisar som "lekte" med oss (mig).......... Kul att de kan ha roligt i alla fall, men nu ska vi snart sova efter många om och men. Hoppas att ingen mördare besöker oss inatt. Godnatt!:)

BLÅTT


Det var en toalett där inne i köpcentret. Den var hemsk! Den var blå. Ljuset var blått. Allt var blått. Allt! Huvudvärk!


Igår var vi ju på a6, köpte inte så mycket men det var ett trevligt sällskap:)! Det jag köpte var ett par söndriga håliga tights som min mor och mormor tyckte var hemska, hon i kassan på VILA tyckte dock att de var grymt coola, och jag instämmer. Dock så kan jag ju inte gå runt med de nu i vinter, lite kallt kanske, he he.
Sen köpte jag ett halsband och en tröja.

Nu har vi precis tittat på galan på tv3 och på criminal minds samt något annat och nu sitter vi inne i tobbes rum och ska mysa lite, godnatt!:)


LIK BLÖDER!!

Det var en gång en man som hade en ovanlig psykisk störning. Han trodde han var ett lik. Han åt inte och han arbetade inte. Han satt bara ner och hävdade att han var ett lik. Psykiatrikern försökte övertyga honom om att han verkligen inte var död. De argumenterar fram och tillbaka.

Till slut sa psykiatrikern: "Blöder lik?" Mannen tänkte en stund och svarade: "Nej, alla vitala delar i kroppen har slutat fungera, så de blöder inte." Då sa psykiatrikern: "OK, då gör vi ett litet experiment. Jag tar en nål och sticker dig  fingret och ser om det börjar blöda." Eftersom patienten var ett lik så fanns det inte mycket han kunde säga eller göra, så psykiatrikern stack honom i fingret och mannen började blöda. Patienten tittade helt chockad och överväldigad på blodet och sa: "Det var som fan, lik blöder också!"

-

He he:) På tal om att plugga och på tal om att ändra på sitt kognitiva schema...


ÅRSTIDEN

Jag tror allt att jag har drabbats av den där tröttheten som vissa får när det börjar bli vinter. Ja när det börjar bli kallt och mörkt om kvällarna som nu, 17.00 och svart, sjukt!
Jag har i alla fall sovit lite nu, somnade efter att jag tittat på Sen kväll med Ekdal (de pratade bl.a. mordet på Therese) samt Bonde söker fru. Är dock fortfarande trött och vill bara sova men nu ska jag sätta igång och plugga, ibland är det hårt att ha höstlov, he he;)


HOME

Kom nyss hem, det har varit en mysig dag:) mer om det imorgon för nu ligger jag i sängen med tobbe och vi ska hitta något kul att titta på innan vi somnar! Nattinatti!

Asex


Bikbok, hm, monki, hm

Hejdå, bilen blev grym och nu ska vi sticka iväg, ciao!

INSIDAN AV DEN GULA LILLA


Oj vad trött jag är. Jag har drömt så konstigt inatt. Vaknade av att jag skrattade och kunde inte sluta, kom ihåg att jag drömde något kul som jag sa att jag skulle komma ihåg till idag, haha men icke!

Nu ska jag gå ut och städa insidan av mammas lilla gula bil, det kommer bli superfint, tror jag. Sen vid tolv så ska jag och mamma sticka till A6 i Jönköping:) sen så kollade vi med mormor igår och hon ville också följa med. Så det blir en mor, en mormor och en dotter. Skitkul!:)
Nu ska jag springa ner till garaget och leka städerska, igen.

Ps. Igår med Thilde och Malin så gick vi en massa och sen kom vi hem till Malin där vi gjorde jättegoda våfflor som var feta och smala/tjocka, perfekt! :) Ds.

CORE


Nu är jag hemma från träningen och jag visar stolt upp min stiliga vattenflaska (som alla i regel har som tränar, he he, nu är jag en av dem, lycklig:)!
Det är riktigt jobbigt med core, jag är helt slut i ben, axlar, mage och rygg. Balansen är på topp!

Ett par omogna sextonåringar (vet vilka det är) bankade på dörren hela tiden under passet. Det är ju såklart att man förstår dem. Sexton år och tycker om att förstöra bara för att testa vad som händer. Det är ju så himla spännande, förstår er till fullo sexåringar, eh, sextonåringar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag spendera kvällen med Thilde och Malin!:)

KUSIN(ERNA) VITAMIN(ERNA)



Snart kommer kusinerna, senare så ska jag träna, därför så ska jag nu sätta igång med att jämföra Freud och Piagets teorier och hoppas att jag blir klar med det uppgiften! Heja!

FRULLE BULLE



Tryckte i mig x antal smörgåsrån med philadelphia och gurkor på.
Tryckte i mig x dl varmt vatten med smak+ honung (även kallt för te).
Tryckte i mig x antal havrekuddar.

Kan tillägga att jag egentligen inte tryckte i mig det goda, utan jag njöt. Nu känner jag mig redo för att möta dagen, he he.

>>>>>>>>>



Inatt har jag sovit väldigt oroligt. För någon minut sedan så hade jag inget täcke om fossingarna då täcket låg jättekonstigt så jag måste varit vild inatt! Nu ska jag äta frukost ska dock kämpa med att komma upp från min sköna säng först...

GOOOD NIGGGGHT!


Nu har även en måndagskväll sprungit iväg från att vara sju till att snart vara 00.00, en ny dag, en ny kväll (dag?) väntar med att skriva examinationen i psykologin. Fick ett sms av simhallen innan också där det stod att jag blivit bokad på Core kl 16.15 imorgon från reservplatsen. Det kändes stort, det kändes som en slags bekräftelse att Nu får du din chans Julia att visa vad du går för, typ. Haha! (Fast jag vet ju att de flesta som sätter sig som reserv kommer in till passet i alla fall eftersom det är så många som avbokar i sista minuten.)

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och titta på Mammas pojkar som jag inte får titta på i Tobias sällskap eftersom han tycker att det är så otroligt töntigt, och okej, det tycker jag också och det är ju därför man kollar?!:) Hur roligt skulle det vara med ett program som var Helt Perfekt? Hum, den du Tobias!

BRODER JONATHAN BRODER JONATHAN, SOVER DU SOVER DU?



Min söta bror kom nyss upp och gjorde lite teckenspråk för mig.
*Pek på sängen, pek på golvet, pek på sig själv, pek på mig och sängen, pek på vinden*.
- Jonathan vill du sova här inatt eller?
- Jaa:)

Sötgrisen. Kom upp för att fråga om han kunde sova med en extrasäng bredvid min säng, måste ju passa på innan han blir för gammal och tycker att jag är pinsam, he he. Dock så sa jag till honom att jag måste plugga ikväll och att han kunde sova här imorgon. Han blev lite besviken och gick ner och upp kom han igen med godis, he he. :)♥

MEDLEY


Nu har det äntligen hänt, jag får nu träna/simma hur mycket jag vill i ett helt år, great!
Idag har jag varit hos Tobias farmor där jag har städat och ätit supergoda köttbullar:) sen nu så är jag hemma och ska plugga lite snabbt och sen blir att att hoppa på cykeln för att sticka till simhallen där jag ska simma tusen meter och sen sitta i bastun och njuta! Skönt!

DEN ANALA FASEN

Under den anala fasen (1,5-3 år) knyts lusten till anus (ändtarmsöppningar, kiss och bajs, erogen zon ).
Barnet upptäcker att det är en självständig varelse och att han/hon "kan själv".
Problemet i denna period är att hålla tillbaka eller släppa taget, att trotsa eller att vara till lags (Freuds pott-träning). En anal personlighet ( fixering ) är rigid och tvångsmässig i sin personlighet; överdrivet ordentlig, renlig, regelstyrd, har starka dominansbehov   och är upptagen av "borde" och "måsten", samtidigt som han/hon dras mellan att ge efter eller att göra uppror.
Personen kan också ha stark självdisciplin, vara tillbakadragen, girig och utan spontanitet.
Överdriven snålhet kan vara tecken på anal personlighet.

Tobbe fann mig, jag fann mig själv. Min mor och far måste ha tvingat mig med potträningen!

HELA SÖNDAGEN LÅNG


Snart tror jag att jag kommer drabbad av en allvarlig ryggskada och av en allvarlig trobos (blodprobb). Aj aj.
Har suttit ner allt för mycket idag, från klockan 12.00 till 19.00, då käkade jag och sen stack jag och tobbe ner till Willys för att köpa oss lite krafter (godis).
Jag har pluggat precis hela dagen men Tobbe har jobbat så han har inte varit lika duktig, he he. Men nu sitter vi här på varsin sida av rummet och pluggar med våra datorer, heja!

WELLNESS COACH

Jag har skaffat mig en personlig tränare på nätet- få ut mer av din träning.
Igår när jag gick på stan så var jag inne på Stadium och hittade en personlig tränare som var till salu, endast 99 kronor, ord prid var 299 kronor! Nu jävlar! Haha.

Det som är så bra med detta är att jag ska fylla i vad jag äter varje dag och jag ska inte ändra på mina matvanor, att jag t.ex. blir nyttigare. Utan jag ska fylla i vad jag äter och sen ska coachen visa i ett diagram vad jag ätit för mycket och för lite av. Genom detta så vår man en inblick i vad jag behöver förbättra i min kost utan att jag förhoppningsvis behöver ändra allt för mycket på mina kostvanor.

Man ska också fylla i hur mycket man rör sig, vardagsmotion m.m. Genom detta det så får jag då kontroll över om jag äter rätt förhållande till min träning, vilket förhoppningsvis leder till att jag uppnår bättre resultat med träningen:)
Ja många använder säkert detta programet genom att gå ner i vikt, jag vill dock bygga mer muskler och se var min kost brister. Jag vet bl.a. att jag måste ha för lite b-vitamin då jag tappar en massa hår och mina naglar går sönder hur lätt som helst, så då kommer jag få reda på hur jag ska göra för att inte ha b-vitamin brist längre, skitbra!:)

Ja, sen finns det en massa andra finesser men har inte hunnit undersöka alla än:) Spännande!
...får dock se hur länge jag håller mig till detta med att fylla i vad jag gör varje dag. Men med tanke på att jag ska före en sorts dagbok i ett projekt i idrotten så kan detta ha en del i det. :)

FUCK GOOGLE ASK ME



Idag har jag skrivit klart en del av idrottsprojektet som vi skulle göra, otroligt skönt. Nu är en del av plugget avklarat, nu är det bara det jobbigaste kvar, suck.
Nu skai alla fall jag och tobbe sticka ner till stan för att byta min ring och sen tar vi oss hem till honom där vi ska mysa hela dagen, uppdatering senare!

MARIELL

Fick en fin komplimang av min far under tiden som vi tittade på idol.
"Dina kinder och din ögonform liknar Mariells!" Jag bugar och bockar. Nu ska jag mysa med världens bästa pojkvän.

MONKI MONKI MONKI



Köpte en slags kavaj (tror att det ska likna det?) på monki, halva priset så fick den för 150 riksdaler.
En fin fin ring från Åhlens för 60 riksdaler som dock gick sönder när jag satte på den, he he, dåligt! Så det blir att lämna tillbaka den imorgon, usch jag som inte hade planerat att sticka till stan imorgon:/

+++++++++++HOLIDAY



Hick......
Hick......
Jag tror att någon tänker på mig, har haft hicka sen jag kom hem, jobbigt:/
Efter skolan så blev det trots allt lite shopping, mer om det senare. Ja, det blev mcdonalds också, he he. Gott!
Nu ska jag dricka varm choklad och njuta av att det är HÖSTLOV, NU, IDAG, EN VECKA FRAMÅT, WIHU!

FREDAGAR



Fredag, fredag och vad allt det innebär. Fest, shopping, vänner, sena nätter.
Haha nej, efter skolan så väntar psykologin på mig. Nu snart blir det skola, börjar 12.40. Sitter fortfarande i myskläderna så nu får jag ta och skynda på lite.:)

HUMANISTISKA PERSPEKTIVET

(OBS! KÄNSLOSAM TEXT!) (He he)

Jag är så trött att det är helt sjukt. Jag var så glad när jag började med psykologin då man skulle gå igenom ett perspektiv inom psykologin av de vi gått igenom och sen förklara varför vi tror att det är så vi utvecklas o.s.v. Det perspektiv som vi tror stämmer helt enkelt.
Jag hittade perspektivet för mig, humanistiska perspektivet som står för den fria viljan. Jag samlade en massa fakta och jag bara älskade det. Ett perspektiv som stämmer in på mig, tyckte jag. Jag skulle kolla bland mina papper och till min fasa så ser jag att vi inte har gått igenom det humanistiska perspektivet så vi FÅR INTE välja det, fan fan fan! Allt gick under, glädjen, motivationen, viljan, ALLT! Jag som va så nöjd och stolt över att jag fanns någonstans i de perspektiv som vi skulle redovisa i den första uppgiften i hemtentan.

Men icke. Det är nog meningen att jag aldrig ska bli klar med denna uppgiften.
Med tanke på att vi har en massa prov+läxor nu också så går jag nästan sönder, hur ska jag hinna? Höstlov, snart, jovisst! Höslov=Plugg! Usch, jag hatar tanken. Nu känns det som att jag kommer vara uppe hela natten för att plugga, för att skriva, usch.
Ja och tobbe är inte till någon hjälp, han på på studentfest, jo tjena! - Här sitter jag och pluggar, sov gott mina kära klasskamrater, jag ska vara uppe hela natten, dunder kul! "Wihuuu", typ. Nästan, inte alls.

(Observera att jag inte kommer vara uppe hela natten, det kommer jag inte orka, men det låter som att jag är en dåre då så eftersom jag känner mig som en dåre så vill jag låta som en dåre också, ciao!)


Ungefär så här känner jag mig nu:/ Osäker, kommer ingenstans, hatar psykologi (som jag tyckte var underbart roligt för ett tag sedan!)

STÄDTANTEN


Ja visst kan det vara fint med folk som städar? Ja om inte annat så blir det fint efteråt i alla fall, alla kanske inte är så snygg som hon på bilden när man städar i alla fall, right?:)

Som ni troligen vet så städar jag varannan vecka hos min granne och får en slant för det, nyss så ringde Tobias farmor som jag också ska börja städa hos, städtanten Julia:) Ska skapa en egen firma snart tror jag, he he!:)

(Kan tillägga att jag är väldigt glad över att jag har lite småjobb som städtant, och med tanke på att städning inte är så hemskt som det låter så blir jag ännu gladare! He he.)

JUST NU:



...fralla med ost och ett stort laget gurka + fyra böcker (tre på bilden) som jag lånade på biblioteket idag.
Åh vilket mysigt ställe, skulle kunna bo i ett bibliotek, det är så mysigt och så lugnt och skönt efter en aktiv dag i skolan, he he. Där ska jag vistas mer!

Jag lånade två böcker om psykologi till hemtentan som jag ska börja med idag som ska vara klar nästa måndag.
En bok och etik som dock inte verkar vara så bra nu när jag väl har tittat lite mer i den...
Samt en bok som inte är med i bilden som är en roman på engelska. Spännande!

BLING BLING


Tröja från Monki och "jeans" från Gina.

Udda bilder, med jag är lite udda, lite annorlunda. Jag sjunger till musik i vårt arbetsrum i skolan för att liva upp stämningen lite i vårt rum på sex personer- men det får jag skit för sen, de tyckte att jag var kass!
Jag väljer att arbeta själv i en stor arbetsuppgift om människosynen när man får arbeta två och två.

Nu ska jag börja plugga psykologi och äta lite gott, beso.

600,9854/986,5+098+8,997*3,345*65/887,78


Just nu: En massa tal, överallt, i ögonen, i öronen, i huvudet. Överallt!!

Just nu så känns det inte så bra med prov imorgon:/ Känns som att jag inte riktigt har koll på allt till hundra procent som jag vill ha, men det går det ju knappast aldrig att ha inom matten?
Men som jag har skrivit innan, det är bra att jag har en känsla som säger mig att jag inte kan så mycket. Ja det omvådnadsprovet som vi hade för någon vecka sen om lungorna + sjukdomar, jag kände mig inte säker med alla läkemedel, fakta, eget tänkande m.m. men vet ni? Jag fick MVG på provet!:)

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen, imorgon börjar provet klockan åtta så kommer få skriva provet halvsovandes om jag inte går och lägger mig nu:p Godnatt!

ONSDAG


Nu är jag hemma (äntligen) kändes som att sträckan från Thilde var 10 mil istället för någon km. Jag kom liksom inte framåt på min rullande häst, hon va nog lite slö idag.

Nu har jag matten som väntar på mig här, bredvid mig. Sen ska jag nog söka lite information om jordbrukets läckage av näringsämnen som bidrar till övergödningen i haven. Jag har valt ämnen själv och måste nu göra bra ifrån mig, ska utgå från ett arbete som jag gjorde i Naturkunskapen förra året som jag fick MVG på- får hoppas att det hjälper mig lite på vägen...

UGGLA



Idag kan man tro att jag är gift med Mugnus Uggla då jag har honom på min mage, - en uggla! Coolt!
Linnet m ugglan som har en "öppen" rygg och är fr Kosta Outlet och tightsen fr bikbok. Nu ska jag sticka till skoooolan och uggla mig lite. Bye bye!

MAN LÄR SIG NÅGOT NYTT VARJE DAG...

Ikväll har jag verkligen pluggat, vad duktig jag är. Känner dock inte att jag har blivit så mycket klokare för dessa timmar vid datorn/matteboken. Imorgon ska jag plugga mer och förhoppningsvis så blir jag lite smartare efter en dag.
Något som jag i alla fall har lärt mig idag är ett nytt ord, ett fint ord kan jag tycka som jag är stolt över att jag kan nu, haha. Dogmatism, det låter fint, eller hur? Kom ihåg också att jag inte har lärt mig det utav Tobbes förtjänst, nej nej. Detta var min egna lilla förtjänst, vet dock inte när jag ska komma till användning med ordet, det känns liksom inte riktigt som Julia. Det låter så svårt, haha! Men jag kommer nog klämma in det i något arbete någon gång. Det löser sig!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, imorgon börjar kl elva. Ha en trevlig natt, godnatt! Höööörs imorgon!

ANGÅENDE TRÄNINGSVÄRK- VA STOLT ÖVER VÄRKEN



Man kan ju inte vara aktiv i pluggandet hela tiden, även om man skulle vilja kunna vara det. Förr eller senare så känner man (jag) hur det börjar krypa i benen så att jag skulle kunna springa ett helt maratonlopp.
Ja, innan idag så hade jag en sådan lust att ge mig ut och springa, jag vet inte när jag hade lust till det sist, sjukt, vad är det som händer med mig? Jag har träningsvärk i hela kroppen, en värk som jag hade för jättelängesen, kom knappt ihåg hur den kändes för ett par veckor sedan.
(Lite konstigt att jag inte har börjat träna riktigt tidigare. Har en hel del tidningar från iForm som jag läst bakifrån och framifrån så att jag nästan kan de utantill!)

Nu är det andra tider, träningsvärk och ett evigt, stolt och vackert klagande från min mun kommer hela tiden om min värk i armar, mage, lår, vader och bröst. Hjärnan har som sagt få jobba en hel del han också, herr hjärna, he he.
Folk i klassen har sagt åt mig att sluta tjata om denna träningsvärk, "Vi har hört det nu JULIA"- ja det är någonting som jag ständigt hör i min lilla klass på 28 elever. Fast, det är ju inte 28 elever som säger åt mig att sluta tjata, det handlar kanske om några få, men deras gap är som 28 elevers.

...det jag vill säga är att jag är stolt över min träningsvärk och det kommer jag alltid att vara fram till den dagen då jag inte har någon träningsvärk längre, för då kommer jag vara stoltare än någonsin. Haha, ja då kommer ni inte höra mitt ständiga tjat om att jag har träningsvärk, utan då kommer ni få höra hur vältränad jag faktiskt Är!=)

Va stolt över värken!

JAG GLÖMDE JU...



Ja jag glömde ju skriva om min fina vän som står här troget bredvid mig, fröken godisskål! En väldigt fin och god kvinna tycker jag, ni borde också ha en vän som henne, hon underhåller er när ni har en hemsk pluggdag (som jag har idag)! Måste skriva det igen, hon är mycket god

För er som har nära till Willys och vill göra en bra affär (he he, vem vet, den som handlar på willys kan ha väldigt tur i sitt liv, ni har väl sätt reklamen på tv?) så finns det lösgodis där för 39.90 kr kg!
Oh, billigt, billigt, gott, gott.

EN SVART HÖSTMORGON



Så, nu är även denna skoldagen avklarad. Försov mig- vaknade kvart över sju, börjar klockan åtta på tisdagar, jippi!
I skolan så insåg jag och Thilde hur fruktansvärt mycket plugg vi har! Det är helt sjukt, men ja, så är det när man väntar med allting till sista dagen (som alltid)! Här sitter jag just nu med en lista över vad jag ska göra idag.
Ja denna härliga tisdag, jag som hade tänkt att åka till new york nu efter skolan och åka hem vid nio tiden ikväll. Men nej nej, nu får man ju vara hemma och plugga hela dagen istället, hehe:) !

Planering:
- Matte- geometri, prov på torsdag
- Friskvård- skogen, uppgifter
- Psykologi- hemtenta
- Religion- Kristendomen, anteckningar
(- idrottsuppgiften, sin egna hälsa m.m. , läsa igenom)

Sen ska jag skriva några fina ord om Thilde också, det ville hon sa hon till mig idag när vi satt på våra rullande hästar påväg till våra godisaffärer.
Thilde är en fin vän, hon har lite svårt för att enhetsomvandla i matten, men det gör ingenting för mig, för jag känner mig så betydelsefull när hon frågar mig om hjälp, jag känner mig duktig och snäll. Ja så utan dig Thilde så hade jag inte varit detta, så tack för att du har svårt med just enhetsomvandlingar. Du är du, ändra inte på det min kära vän!:)
*Pet på rumpan när du går upp för trappan i skolan, pet* (Haha)

I DIDN'T KNOW ANYTHING



Nu är jag hemma, igen, hungrig, trött, och snart ska jag träna, igen.
...så nu ska jag äta, sen ska jag peppa mig själv lite, och sen ska jag till simhallen där träningen väntar!
Ja det är bara att kämpa på!

VÄRME ELD FODRAT



Idag är det verkligen höst. Det blåser, det är kallt och allt är hopplöst. Vill inte gå ut från huset idag, vill sitta här inne framför kakelugnen och bara ta det lugnt, det hade varit så otroligt otroligt skönt. Jag går in på it's learning allt för ofta i hopp om att fröken Lovisa ska vara sjuk idag. Att cykla till skolan för att ha en timmes lektion, hum, hårt.
Snart ska jag i alla fall sätta på mig min stora jacka och mina mysiga skor som står troget där nere och hoppa på den rullande silverhästen- i blåst och i kyla (och i lite regn).

GAMMALDAGS TÅRTA



Oj vad slut jag är, idrotten var så sjukt jobbig idag att jag kände mig som i en annan värld där det bara fanns en massa uppförsbackar och där allt var så plågsamt. Det handlade om intervaller och slag och armhävningar och situpps... Ja, jobbigt! Johanna är så jävla hård, haha, men det behövs nog för att man ska ut på krafterna till 110%! Fattar inte hur jag kommer palla med träniningen i eftermiddag då jag ska gå på step/core igen, harregud!

Nu har jag i alla fall samlat lite krafter så att jag orkar gå ner och ta mig en liten tårtbit som blev över från igår när bror fyllde år!:) Gott!

MILKSHAKE


Ikväll har jag och bror tittat på när tobbe spelat innebandy, de förlorade jag och var ingen maskot, tusan! Sen köpte vi godis och milkshake och gick hem till mig där vi tittade på Wallander och nu ska vi lägga oss i sängen och titta på Ensam mamma söker på tv3.se :)

$ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $


Stickad tröja fr gina, strumpbyxor från Lindex och raggsockar från Ullared.
++++++++++++++++

Strax:
Kycklingpaj och tårta!

I + q = lO



Världens bästa bror fyller tio år idag, stor grabb nu ju! Av mig ska ha få en modellbåt och Mentos som jag hoppas att jag ska få smaka!:) Haha!

SÅNG

Önskar att ni kunde höra den fina fågelsången som är utanför mitt fönster, eller de kanske pratar? Det låter hela tiden, är det vår nu? Solen lyser in på mitt rum och därmed på mig dator så jag ser knappt vad jag skriver. Fint!

ROSA VITT BLÅTT ROSA VITT BLÅTT



Efter att jag har varit väldigt onyttig hela dagen då jag ätit smörgåstårta, toast, bullens korv, m.m. så har jag just nu gjort mig en nyttig smoothie, eller lite nyttig i alla fall, går dock att göra nyttigare, he he.

Filmjölk (ekologisk), blåbär och vaniljsocker!:)

NERVSYSTEMET


NU: nervsystemet, det suger. Känns dock som att det är söndag, så det är gött, jag har en ledig gad imorgon också så behöver inte plugga hela dagen idag i alla fall:)

Plugget:
- Matteprov
- Läxor i omvårdnad+religion
- Börja med hemtentan i psykologin

T.R.Ö.T.T.

Nu har jag kommit hem från Gemla och från skolan där jag pratade om omvårdnadsprogrammet! Jag är trött, väldigt trött och ser nu fram emot att lägga mig och datorn i sängen och titta på webbtv- vilket jag ska göra Nu!

THE MO


Kläder från hm, smycke från hm, allt från hm (fast jag kommer dock från mor min, jag lovar!)

Nu gäller det! Har jag glömt någonting? Har jag någon annan fläck på tajtsen som jag måste tvätta bort?

Ja packningen är klar, blev ändå en del, måste ju ha med en himla massa saker som kläder till imorgon och en tandborste, ja och lite annat smått och gott till morgondagen, haha. Pengar får jag inte glömma heller!!

Jag hade lite ångest innan, hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig. Fick lite tips och vipps så var klädkammaren ett plagg fattigare och tvättkorgen med en massa skitiga kalsonger och trosor blev ett par leggins fattigare, he he. De var väldigt skitiga med lite fläckar här och var men nu är de fina igen efter lite handtvätt,  haha!

Snart ska jag hoppa på cykeln och cykla till Frida, ps. det regnar ute:( ...men är man hård så är man;)
Ha en trevlig fredagskväll och titta på idol och rösta på Mariette åt mig! Bye:)

FREDAG 091016

Nu gäller det. Ska inte vara så förbaskat sen ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen välja kläder och sen fixa iordning mig. Ikväll blir det fest, tagga! Kommer dock missa idol:/ imorgon ska jag vara med på öppet hus klockan tio på vfg, shit. Kommer nog vara lite trött, kommer få ta bussen kl 09.25 från landet. Kommer vara jättetrevlig mot de blivande ettorna, kommer ligga i sängen och visa hur man ska ligga när man är sjuk och är trött och har lite ont i huvudet, jag ska visa dem, he he. Jag och Thilde, Yo!

MADONNA: JUNGFRU MARIA

Tjocktröja fr hm herr och en tröja med madonna (jesus mor, he he) från hm!

Igår köpte jag en stor tjocktröja (mm så mysig) på hm herr och en tröja som jag länge har spanat in. Tycker dock inte om att det står MADONNA på den, men nu har jag kollat upp en grej, Jesus mor kallas för Madonna (Min Dam), så det är grymt, nu går jag runt med en tröja där den syftar på Jungfru Maria. Det är även en bild på henne under hennes namn på tröjan, he he, snygg morsa!:)

Nu ska jag strax sticka till skolan, kuul! Ha en bra dag!

STACKARS LILLA TOBBE SOM HAR ONT I BENET


Han var ju tvungen att ta lite lugnande innan den stora "operationen"!!


För en vecka sen så sydde lilla älsklingen i sitt ben, han förblödde nästan, lilla gubben<3 Ett sånt stort sår, ville bara hålla om dig då och visa att jag finns här för dig, och att detta inte skulle vara slutet på vår underbar resa genom livet. Dock så fanns jag ju inte där för dig då och du fick stå på egna ben, trots att du grät floder så fanns jag där för dig genom mobilen, åh jag älskar dig så och hoppas att du snart blir frisk min älskade vän!<3
Puzzizar från din Julia.

Haha! Nej inte riktigt så. Tobias tyckte att jag skulle tycka synd om honom för ett LITET skrubbsår som han fick sy av farbror doktorn. Idag tog i alla fall min kära mor bort stygnen, han tyckte att det gjorde lite ont när det drogs i håret, men annars så var min lille pojk en stor man! :) He he, kul när han läser detta sen när jag går in på toa för att borsta tänderna. Han ligger nämligen i sängen och väntar på att jag ska göra iordning mig, he he. :)

Träningen gick bra i alla fall, jag var väldigt seriös och imorgon tror jag att jag vill sticka till simhallen efter skolan för att simma 1000 meter, hoho, och sen bubbla, hoho, och sen basta, hoho.

Nu ska vi snart gosa ner oss i sängen, ska bli skönt. Börjar tolv imorgon, soft. Godnatt!:)

JAG SVIKER INTE MINA LÖFTEN


Vet ni va? Skulle ju egentligen stuckit till simhallen idag igen för att träna, men mitt årskort som jag skulle köpt idag krånglade, så det sket sig ganska så rejält. Hade ju taggat för det här:(
Men eftersom jag lovat mig själv att inte sluta upp med träningen nu när jag väl har börjat med den så ska jag träna hemma NU! Haha, tro det eller ej. Rummet är nu mysigt med ljus och det är nystädat. Yogamattan (fick i födelsedagspresent 08) på golvet, pilatesbollen (väldigt stor...) uppblåsen (fick i födelsedagspresent 09) och vattenflaskan är klar! Haha, musiken är t.o.m. här! Nu jävlar Julia- gör detta till något bra nu! He he!


DENNA HÄNDELSERIKA DAG



Efter en rolig skoldag med tokiga vänner så är jag nu äntligen hemma och sitter ner för första gången idag, känns det som, hehe. Behöver ju inte tala om att jag suttit vid min dator hela dagen i skolan och spelat ett irriterat spel på facebook, haha, likaså thilde och lille pontus:)! Med lite tårar och glädje delade vi upplevelserna tillsammans medans vi spelade, det hände så mycket under spelets gång!

Haha, efter skolan så gick jag med Thilde på stan, hittade två tröjor som jag visar sen. Sen hittade jag en massa annat fint som jag dock inte köpte. Efter att jag varit på stan och släpat runt på två stora kassar + en tung väska så var jag hemma då jag snabbt bytte om till andra kläder och sprang in till grannen där jag städade.
Vi pratade bl.a. om hur Stig (grannen) minns mig springa runt här som barn på gatan och att tiden har gått så otroligt fort. Han berättade allt så känslosamt på något sätt.
-Du är ju vuxen nu Julia, sa han till mig, lite glänsig i ögat var han också. Måste vara jobbigt att bo själv i ett helt hus. Så tyst, fast jag tycker att det är skönt att komma dit. Ingen tv, ingen radio, ingen musik, ingenting. Det är tyst i hela huset.
Efter städningen där i alla fall så var jag utelåst, mamma var och handlade och kom till sist hem med Subway, gott. Nu ska jag själv börja städa här, det är väldigt skitigt kan jag tycka!

NU: Städning
SEN: Plugga och ta lite kort:)

(Oj vad mycket text det blev:o)

INGEN!



Ingen är så älskad som du!! Ja, trots att du har hår överallt och trots att du ser ut som en svamp när du vaknar<3
...ja jag är ju inte heller alltid så vacker!:)
  Sen så tycker jag att det är manligt med hår, grottmänniskor är manliga, he he!  

JAG ÄR TILLSAMMANS MED EN GROTTMÄNNISKA



Idag har jag inte varit hemma så det är därför som jag inte har uppdaterat.
  Lite bilder på Tobias i alla fall, min pojkvän, min håriga pojkvän, hår överallt! Vi har lagat mat och vi har gått upp till TOYS R US där jag köpte en modellbåt till min söta bror som fyller år på söndag.

Nu ska vi fortsätta titta på Oskyldigt dömd och bråka med bredbandet som inte lyder oss. Skrev detta inlägg för ett par minuter sedan (en timme sen) men internet krånglade men nu är det på benen igen!:)

LINA PRATAR UT OM SIN SÅRBARHET

Titta på när hon talar ut Här!:)

Nu ska ska jag ta och åka till Tobias, mysa där ikväll/inatt.

Just det, jag har träningsvärk under revbenen:/ fan, jag som hade hoppats på att jag INTE skulle ha ont nu efter träningen igår, eller ja, hade hoppats på att jag var lite mer vältränad:/ Det blir att kämpa vidare helt enkelt, fast det hade jag ju gjort även om jag INTE hade haft ont idag, he he!

BRORS OCH SYSTERS SERIÖSTA PLUGGANDE


"Ja visst ska det bli kul att plugga nu broder?" Jag är ju inte sliten, är inte trött, nej nej. (Man ser det på mig faktiskt)

Vi bestämde oss för att ta en paus helt enkelt när vi precis hade börjat med matten...


Ja han slocknade, men nu är han på benen igen och pluggar för fullt. Han försöker dock ta min miniräknare som jag rättar hans svar med, he he. Han tycker att det är lite orättvist att jag ska använda en räknare för att rätta talen med när han behöver räkna med huvudet, haha. Och javisst, jag hade väl inte behövt den där räknaren men den är faktiskt väldigt bekväm, haha! Sen kan jag ju tala om att den är från TC också, hehe. :)


Jonathan har på sig min fina träningsoverall som jag hade när jag gick på friidrott.

BAKBAKBAKBAKBAKBAKBAKBAKBAKBAK


Bak med älsklingen igår, gott, ska nog gå ner och hämta en till mig och jonathan nu som sitter här mitt på golvet och väntar på mig som ska hjälpa honom med läxan!:)

cause i have photographs and memories of the times and i have poetry and drawings of my life



Sitter och tittar tillbaka på gamla bilder. Bilder från ett annat liv känns det som.
Mamma visade mig de där breven som jag skrev när jag var runt tio år, små oskyldiga brev, en massa stavfel men så fina ord, tror inte att jag skulle kunna skriva ihop ett sådant brev nu. Har tittat i gamla häften som jag har här skräpandes i lådorna. Bilder, ja inga fina bilder men jag har gjort dem själv. Jag har skrivit av låttexter, ja vem gör inte det? I massor, fula låttexter som var så meningslösa, helt sjuka, men trots det så är de fina på något sätt. Ska snoka vidare bland min historia och se om jag hittar något annat spännande. He he, det är spännande, men det känns lite som att det inte är mina saker, det känns som att det är olagligt...

KRISPIGT LÖRDAGS(MÅNDAGS)MUMS

Är det mitt internet eller är det blogg.se som är sjukt segt? Försökte blogga innan träningen men nej nej, det gick ju inte. Tog hundra år innan man kom in på Nytt inlägg, och hundra år att ladda upp en bild, så jag sket i det!
Nu är det precis detsamma men jag laddar upp lite i alla fall. (Nej, det gör jag inte alls, inga bilder, för det tar allt för lång tid ser jag nu, så de kommer upp imorgon!)

Träningen i simhallen, core/step var hård idag. Känns som att magen fortfarande jobbar, haha. Ja och ryggen, fyfan.
Mitt huvud har fått tänka lite under träningen också. Gymnastik för både kropp och huvud, he he.

Efter träningen så låg tobias här utslagen på sängen och tittade på datorn, ja inte hade han dammsugit som jag frågade om han kunde göra, han hade inte änns städat toaletten, ja vad har man annars sin pojkvän till om de inte kan göra något sådant? He he, en ond Julia! Mohaha!

Nej, skämt åsido. Nu har vi i alla fall bakat cornflakeskakor, supergott! Så det ska vi snart gotta i oss samtidigt som vi kommer ligga och mysa i soffan och titta på tv! Åh vad jag älskar lugna och sköna hemmakvällar.

NU: SIMNING

Godmorgon, nu är det måndag. Simning och svenska står på schemat! Efter skolan så blir det mys med tobias och sen blir det träning på simhallen igen, fast denna gången step/core. Känner mig riktigt duktig att jag faktiskt fortfarande har kvar motivationen. Jag ska träna två gånger i veckan, gärna mer, jag ska bli grym och aldrig mer ha dålig hy och kommer ha världens snyggaste kropp om några veckor, för det är ju det man får av träning, right?
Haha, nej mitt mål är att orka lite mer i vardagen, få bättre hy och blir lite muskulösare. He he. Eller ja, jag hade ju inte bangat på att ha världens snyggaste kropp, (hur nu den ser ut) men det kommer nog inte vara mitt mål för då kommer jag nog bli lite besviken i slutändan.

Men nu måste jag klä på mig kläderna/ bikini och fixa undan kläderna som ligger i små högar här på rummet. Ha en göttans dag så hörs vi sen efter simningen!

EN TRÅKIG POJKVÄN



Min otroligt trevliga pojkvän sov lite idag och var lite bakfull efter gårdagens festande, så man bäddar får man ligga!
Nu har vi i alla fall gosat framför Ensam mamma söker och Wallander, spännande!

Nu är det sängen som gäller och webb-tv. (Och lite mys, he he)!
Godnatt!:)

TOBIAS HAR SKÖNHETSOPERERAT SIG

Tobias gjorde en skönhetsoperation igår. Han har länge haft komplex för sina läppar och igår operarade han sig.
Han är nöjd med resultatet, men jag är lite kluven, tyckte om hans läppar innan, men det kan jag ju inte säga till honom för då blir han jätteledsen och det vill jag ju inte att han ska vara:/ Det är ju han och jag mot världen.


ÅH vad ful han är med snus under läppen också:(

HALFWAY TO HEAVEN

Inatt har det varit en underlig natt. Har drömt konstiga drömmar bl.a. om en präst och sen om några kompisar. Jag har läst två tidningar utan att somna, underligt. Brukar bara hinna läsa en sida annars.
Vaknade av att täcket låg på golvet och att jag fick en telefonsamtal, en trevlig man på andra sidan som var social pratade och pratade, minns dock inte vad vi pratade om, haha halva hjärnan sov nog. Vet dock att jag inte frågade efter hans namn och att han ringt mig innan vid några tillfällen. En läskig men trevlig kille med okänt namn och nummer (och ålder).

En halväten pizza ligger här bredvid mig, luktar pizza i hela rummet nu:( Är inte sugen längre, så nu ska jag ner och hämta vatten och dricka en liter och hoppas att lukten försvinner, varför den nu skulle göra det p.g.a. vatten...


NATTI NATTI!

Nu är jag hemma. Hos Frida tittade vi på fotbollen (*snyft*) och lite mer, lite hoppande mellan de olika kanalerna samt text-tv.
Chips och godis, mm gott. Sällskapet, mm trevligt. :) Hehe, jag vet vem det mer är som kommer ha det trevligt inatt, he he, inga namn inga namn!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Satt där nere lite innan i soffan och tittade på några grejer som mamma visade mig på nätet. Ja jag har ju världens mysigaste hund som tryckte sitt huvud mot mina ben och ville att jag skulle klia henne, söta lilla älsklingen nr 2 :).

Godnatt!






JAGHARINGENANINGFAKTISKTJAGÄROSKYLDIG



Nu sticker jag, med allt för mycket kläder på mig. För en månad sen och någon dag var jag i bikini:( Snyftar!
Men nu ska jag Gå till Frida, dra tummen ur röven och inte dra ut på det, hejdå, hej kylan!

PÅ GÅENDES FOT I VINTERKLÄDER I REGNVÄDRET


Snart ska jag ta på mig mina mysa skor (plus raggsockar) och min stora vinterjacka (som jag nyss tog ut från vinden som är iskall och som luktar vind) och bege mig på gåendes fot till Frida! Hoppas att jag inte kommer frysa...

När jag hade duschat så kände jag mig genast på bättre humör, skönt, då slipper tjejerna umgås med en tråkig Julia ikväll, hehe. Eller, ja, vet inte om jag orkar anstränga mig och vara så jävla rolig hela tiden, men nästan, haha, lycka till!!

LÖRDAG

Usch det känns som att det är söndag, och det är lördag, vad är detta? Så brukar jag aldrig känna.
Sen så känner jag mig så omotiverad att göra någonting p.g.a. detta skitvädret!! Ska snart hoppa in i duschen och troligen bli på bättre humör, sen ska jag träffa Thilde och Malin!:)


En bild som är togs för ett år sedan. Hade inte bangat på 24 graders värme klockan åtta på kvällen!!

STYLEBYSTARS.COM



Så fin.

BARBIE

Glömde ju skriva att jag och tobbe hade varit tillsammans i 10 månader igår!:) Tänk, tio månader. 10 månader. Det är en lång tid, den bästa tiden i mitt liv med mycket kärlek och skratt, he he.

Igår så köpte vi en present till söta Engla som fyllde 3 år, en fin barbie som jag blev helt förtjust i. Åh. Jag kom ihåg hur jag och en kompis ringde till varandra och bestämde vem som skulle ha den och den barbie och vem som skulle ha den bilen och det barbiehuset. De fick barn och de gifte sig och levde lyckliga i alla sina dagar, ja nu bor de i en kartong på vinden och jag är riktigt sugen på att plocka upp dem igen för att titta på dem, för att kamma deras hår och för att sätta på dem alla fina skor. Ja men nu är man ju sjutton år och då får man ju inte sätta på Barbie kläder och man får ju inte kamma det där fejkade håret som är så fint. Nej det får man ju inte göra för chefen, för Tobias.  Det är ju töntigt, NEJ! Det är minnen, det är en del av änns liv, det var det som jag längtade efter när jag slutade skolan- att vara bakom soffan och leka med det stora barbiehuset och att bada dem i poolen utanför och köra dem till affärna som man byggt upp själv där det fanns en massa fina kläder som man själv ville ha.


FREDAG


Nu sticker jag till skolan, sen så sticker jag till tobbe efter skolan för lite senare idag så ska vi på kalas, hehe:)
Engla, Tobias systerdotter fyller år!:)
Ha en bra dag!

det blev bara jobbigare och jobbigare och jobbigare...

Blogg.se var knäppt igår så kunde inte blogga när jag kom hem, det var jättesegt och hade helt enkelt inte tålamodet att vänta i flera minuter för att få ladda upp ett inlägg om gårdagens spinning.

Spinningen var i alla fall hemsk men ändå så himla bra! Att sitta på en cykel i ett mörkt rum med tända ljus var mysigt och i början av passet så var det riktigt skönt att bara sitta där och trampa. När hon inspektören sa att vi skulle ställa oss upp och trampa i 2 minuter så blev det lite jobbigare, vi skulle lägga på motstånd och vi skulle kämpa!
Sen blev det bara jobbigare och jobbigare och jag fattar inte hur jag orkade. När det kändes som att all kraft var slut så kom den tillbaka och jag orkade ännu mer och så höll det på, jag var grym, he he! Har ALDRIG svettats så mycket, och det var så skönt för alla i hela rummet drunknade nästan av allt svettande. Jag var helt enkelt inte själv med att tycka att det var vääldigt jobbigt!!
Efteråt så var det väldigt skönt, kändes som en ny människa eftersom jag tagit ut alla mina onda och goda (?) krafter under passet, haha!

När jag kom hem så kom Tobbe också, vi mös och jag somnade snabbt i soffan och sen gick vi och la oss, väldigt skönt.
Nu ska jag äta frukost, börjar skolan 12.40, skönt!




SPINNING PÅ G!



Nu sticker jag, heja julia, du kommer nog inte vara trött efter spinningen, nej nej!

Torsdag

Talet med Johanna (min mentor) gick bra, haha det var inte något vettigt alls, vi blev inte ett dugg smartare eftersom vi inte har fått någon bedömning av lärarna om hur vi har det i ämnerna o så.
Vi gick igenom mina betyg och man fick lite beröm och sen gick man hem, tack och hej för mig ses imorgon! Typ.

Nu är jag hemma i alla fall och dricker min varma lilla dryck som är här bredvid mig. Känner lite ångest över att jag faktiskt ska träna vid halv åtta, SPINNING också av all träning, harregud kommer nog att dö där på cykeln av trötthet och flås.
Nu ska jag ladda lite och spela lite glad musik så att jag blir på bättre humör samt gå ner och hämta något gott att äta, he he.
Egentligen borde jag plugga lite nu, men en tanke kom upp i mitt huvud om att jag faktiskt inte behöver plugga, och det tyckte jag var väldigt skönt, så därför väljer jag nu att inte göra någonting fram till klockan sju (en halvtimme, SHIT!)

DUKTIGT JULIA



Oj vad duktig jag var igår, kände mig lite som en gammal bonde, he he.
Nu ska jag cykla iväg till skolan igen, utvecklingssamtal, suck.

MORMOR OCH MORFARS HEM

Nu åker jag snart med mormor till mormors och morfars hem, husen som alltid är så lugnt och skönt, huset där man alltid får god mat, huset där man sover i världens skönaste säng. Nu ska jag bli lite bortskämd, hoppas jag. :)
...men först ska jag arbeta när jag kommer dit. Duktigt Julia! Kommer nog visa resultatet av mitt hårda jobb imorgon!:)

NATURENS FÄRGER



Stina bryter mönstret.

PAPPAS SILVERHÄST


Halsduk fr indiska och jacka fr vila och skor från skooopunkten!

NU: Hoppa på min rullande silverhäst (pappas egentligen, min är på lagning, he he) och bege mig till Thilde och sen vidare till skolan!:)

SVART PÅ VITT VITT PÅ SVART


Tröja från Stadium, linne från New Yorker, bh från lindex, smycken fr hm och guldfynd.

Har drömt mycket inatt, läskiga drömmar om snö och inbrott. Snart måste jag söka upp en drömtydare.
Började egentligen 11.10 men inställd lektion så nu börjar jag 13.10, inte helt fel:) Har ingenting för mig dock och har lekt lite med kameran, he he. Men nu ska jag ut och gå med lilla stina som sitter här och gnäller bredvid mig, gnällapa!

THESE FEELINGS WON'T GO AWAY



Har världens bästa pojkvän för er som vill veta, bäst bäst bäst! Ännu en natt som kommer vara ensam. Visst, det är skönt att ha en stor säng för sig själv, men när man väl ligger där och tittar upp mot taget och tänker på hur det hade varit ifall en kramgo tobias legat bredvid mig så blir man allt lite sorgsen.

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen, ensam i mörkret, ensam i tystnaden. Har gått om Thilde och Linda i Bricks Breaking nu också, grymt Julia! Skulle läst igenom psykologin egentligen, men det jävla spelet och en massa annat kom ivägen, och imorgon ska jag till mormor och morfar så vet inte hur jag ska hinna med detta du Julia, en kognitiv funktion saknades nog hos mig där för just det tillfället. Att planera!

Godnatt!

PLASTIKKIRURGERNA


Ett par bilder från i somras då jag och Tobias cyklade runt lite på Öland, he he!:) Visst känner man att man vill ha sommar igen? Grönt och skönt!! 

Sitter just nu med mammas och pappas dator i knät vid tvn och har precis tittat klart på Plastikkirurgerna på tv4 plus. Fick se en som la in silikon i brösen (AJ!), en som gjorde om sin näsa och en söt liten pojk som hade stora öron som skulle operara dem. Men usch, stackarn, han grät och grät när han låg på operationsbordet och ville inte längre göra sina öron mindre, eller ja, mindre synliga. Hur gör man då egentligen? Utför man operationen eller skiter man i den? Varför inte ge honom lugnande innan operationen och sen ge honom sprutan som han föredrog framför masken? Hum, konstigt.

Nu ska jag ringa mormor och morfar o höra hur det är med dem och fråga om jag kan följa med dem hem imorgon för att fixa klart veden som jag inte gjorde klar förra veckan!:)

UT, ENSAM, MED EN HUND- MED EN FJANT, SHIT!



Känns som att jag inte har gjort något annat idag, men nu ska jag bege mig ut och gå ut med Stina, kommer ta med mig spöket Laban också så att någon kan hålla mig i handen i mörkret, ciiaoo!

KVITTOBLIRKVITTORNAOCHNÅGRAFLER...


Jag lyckas alltid samla på mig en himla massa kvitton, det är alltid så fullt av kvitton i plånboken att man inte kan stänga den, och ändå tycker jag inte att jag handlar mycket, men dessa kvitton, hur miljövänligt är det? Man har de hemma och låter de skräpa och sen har man dem så fint i plånboken eller i en låda där de ruttnar.
Visst, det är ju skitbra att ha kvitton då man ska lämna tillbaka saker eller dylikt, men för sjutton, kan de inte komma på något smartare sätt som någon sorts maskin som regristrerar att jag har varit i butiken och handlat den och den grejen och att det sen syns på mitt konto vad jag har handlat!?
Mycket smart Julia, klokt!

Fast ibland kan det vara kul med kvitton, man vet aldrig om det är en tjuga eller hundrig som gömmer sig bland dem, haha! :)

gets colder day by day


Min coola tröja från Monki och mina coola tights m dragkedja (syns ej) från bikbok, hooh. Coolt!

Idag har jag gjort följande:
*Försovit mig
*Cyklat till skolan i kylan
*Varit i skolan i kylan (puh vad kallt det är där)
*Fikat med älsklingen
*Cykla hem för att gå ut med Stina i kylan (blev dock lite varmare när solen dök upp från alla moln)
*Cykla till skolan för att ha en sista lektion som bestod av massage och frågor från en text
*Cykla hem igen (nu var det kallt igen)
*Dammsuga
*Sätta mig vid datorn
*Pusta ut över denna händelserika dag som mest bestod utav cykling fram och tillbaka, fram och tillbaka...

Idag så trodde jag faktiskt att jag skulle ha sådan träningsvärk att jag skulle fått stå på handikappsparkeringen ifall jag haft bil, men vet ni va? Det är inte så himla farligt, lite ont i rumpan och vid revbenen, och axlarna, och.. ryggen och, hehe ja. Men jag har haft det värre i alla fall, så jag måste nog vara lite stark i alla fall!:)

ÄGG, VATTEN, GÖKA och TZATZIKI



Träningen som var step/core var underbar, kändes som att det var allt för längesen jag tog ut på krafterna så mycket, och det kändes som att det var en evighet sen jag använde huvudet så mycket när vi hade step:o Harregud, använde nog huvudet mer än vad jag använde benen, upp och ner, sidan, knäna och stegen och böj. OM och om igen, fast inte riktigt så lätt utan man skulle till den ena sidan och tillbaka och ja, ni som har gått på step vet vad jag pratar om! Men sen så gick vi över till core och då jävlar! Mage, rulla upp, håll, släpp händerna, håll i tjugo sekunder till, äsch vi tar tjugo sekunder till och bla bla bla.
Rumpan: Upp och ner upp och ner åtta gånger, femton snabba, tre ner och ett upp och tvärtom.
Hehe jag vet morgondagens öde!

Nu har jag tittat på svenska hollywoodfruar och fått i mig lite äggröra med en massa vatten i (mums), göka (det är mycket lättare att slänga dit ett ö istället för att uttala både u och r) och tzatziki, väldigt gott!:)

VÄRLDENS BÄSTA "FÖRE TRÄNING"-MAT



Nu laddar jag inför dagens träning på simhallen med kakor från subway, he he, så ska det va!;)
Får se om jag överlever passet, kan tänka mig att min kondition är på noll, men det är ju bättre sent än aldrig att börja träna, eller hur? Sen så har jag faktiskt tränat under hela mitt uppväxt egentligen, så något borde väl finnas där i benen?:) Ja, sen cyklar jag ju i ur och skur till skolan också, så det borde ju hjälpa också.. Haha!
Jag tror helt enkelt att jag kommer att klara detta finemang! Eller ja, det blir ju upp till bevis i alla fall!

ONE TWO ONE TWO ONE TWO



Nästa: Skola, en lektion, grupparbete, vi är grymma!
Ciao!

KYLA+GNÄLL=SANT!



Känner mig trött i hela kroppen. Känner mig tung i hela huvudet. Känner att jag bara vill bädda ner mig i sängen och aldrig mer komma upp därifrån. Känner att jag vill ha värme och sol.
Känner att jag är väldigt gnällig. Hur mycket jag än gnäller över hur kallt det är så blir det ju inte varmare, right?
Det är bara jobbigt att lyssna på och det är bara jobbigt att tänka på hela tiden, därför så ska jag nu lura hjärnan att jag älskar höstet, heja! Alla dess färger och all dess, blåst...

5 oktober

Nu var det en månad sen jag och mamma åkte till Fuerteventura, 5 oktober, redan, nu? Ofattbart!
Nu ska jag i alla fall till idrotten, styrketräning och kondition står på schemat och Johanna är hård så kommer nog bli kämpigt, haha!
Sen vid fem idag så ska jag följa med mamma till simhallen för att träna där! Kommer nog ha svårt för att gå upp ur sängen imorgon, känns det som!:/ :)


PRINCE OF EGYPT

Nu ska jag och älsklingen titta på prince of Egypt, prinsen av Egypten.
Det var jättelängesen jag såg den, kom ihåg att jag lånade den av en kompis på mellanstadiet, eller om det t.o.m. var lågstadiet.
Ja längesen var det i alla fall! Tror faktiskt att jag inte änns har sett hela p.g.a. att den är så hemsk, och då får mantänka på att den är tecknad, så den är väldigt bra gjord!

Sen så mår jag bättre nu, haha. Humöret var på topp efter den goda maten, grillat. Mmmh!

"OH MY GOD" VÄRLDENS STÖRSTA BRÖST



Hum.. Känner en liten konstig känsla. En känsla som var längesen jag kände. En slags känsla mellan ensamhet och lite ångest.
Jag känner att jag är väldigt hungrig, men ska vänta tills älsklingen kommer från innebandyn, känner att jag egentligen inte vill sitta här hemma och vänta på bättre tider som kanske handlar om 30 minuter eller en timme.
Eller, jag kanske vill träffa thilde och det coola gänget? Häftigt, "Thilde och det coola gänget", eller så vill jag kanske bara öppna mina matteböcker som ligger här så troget bredvid mig och väntar på att bli öppna, det ska vara klart på tisdag, alla dessa sidor. Suck, nu vill jag ha energi, NU! Kanske behöver mat? KOM HEM NU TOBIAS! (He he, tror nog att Tobias innehåller lite nikotin...)

NU: tv4- VÄRLDENS STÖRSTA BRÖST, mmmh spännande! SEN: MAT och MYS!

and i will sing in your ear again and again and again and...


Cool tröja fr monki 400 femtioöringar och tights fr bikbok 298 femtioöringar.
Cool tröja fr monki 200 kronor och tights fr bikbok 149 kronor.

SKITVÄDER!!


Snart ska jag cykla till Frida o sen blir det att dra ner till stan m kvinnan och Thilde! :)
Sitter här och sjunger lite för mig med mina mycket vackra toner...

Lyssna på youtube-klippet så får ni höra mig sjunga så vackert, he he. Har fått lite manlig röst på senare dar...



KVÄLLENS OTROLIGA LJUS ÖVER SJÖN



Ofta när jag vänder mig om från datorn så ser jag hur underbar himlen är nere vid sjön. Ibland är den lila, ibland är den molnig och ibland är den orange, idag var den otroligt orange.
När jag ser hur färgen är uppe på mitt rum så är det bara att gå ner till sjön, för där är den betydligt starkare!
Dock så hann jag inte ut ikväll, skulle ta på mig andra kläder eftersom det är så kallt, för solen försvinner snabbt! - Men det var ändå fint och Stina tyckte om att vara där nere eftersom hon då får springa lite lös, hon är då som en svart pil från ena stället till den andra!

ANGÅENDE IDOL IDOL IDOL

Jag fattar verkligen inte varför CAMILLA var den sista som fick wildcard. Jag har haft en känsla av att de inte gillade hennes framträdande igår, p.g.a. låten som hon förstörde, hon är för mycket schlager helt enkelt, harregud det vet ju juryn med?
De borde ha vetat.. ÅH! Aja, själv så tycker jag då att Moa skulle fått Camillas plats, hon är grym! Fast ah, jag kan ju inte neka till att Camilla har en otroligt härlig energi och sen så har hon fin röst, men lite för dansbands aktikt?
Känns nästan lite som att de bara vill göra tv över detta kan jag känna, skapa små debatter och skit!

Ja utöver detta kan jag säga att Mariette fortfarande är min klara favorit!!

UT MED HUNDEN I DET KALLA HÖSTVÄDRET



Nu ska jag ut med lilla stina och busa av henne i lite i bokhultet i den kalla vädret, så självklart slänger jag på mig mina mysiga och stora fejk uggs. :)
Sen har jag fått order av chefen (mamma) att laga smörgåstårta, hhmmm får se hur det kommer att gå...

EN HEL MÅNAD SEN, den andra september



Bilder från Rhodos, vi åkte den andra september, så för en månad sen vid denna tiden gjorde man säker iordning sig till kvällen.

Åh, vill tillbaka dit nu! Att bada i det turkosa och salta havet, att nästan blåsa iväg, att flörta in sig hos bartendern, att smaka på massa olika drycker, att gå in i en massa roliga (och udda) affärer och att äta supergod mat, det vill göra igen, NU!
...och sen så vill jag självklart tillbaka till värmen, tillbaka till den stora, starka och varma solen! Tillbaka till de charmiga grekerna och de mysiga resturangerna som spelade så mysig musik i kvällsvärmen.

FREDAGSSKOLAN


Strumpbyxor fr Kappahl, linne fr gina, mysig tröja fr gina, ring fr Guldfynd (fått av älsklingen), mysig halsduk fr X:butiken (vet ej varifrån, hehe).

Dagens skola:
- Tre lektioner: Etik och livsfrågor, Psykologi, Religion
- Fick sluta tidigare på varje lektion
- Lugna lektioner, ganska så onödiga faktiskt
- Fick reda på hur det hade gått med etiksmodellen, som vi lämnade in förra veckan(?)
- Tittade klart på The passion of the christ, sammanlagt så tittade jag nog på filmen i tjugo minuter, sen kom händerna fram framför ögonen, samt händerna för öronen.
- Cyklade hem i 26 km/ h enligt cykelmätaren, hehe. (Det gick inte att cykla upp i 30 thilde:/ Får jobba på det, haha)

REDAN... ->FREDAG


Hihihoh nu ska jag ut med Stina och sen börjar skolan kl tolv:) En skön liten dag, på den sista lektionen ska vi titta på film (religion- en jesus film, en hemsk film), ha en göttans dag. Igår hade jag det jättemysigt=), och bra att Tove gick vidare i idol, hoho. Så grymt söt och bra!

Ps. Denna veckan har gått otroligt fort:o shit, det är redan fredag! Ds.

MYSFAKTORN ÄR HÄR, NU SAKNAS BARA TOPPINGEN:)



Snart kommer Tobias älsklingen hit:) Vi ska mysa med godis och kramar och titta på Inlåst som börjar klockan nio på fyran, det verkar spännande!:)
Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa ner mig med mina mysiga kläder och med en stor filt och bara vänta tills han kommer, ljusen är tända! He he!

HAR MAN GETT SIG IN I LEKEN FÅR MAN LEKEN TÅLA?


Det är inte alla som har en vän att leka med varje dag! Det är inte alla som har någon att ringa! Det är inte alla som kan ringa, det är inte alla som förstår vad leka är och vad det innebär.
Men jag vet en, en på vår stora planet som inte kan ringa en kompis, som inte varje dag får leka hur mycket hon vill, men den fyrbenta varelsen vet i alla fall vad LEKA betyder- Bit, skäll, fjäska och bus! ...och lite pussar!
Självklart så skriver jag om Stina, busiga Stina med jättevassa tänder:(
... är man med i leken får man leken tåla!

="56&78{$`´+5


VUXENVARNING? VUXENVARNING?

...ja det tycker i alla fall Thilde som följde med mig för att köpa en aromlykta efter skolan. Hittade en jättefin på dimoda. De hade jättemycket fint där inne och jag känner att jag vill flytta hemifrån nu så och vinna en massa pengar så jag kan köpa en massa fina grejer, haha. (För det är inte billigt...)


ÄPPELKAKA MED GODA HÖSTÄPPLEN!


Att det har tagit hela sjutton år för mitt äppelträd att få goda och stora äpplen gör att man njuter ännu mer av att sätta tänderna i de röda globarna. Sjutton år, planterades när jag kom hem från bb, ett träd som inte stressar helt enkelt, he he.

Man tycker ju inte att det är jättetråkigt att komma hem till ett hem som luktar nybakat, trots att kakan inte änns va inne i ugnen, haha. Ja, degen var väldigt god, mmh.

RSS 2.0