SNABB SOM BLIXTEN OCH SKITIGA FÖNSTER


Då: Varma frallor med skinka och göka
Nu: Krypa ner i sängen med min älskade bok som har många hundöron...

Framtiden: Om tio timmar så är jag på "jobbet". (Känns fel att säga jobb när det egentligen är praktikplats, men jobb passar bättre att säga eftersom jag jobbar när jag väl är där, eller, det beror på hur man ser det. Jag praktiserar ju också... Hum...)

PRAKTIK DAG 11


Dagens outfit (inte vilken outfit som helst): Långkalsonger, mjukisbyxor*2, benvärmare, strumpor*2 (ett par "små" och ett par "stora" och mysiga), tröja, kofta*2, vinterjacka, halsduk, vantar*2 (ett par smala och ett par tjocka), fejkuggs och pannband! (Jag var lika bred som lång när jag hade tagit på mig allt!)

Det känns helt sjukt att jag imorgon går in på den tredje veckan av praktiken, jag har jobbat 84 timmar- på två veckor. Jag var så otroligt trött när jag vaknade av radion imorse att jag gick upp för att titta på mitt schema hur många dagar (inte kvällar/ nätter) som jag har kvar, jag fick det till fyra stycken, fyra stycken, det är nästan lite sorgligt eftersom jag tycker att det är roligast att jobba dag då det tas prover m.m. Det jobbigaste är bara att man får gå upp så tidigt och lägga sig så tidigt för att orka med dagen!

Jag räknade hur många kvällar jag har kvar och jag var tvungen att dubbelkolla en extra gång, fyra kvällar är det kvar där också! Sjukt! Sen jobbar jag ju en natt på onsdag också men det är verkligen inte lång tid kvar nu, och då har jag inte gått halva tiden än! Allvarligt talat så gillar jag det inte alls... Jag vill vara kvar trots att det är sjukt jobbigt att gå upp halv sex på morgonen och cykla till sjukhuset i 22 minusgrader som det var idag när jag hoppade på min rullande häst...!

LITE AV DET FINA


Just nu har jag lust att lägga sand på hela mitt golv (vit sand), plantera palmer i blomkrukorna, skaffa havsmotiv och ha på väggarna, bära hit en solstol och plocka fram solglasögonen samt pina colada. Min starka lampa i taket ska bytas ut mot en stark sol. Sen ska jag ta på mig shorts och något utav dessa fina linnen från monki! Då är jag nöjd!

Nu så ska jag istället ut med min fina hund i snön och så ska jag titta till våra fiskar som tydligen har tryckt fram en liten fisk till! Ja och sen efter det så blir det varma mackor och let's dance, sen blir det att krypa ner i sängen, ska upp kvart i sex imorgon, heja! Ha det bra=)

POST SCRIPTUM

Jag är helt slut, armarna och ryggen är värst, och låren och... allt!! Vad jag känner mig otränad, och sen kan jag tala om att jag trillade tre gånger i spåret, två gånger i svängar och en gång när jag satte staven på skidan- men jag är inte skadad!!! Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av det varma vattnet och sen så blir det en massa frukt på menyn!

JAG VET ATT DET ÄR SOLSKEN


Det är jättefint ute, ett vinterlandskap. Det är nästan så att man får lite fjällkänsla när man går i skogen och det är vitt på både mark och träd, glittrande vitt... Detta innebär att jag och mamma snart ska åka längdskidor i vais, träna lite, åka lite, trilla lite, njuta lite. Skönt att vara ledig idag! Sen så har jag en helg med jobb att se fram emot. Sen är jag ledig på tisdag och på onsdag så ska jag jobba natt, ja det blir en (stor) utmaning det också!

PRAKTIKDAGAR


Ja nu så var det ett tag sedan som jag uppdaterade om hur det ligger till med praktiken, jag har helt enkelt inte orkat trycka mig in på bloggen....

Idag så har jag jobbat (igår också) och idag så fick jag vara med på två operationer, spännande! Fick ta på mig en mössa för att lägga in allt hår samt ha på mig blå kläder som alla inne på op hade. De som opererade tyckte att jag skulle tänka en extra gång om jag verkligen vill bli barnmorska eftersom de tyckte att deras jobb var så roligt, och det är klart att man slänger en tanke åt det;)! Står dock fortfarande fast vid att barnmorska är drömyrket!

På tal om barnmorska, när jag var på operation idag så berättade jag ju att drömmen var att bli barnmorska. Undersköterskan som var inne i salen frågade mig då om jag ville vara med på ett kejsarsnitt, mentalt så hoppade jag upp till taket men fysiskt så var fötterna kvar på golvet (som tur var)! Självklart så ville jag vara med på ett kejsarsnitt, det hade ju varit hur häftigt och kul som helst! Strax efter som hon frågade det så frågade jag hur många snitt de gör per dag, som svar fick jag 1-2 stycken vilket jag tyckte var jättemånga, trodde inte att det var så vanligt faktiskt! Men när hon sa det så blev jag ju bara glad eftersom chanserna ökade att jag skulle få vara med på ett snitt idag. Usk gick för att kolla om det var något planerat men det var det inte......

Ja det hade varit otroligt roligt att vara med på det, en möjlighet som många inte får! Men fullt så besviken var jag dock inte. Fick vara med på två blindtarmsoperationer som jag själv valde att vara med på! Eftersom jag själv tog bort blindtarmen för några år sedan så var det extra spännande! Fick vara med på en operation när de öppnade och en när de gjorde titthål! Titthålsoperationen var coolast att vara med på eftersom det är helt otroligt att man kan lära sig att jobba med de instrumenten som de använder, de är verkligen jätteduktiga! Sen så fick man se hur det såg ut inne i magen. Fick se urinledaren, levern och gallan, det är verkligen jättekul att vara med och se sånt på riktigt, det är ju annars bara sånt som man ser i böckerna!!

Nej nu ska jag strax träna på simhallen, easyline. En på jobbet var på det i förmiddags och hon sa att det var riktigt jobbigt så jag får hoppas att jag tycker det också;) Det var så längesen som jag tränade nu så det ser jag verkligen fram emot (och har gjort i flera dagar haha)!

Hinner inte läsa igenom det jag skrivit så stavfel och dylikt är mycket möjligt att det förekommer;)

KODAK '00



Idag så var det tusen så gånger jobbigare att kliva upp ur sängen än vad det har varit de andra dagarna, åh ville bara ligga kvar!! När jag väl var på jobbet så fick jag se att min sida inte alls hade många patienter vilket innebär att det troligen skulle bli en lugn dag, och så rätt jag hade! Det var nästan jobbigt lugnt, haha! Fick sluta strax innan två istället för vid halv fyra eftersom det inte fanns något vettigt att göra!

Har legat i sängen nu ett tag och läst boken om tsunamin, kan inte sluta och ska strax lägga mig där nu igen med tända ljus och jag ska se till att jag får en liten mängd sömn till... För övrigt så kan jag tala om att jag inte vill fortsätta gå i skolan längre, nu vill jag bara ta studenten och börja jobba - slippa läxor och prov och där med göra någonting som man tycker är roligt, ååh........ (men jullan, det är inte lång tid kvar nu, bara lite mer än ett år...)

ALLA ÄR VI BARN I BÖRJAN (DAG 4 & 5)

Igår så orkade jag inte uppdatera. Var helt slut när jag kom hem sent på kvällen. Idag så började jag klockan sju och jobbade till 15.30, imorgon lika så och på måndag lika så! Jag känner att jag har fått in rutinerna på avdelningen nu och det var först efter att min handledare fick säga det till mig som jag förstod att snart så kommer jag inte springa efter henne som en liten svans utan få ta prover och sånt själv. :P


(De där "lådorna" som man lägger papper i (t.h.) är köpta på ikea och var svarta och tråkiga när jag fick dem. Sen poof så hade jag slängt på lite tapet och gjort några hjärtan och så var de fina, haha!)


Ja just det, jag hade ju ett mål igår, att jag skulle ta mitt första blodprov under passet igår (14-21.30)! när kvällen började närma sig så tänkte jag att jag säkert inte kommer att ta något förens imorgon (jag pustade ut)! Men sen så kom sköterskan Karin och frågade om det ingår i min praktik att jag ska ta blodprover. Min hjärna ville säga nej men min mun sa ja och mina ben började gå mot henne, haha, inte lätt att ha kroppsdelar som styrs från olika system! Att man kan vara så nervös över någonting som man har övat på hemma innan är helt sjukt:P Så ja, nervös var jag! Sen så gick allting väldigt bra. Jag kom fram till patienten och såg att han hade ett punkterat kärl, inte fullt så bra för mig kanske:P Ett stort blåmärke över hela armväcket vilket innebar att jag fick känna mig fram till ett kärl. Underbart för en nybörjare!

- Nu sticker det till lite, sa jag till honom och sen så var jag inne och blodet kom. När jag väl satt bredvid honom innan provet så kände jag att nervositeten försvann en aning vilket gjorde situationen betydligt lättare antar jag:P.



Idag har jag tagit fler prover och det rullar på. Känner fortfarande inte hundra procent säker men det kommer hoppas jag!:P För övrigt så finns det inte så mycket mer att göra på avdelningen. Det är ovanligt (enligt personalen) lugnt med patienter och så vilket innebär att man inte är igång hela tiden:P Skönt ibland kanske men jag känner mig så otroligt mycket tröttare när man sitter ner på en stol gemfört med när man jobbar lite:P!!

Nej nu ska jag inte skriva mer, även om jag har hundra saker till att skriva:P Det är lördagskväll och det känns inte alls så! Nu har jag bokat ett pass på simhallen också, easyline på måndag. Känner mig lite uppsvälld här och var så måste ta tag i träningen!:P Nu sitter jag vid datorn och ska dra mig här ifrån nu och göra något åt mina röda kinder vilket gör att jag ser ut som en påskkärring!

Vi hörs kanske senare, bye bye!


PRAKTIKEN DAG 3

Jag har inga bilder att lägga in idag på grund av att jag sitter med datorn i sängen och den externa hårddisken är inte inkopplad vilket betyder att jag inte har några "roliga" bilder på datorn, så det blir ett tråkigt och textrikt inlägg idag!

Ja idag jobbade jag dag igen, klockan 07-15.30 (fick sluta en timme tidigare dock). Det var lite extra kul på avdelningen idag eftersom Elin jobbade samtidigt som jag så att vi kunde arbeta lite tillsammans, ja någon som jag kunde känna igen mig i när man lyssnade på rapporterna om patienterna när alla svåra latinska ord dök upp, haha! Idag tog jag blodsocker för första gången på riktigt, haha, ingen stor grej för de flesta andra men det var ju första gången som jag gjorde något med en nål på någon patient så det har ändå lite betydelse;)!

Imorgon så är jag ledig, jobbar sedan på fredag igen och jobbar sen hela helgen + måndag. På fredag så har jag bestämt mig för att ta blodprov för första gången på en patient också;)! Min handledare frågade om jag ville ta idag men jag kände att jag ville öva en gång till på tobbe så nu har jag precis stuckit honom och det gick susen så förhoppningsvis så går det bra live på sjukhuset också!!

Ja det är riktigt skönt att vara ledig imorgon och det firade jag med att tobbe kom och mötte mig på sjukhuset då han fick se mina snygga kläder som jag känner mig väldigt vuxen i, men de hör ju till vuxenlivet så det är ju inte så konstigt!:) Ja efter denna dagen på arbetet så gick jag och tobbe till willys för att köpa godis och sen kom vi hem och la oss i sängen för att titta på Johan Falk. Såg en liten bit och sen somnade jag, oh vad skönt det var! Nu har jag precis lekt undersköterska som sagt och nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig nytvättad i sängen bredvid tobbe, mysigt! Det var längesen vi sov med varandra känns det som... Suck!

Imorgon så har mamma planerat att Vi ska måla våra möbler en gång till så lite planer har jag imorgon i alla fall, byebye!

PRAKTIKEN DAG 2

Igår så somnade jag så fort att jag inte hann läsa två sidor ur boken: "...och himlen var oskyldigt blå". (Jag bara längtar till sängen så att jag kan läsa lite till i boken, den är så hemsk men ändå så spännande, den handlar om tsunamin!) Konstigt nog så var det väldigt lätt att kliva upp från sängen när klockan ringde strax innan sex, hehe! Kände mig väldigt utvilad och jag var taggad för min andra dag på avdelningen;)!

Idag så jobbade jag min första dag (kl 7-15.30) och jag fick vara med på en gastroskopi, då man går ner via munnen med en slang som har en kamera längst fram. Sen tar man sig ner till magsäcken samt tolvfingertarmen för att se hur det ser ut där nere, leta efter sår bl.a.! Det var en läskig undersökning då patienten klöktes hela tiden, aldrig vill jag vara med om något sånt, usch. Men som sagt, det är lärorikt och jag berömmer de som kan jobba med det eftersom det måste vara väldigt svårt att hitta där nere då allt ser likadant ut, he he.

Än så har jag inte fått ta några prover, dagen har bara sprungit iväg även om det känns som att den varit så lång, det känns som att det var igår som jag och en undersköterska eller sjuksköterska sprang upp/ ner med patienter i sina sängar till eller från operationssalarna, ja fram och tillbaka.

Imorgon så börjar jag kl 07.00 igen och slutar 15.30! Mamma ha köpt en massa goda grönsaker och sånt som jag ska ha med mig imorgon som lunch, det är nästan så att jag längtar efter den hungriga känslan som man känner, eller i alla fall jag... Nu ska jag fortsätta att hjälpa lillebror med matten, han håller på att somna säger han. Hum, lyckad mattefröken! Vi hörs imorgon!

DAG 1 AVKLARAD

Ja jag överlevde med ett leende:)! He he, fick sluta väldigt mycket tidigare också eftersom min handledare sa att man blir trött efter första dagen, och tro det eller ej men jag är helt sluuuuut, ska bli skönt att lägga sig i en skön säng sen:P! Dock så blev jag nog gladast över att jag fick sluta tidigare så att jag får se på Familjen Annorlunda;)!

Idag så har dagen bara rullat på, den har varit bra och lärorik, fick till och med vara med på min första röntgenundersökning sk. ERCP (endoskopisk röntgenundersökning), de gick ner i i patienten genom munnen och de skulle ta ut gallstenar som fanns i gallgångarna. Jag fick ha på mig en röntgenväst som vägde TON!! Fattar inte hur man orkar stå i den undersökning efter undersökning, bara denna undersökningen tog 30 minuter om inte mer! På två skärmar så fick man se hur det såg ut inne i patienten i alla fall och det var riktigt spännande. Visst, det såg inte alltid så mysigt ut med all galla och med allt innehåll men jag var glad att jag fick vara med!=) Hon sa att jag kommer får vara med på mer sådant om jag vill det och att jag ska få vara med på operation också så det ser jag fram emot!! He he!

Nej nu ska jag se klart på Familjen annorlunda, imorgon börjar jag klockan sju så då blir det att gå upp tidigt! Mamma börjar jobba samtidigt så det känns bra eftersom jag kan byta om i hennes omklädningsrum då istället för mitt som ligger längst bort i hela byggnaden!

PRAKTIKEN DAG 1



Jag är nervös och om någon timme så hoppar jag på min rullande häst för att ta mig till sjukhuset där jag ska praktisera för första gången! Kommer jag trivas? Kommer jag ha kul? Är personalen trevlig, är patienterna trevliga? Vad ska jag ha med mig för lunch? Kommer jag att hitta omklädningsrummet? Massor frågor springer runt i huvudet, usch jag trodde inte att jag skulle vara så här nervös men det kanske inte är så konstigt? Ska ju vara på sjukhuset för första gången som undersköterskaelev, ska lära mig ta blodprov, lägga om sår m.m. Skönt att jag ska vara där i hela fem veckor så att jag hinner lära mig allt och känna mig bekväm i det:)...

Jag ska vara på kirurgen avd 34, handledaren verkade vara trevlig när jag ringde till avdelningen i december så den delen går säkert jättebra:)! Ja klockan 14.00 så börjar jag, är som sagt lite orolig över om jag kommer hitta rätt och så, vi har omklädningsrummet längst bort och det tar ett tag att gå dit, lite läskigt att gå där själv också, känns lite som att man är i en skräckfilm när man går där i den lååånga korridoren, haha! Nej nu skrämmer jag upp mig själv, det kommer gå jättebra det här julia, och jag är inte ensam, mina 29 klasskamrater är med om precis samma sak!

Nu kommer mormor, hon ska äta lunch här och hon förstår att jag är nervös sa hon! Skönt... Jag slutar 21.30 så jag kommer troligen vara väldigt trött när jag kommer hem, imorgon börjar jag kl 7.00 och slutar 15.30, kommer nog vara ganska så slut då också! Men jag vill försöka blogga varje dag...

MÅLARE


Hej och hå, denna ankan skulle jag laddat upp igår egentligen men det gick inte av någon anledning... Men men, ett jättebra värmeskydd till håret i alla fall!!

Igår så tillbringade jag kvällen med brudarna på Hovshaga, vi hade det jättetrevligt och vi var glada och goa! Idag så var jag dock inte lika pigg och glad när jag vaknade men det försvann fort som tur va! Nu har jag tagit på mig målarkläder och ska måla min bokhylla, he he! Har tagit kort på hur den ser ut nu och ska ta kort på hur den ser ut efteråt, kommer säkert bli skitsnyggt;)! Vitt, vitt och vitt ska det va... Mh, kärlek till vitt!

Visar bilder senare för er som är intresserade över att se mitt konstverk, jag kommer dock inte bli klar idag eftersom den ska målas tre gånger... Heja!

PENNSÄKERHET

Ja jag är en utav de offer som ofta bli av med pennor, fina pennor! Antingen så tappar jag dem i elementet i skolan som gör det helt OMÖJLIGT att hämta upp den (man får kontakta vaktis)!! Eller så får pennan ben och försvinner! Nu så är det så att jag till och med har köpt nya pennor (billigt på maxi!!) som är jättesköna att skriva med men för att jag ska våga ha med dem till skolan så måste jag tänka hur stor chans det är att jag kommer att ha den kvar tills den tar slut, 0,000001 %! Därför, så har jag namnat min penna, skrivit: "BARA MIN PENNA" "DU ÄR OND" "JULIA JULIA JULIA JULIA"!!

Hoppas att jag lyckas och kan behålla min penna i all evighet.... Ja nu vet ni det också... Jag kan tala om för er när skolan slutar (innan sommarlovet) om jag har kvar pennan, det ska bli spännande...

Onödigt onödigt inlägg julia! Men, nu ska jag sova så sött och läsa en bra bok! Mysigt=)

TILLÖKNING I FAMILJEN!!!


Jag ser väldigt plågsam och fundersam ut på bilderna, det var meningen (ni ska bara se de andra).....

UPPDATERING UPPDATERING! Vi har fått tillökning i familjen, två små bebisar :) Snacka om att jag är en stolt storasyster;)!! När jag kom hem efter en långrunda med stinis så kom lillebror mot mig och sa att de fått bebisar! Först så blev jag väldigt chockad, ja vem skulle inte bli det??? Jag hade ingen aning om att någon i huset var höggravid!! Nu ska jag fortsätta att njuta av tillvaron med min sköna morgonrock som jag tillfälligt kallar för kvällsrock! Lermasken som jag har i ansiktet har gjort så att jag varken kan prata eller le, jag är ganska så stel...

Nej nu ska jag ner och titta på de SMÅ bebisarna (de är för små för att vara med på bild) i det stora akvariet (he he). De är oranga och jättesöta, man ser deras inälvor... De kommer säkert dö snart, de stora fiskarna är dumma och tror att de är mat berättade fiskboken för mig (bror)... Stackarna! Men jag älskar dem ändå och typ alla honor i det akvariet är jättetjocka och kommer säkert att föda vilken minut som helst:o omg och jag som ska bli barnmorska!

En stor, blöt och stel kyss!!!

NÄR VI REV VÅRT FINA HUS (med en hammare.............)


Ja så här gick det till igår när jag och mina syskon rev vårt fina (och goda) hus. Jag kommer nog aldrig att tröttna på dessa underbara hus, he he. Nu ska jag börja kika lite på alla papprena som vi ska ha prov på imorgon... Suck! Skönt att vi bara går i skolan en vecka i alla fall, eftersom vi redan nästa vecka går ut på praktik i FEM veckor, och där efter så är det sportlov så att ha uppehåll från skolan i sex veckor ska man inte klaga över;). Inte jag i alla fall!

Nej nu blir det att läsa om muskler, skelett och leder! Jag och Thilde var flitiga och pluggade i biblioteket innan, vi var även inne på KappAhl och jag köpte våtservetter, ett fint halsband och en jättesöt bh (en sån som "egentligen" inte är någon bh...) för endast 54 kronor! Oh det gillar jag! Nej nu blir det plugg som sagt, tobbe tittar på CSI, lyckost!

MINA DRÖMMAR OM ATT BLI SOM ERNST



Nu är julen över och imorgon så börjar skolan! Pepparkakshuset är rivet, granen är naken (den står fortfarande kvar och barrar av någon dålig anledning), tomtarna har gått och gömt sig på vinden och stjärnan i fönstret samt min fina gran lika så (som är barrlös, förstås, he he). Nu längtar jag bara till våren, och sen till sommaren, och sen till vintern igen för att tända alla mysiga ljus och sen kommer jag längta till... ja! (SEN TAR JAG STUDENTEN, UNDERBART!!!!)


På jullovet så har jag bland annat pysslat, som en Ernst, en lillernst (fast tjej). Jag har blivit förälskad i nya bloggar och det känns lite som att jag är 30+! Trots det så är jag väldigt stolt över mitt pyssel som jag har pysslat lite med när jag inte haft någonting att göra;), sen så är det ju kul att ta bilder på sitt rum när det är lite fint så att man kan blicka tillbaka på tiderna då man var lite kreaktiv när man är i den där åldern då man kommer ha fullt upp med barn, hus, hund och gubben där hemma, haha!

Fast jag hoppas såklart att jag kommer vara den där lilla Ernst, lika lugnt och trygg som lagar sylt och senap samt går i skogen och hittar en massa roliga saker att ha i hemmet! Och sen så kommer jag bjuda hem Thilde och Malin så att de ska få smaka och se på mina konstverk, haha! Sen så ska jag sy kläder till mina barn och så vill jag kunna snickra bra också, som Ernst. Ja jag fick faktiskt högsta betyg i träslöjd så helt omöjligt är det kanske inte;)!

Jag vill bygga ett lusthus och en massa andra mysiga saker som jag ska ha i min stora trädgård som kommer ligga precis vid en vacker sjö, ja sjötomt ska det ju vara! Ja och sen var det ju det där med att jag skulle bli barnmorska... Hum, äsch, jag får se till att tobbe blir en bra advokat eller något så att vi har råd med allt, haha! Huset ska vara rött och riktigt mysigt med kakelugn och med bastu! Ja du skulle jag vara riktigt nöjd, haha;-)  Drömmar är alltid bra att ha:)! (Glömde tala om att vi ska ha en fin hund också, tobbe och jag och våra fina barn...)

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Bygglov, för tredje gången och SAMMA avsnitt! Jag har ju en förmåga att somna framför filmer och dylikt så det tar x antal dagar innan jag får se klart på en hel film eller ett helt program, oftast så är det så i alla fall! Jag tackar Gudarna för internet (fast troligen så var det ju inte de som kom på den smarta grejen) så att jag kan titta på avsnitten sen på datorn, TACK!

Ja det var allt för mig. Kanske inte så roligt inlägg för er, men för mig är det faktiskt det som kan blicka tillbaka på mina konstverk samt mina fina drömmar;) Haha!

Godnatt!


SLÖTT


Hum, blogg.se vill inte samarbeta med mig, ilska*!!!! Inte för att jag har några speciella bilder att ladda upp, jag är ganska så bildtom. För övrigt så kan jag tala om att jag blivit förkyld och sovit en massa timmar dessa dagarna. Tagit det riktigt lugnt, pysslat lite (he he) och tittat ut genom fönstret och tittat på snön haha! - Typ!

Ikväll så kommer älsklingen hem efter att varit uppe i Göteborg (Blöteborg) och spelat innebandy. Mysigt att inte få sova själv inatt!=) Sen kan jag tala om att objektivet till systemkameran är konstigt så det är inte alls kul! Nu ska jag klä av mig min mysiga morgonrock och ta på mig mjukisar istället, ska in till grannen en sväng för att hjälpa honom med att rulla lakan, haha! :) Antagligen så läser ni nästa meningslösa inlägg när jag loggar in på blogg.se nästa gång. Får se när blogghumöret kommer tillbaka... Just nu så känns det väldigt meningslöst!!

TÖAR


Nu har jag precis tänt en brasa där nere för att värma mig lite efter den framtida rundan med Stina som ska ske om några minuter, he he. Det är iskallt ute fortfarande och nu snöar det till och med, mysigt:)! Klev ut i morgonrocken nyss för att titta i brevlådan om jag hade fått någon post, ska få mitt schema till praktiken som är om två veckor men har inte fått det än! Hoppas att det kommer snart...

Nej nu ska jag ut och gå med Stina och bli lite röd om kinderna, vintrigt. Ska se om jag får med mig min slöa och förkylda lillebror också, som troligen har smittat mig då jag har haft ett par snytpapper troget bredvid mig inatt!

2010

I torsdags på nyårsafton så hade jag det jättekul med tjejerna Lina, Sanne och Mathilda samt med alla andra galna och roliga människor i Gemla! Dagarna har runnit iväg gått och nu sitter jag hemma hos min mormor och morfar och tar det lugnt! Kom hit igår och åker hem ikväll, känns som att jag fortfarande är helt slut efter torsdagen... Nu ska jag snart äta tacopaj som mormor håller på med där nere i köket:) Gott! Hör av mig när jag kommer hem från landet!


RSS 2.0