HUVUDSTADEN


Nu har vi varit här i Stockholm sen kl två ungefär. Vi har kollat lite i affärer, tagit det lugnt på hotellet och haft en jätterolig kväll på Wallmans Salonger! SKITBRA underhållning och SKITGOD mat. SKITbra helt enkelt;)

Nu ligger mormor och morfar och sover och jag sitter här med datorn i knät och tittar igenom alla bilder som jag har tagit under kvällen. Tyvärr så tog batteriet slut innan finalen. Alltså, gubbarna och tanterna och alla de andra stod på stolarna och dansade och sjöng till Mamma Mia som de två artisterna sjöng till. Vi stod upp och klappade och shit. Det var jättebra! Det var ju kul att vara där med mormor och morfar men shit vad kul det skulle vara att vara där med sina vänner..

Nej bilder från Wallmans får komma upp imorgon, och några andra bilder som jag har tagit, orkar inte ladda upp mer än de två som är på mig och mormor och på mormor och morfar. Är helt slut.. Hörs imorgon!

Ps. Anledningen till varför jag är i stockholm m mormor o morfar är för att jag önskade mig att vi skulle åka någonstans i födelsedagspresent när jag fyllde sjutton. Så det är inte så att vi bara åkte iväg för att åka iväg utan det är på sätt och vis en födelsedagspresent:):) Ds.

PACKAR TILL HELGENS ÄVENTYR


Imorgon så ska jag och mina vänner ut på äventyr! Vi ska festa hela helgen (haha) och ha det jätteskoj! Igår så tillbringade jag natten hos Thilde och när jag hade det som tråkigast så skrev jag en packningslista, skitbra! En massa grejer som jag skulle glömt om jag inte hade haft den bredvid mig nu.

Snart kommer mina vänner och hämtar mig, ska sova hos dem inatt och imorgonbitti så åker vi upp mot landet till huvudstaden! Nu ska jag kontrollera så att jag har allt med mig igen. Datorn kommer hänga med och troligen så kommer jag skriva om vår resa varje dag. Det står att man har tillgång till internet på hotellet, får hoppas att det är trådlöst!

Det var alles!


Ps. Mina vänner är mormor och morfar;)! Ds.

NU RIVER DE STÄLLET


Vaknade lite efter sju av att ett stort gäng med män kom in i huset! De skrattade, pratade och stökade. Jag som börjar tio över elva tänkte ju ta en ordentlig sovmorgon, men icke!

De här unga och äldre männen håller just nu på att riva hela toaletten där nere men man kan nästan tro att de river hela huset.. Och mamma som har jobbat natt och försöker sova, haha! Jag som hade tänkt att ge mig ut och springa nu på morgonen, men det går ju inte för jag har ju ingenstans att duscha!! Men ska träna ikväll istället så får duscha i simhallen helt enkelt. Nu hoppas jag att de har på vattnet igen, har varit vattenlös ett bra tag nu!

Vi höres!

BELLMAN


Idag så är jag lite piggare och jag har denna morgon jobbat med Bellman som jag ska redovisa idag på svenskan! Tanken med varför jag valde Bellman som upplysningsperson var för att jag trodde att han var den som jag lättast kunde hitta information om, men icke. De få sidor som det finns om honom beskriver honom som en sådan person som gör att allt blir så svårt.. Och när man ska läsa om hans kända verk så säger alla källor olika saker. Aja, det kommer nog gå bra, i värsta fall så får jag hitta på lite honom. Haha!

Nej, nu ska ut med hunden en snabbis och sen ska jag sticka till Thilde och sen vidare till idrotten, ciao!

DET FINNS INGEN BRA RUBRIK TILL DETTA COOLA INLÄGGET

Sliten.. Vi hörs imorgon, nu ska jag plugga och sen ska jag sova. Ciao!

THANK YOU FOR THE MUSIC

Nu ska jag inte fjäska lika mycket som Thilde gjorde i sitt blogginlägg om isshowen som vi var på idag;)! Konståkningstjejerna och hockeykillarna hade en show tillsammans. Thank You For The Music, och de var jätteduktiga, allihopa! Jättefina tjejer och jättefina killar.. Önskar att jag också var lika vig och lika duktig men jag förstår inte riktigt hur de pallar snurra så mycket som de faktiskt gör, de snurrar ju hundra varv och håller fortfarande balansen;o SKITDUKTIGA!

Jag och Thilde önskar att vi också var lika duktiga som dem. Men jag kan inte tänka mig henne eller mig på ett par skridskor.. Sorry! Jag fryser fortfarande över hela kroppen, ganska så logiskt att det heter ishall eftersom det är iskallt där inne;o Fick kramp i tårna x antal gånger efter att jag tagit av mig skorna. Så ont..

Nu ska jag hoppa in i duschen för att bli lite varm, det ska bli riktigt skönt! Fast först så ska jag tända brasan så att jag kan sätta mig där framför sen när jag har duschat, mmh. Mysigt:) Hörs sen, då laddar jag upp lite bilder också:)

EN NY MÄNNISKA

Vilken dålig musik det var på spinningspasset!! Man blev ju inte ett dugg peppad.. Men trots det så var jag som en dränkt tvättbjörn efter passet, hehe! Jag cyklade till ica efter för att köpa käk, balsam och tvål! För första gången så betalade jag med ett icakort;)

Nu sticker jag till skolan trots att vi inte börjar förräns vid två! *Pluggisar* Sen så ska jag klippa Hillers hår;o Får se hur det går;) Men jag har trots allt gått en klippkurs för x antal år sedan så lite måste jag väl komma ihåg:)

Hörs sen!

ATT TRÄNA PÅ MORGONEN



Galna människa som är uppe såhär tidigt när jag börjar klockan två!! Vaknade halv sju om ni vill veta av att radion sattes på, hade glömt att stänga av alarmet så vaknade av att Sofia i Rix Morgonzoo sjöng, härligt!

Hade tänkt att avboka mig från spinningen också men orkade inte gå upp innan åtta så nu är jag bokad i  alla fall och ska träna klockan tio! Så snart får jag hoppa på min rullande häst och bege mig till simhallen! Det bästa med att träna på morgonen är att ha det gjort! Då slipper man tänka på det resten av dagen att jag måste hem för att byta om till träningskläder.. Nu vet jag att jag har tränat och har all till i världen på att umgås med de coola brudarna! :)

Nej nu ska jag sluta skriva och gå ner och ta mig en ordentlig och god frukost på trappen i solen! Det ska dock börja regna framåt eftermiddagen... Fan!

LILLEBROR HAR EN OVANLIG TALANG


Lillebror kom nyss upp och talade om för mig att han har tre olika röster. En brummande röst, en mörk röst och en mjuk röst. Han är väldigt hes och går runt här och sjunger för att få tillbaka sin normala lilla röst- det går dock inte så bra.

"Lyssna här, nu låter jag som en bil som har fått motorstopp!" Ja vad tror ni min fråga blev efter han hade sagt det?? Jo, hur sjutton låter en bil som har fått motorstopp?? Det kommer väl inga ljud alls från bilen om den inte får på motorn? Haha, en märklig grabb det där;)

FÖR DE SOM INTE VET...


...så älskar jag blommor. När jag var liten så plockade jag blommor överallt och de flesta sa att jag någon gång kommer bli florist. Nu är ju inte planerna riktigt detsamma men jag är fortfarande förälskad i blommor!! Vet inte riktigt varför om jag ska vara ärlig men det bara är så.. Vackert!

CYKLADE UTAN VANTAR!!

Nu har jag varit hemma ett tag efter att jag har varit i skolan, städat hos Dorthy och varit ute i "skogen":) Vilket kanonväder det har varit idag!! Hade inte på mig vantar en gång efter att jag hade cyklat till skolan på morgonen, och då brukar det vara ganska så kyligt när man cyklar eftersom det blåser "mer" då. Men icke, händerna frös inte ett dugg från Araby till Teleborg:) Kanon!

Egentligen så hade jag anmält mig på ett pass ikväll men jag avbokade mig och ska ta det lugnt här hemma istället och vila upp mig från gårdagens träning. Det var längesen jag hade sån träningsvärk som jag har idag. Till och med i armarna, jag som tyckte att jag inte tog i så mycket som jag brukar på BodyPumpen igår:P Men trots det så var jag helt slut.. Mycket märkligt. 

Nu ska jag ner och göra mig ett par skorpor:) Byebye.

INTE LADDAD FÖR EN MATTELEKTION


Godmorgon! Det värsta som finns är att börja klockan åtta! Men jag vet, jag ska inte klaga. Under min praktik på sjukhuset då man började klockan sju och slutade klockan 16 så har jag lärt mig att jag aldrig mer ska klaga på att jag börjar tidigt! Börjar ju trots allt bara åtta två gånger i veckan, det är nog lyx i mångas ögon!

Nu snart så har vi matte, så segt att ha matte på morgonen när man knappt är vaken fysiskt, haha! Menn u ska jag ner och käka frukost lite snabbt och sen hoppar jag på min rullande häst! Ha en bra dag:)

Ps. Jag har fruktansvärt ont i rumpan och i bröstet idag efter träningen igår, aj aj.. Ds.

TEGVALLS TATUERING



Goddag!

Började som sagt halv två idag med religion och sen hade vi matte! Strax där efter så cyklade vi till norr där Tegvall skulle tatuera sig. En ängel flög och satte sig på hennes fot och hon viskade i mitt öra att hon kommer sitta där tills Tegvall somnar in om sådär 70-80 år! Som tur är så blev Tegvall inte så missnöjd och kommer nog stå ut med att ha en ängel som vakar över henne varje dag:) :)

I måndags så var jag med om två stycken piercingar och idag så var jag med om en som tatuerade sig, det är inte varje dag som man får vara med om något sådant! Skoj=) Känner dock att det räcker dock och väl med piercingar för mig, plågan när "jag" tog hål i naveln gör att jag troligen aldrig kommer våga pierca mig något mer!

Nu måste jag sätta igång med att plugga lite och sen ska jag hoppa i säng! Det blev jättesent igår på grund av att jag inte kunde somna, blä! Kanske uppdaterar en gång innan sängen iof :) Men får se! Haha.

BODYPUMP


Godmorgon! Vaknade 08.30 då jag slängde i mig frukost och tog på mig träningskläder. Klockan 10.00 så började BodyPumpen som jag hade bokat in mig på! Nu är jag hemma igen och det är till och med jobbigt att skriva här på datorn eftersom armarna och axlarna har fått jobba så mycket;) Haha!

Nu ska jag ut och äta smoothie i solen! Börjar 13.35 så jag kan njuta lite extra av att det är fint väder:):) Vi hörs sen när jag kommer hem, ciao!

LINAS KÄRLEK TILL STEENSON

Här om dagen så pratade vi om hur mycket vi hatade Steenson förra året, HATADE honom! Och han hatade oss. Hittade ett dokument som Lina skickade till mig förra året när hon var som argast;) Ett gott skratt! (Observera svenskan)

Kommer ta bort inlägget om någon dag eftersom det är så jävla mycket:o Men vill att Lina ska få en chans att läsa;)

Ekelund. säger:

varför skriver du inte steenson bara / steenson

lina säger:

vadå ?

Ekelund. säger:

på ditt namn

lina säger:

okej om du vill det så

Ekelund. säger:

är de inte han du menar elle ?

lina säger:

nee

Ekelund. säger:

vem fan är de då?

lina säger:

haha de du

Ekelund. säger:

varför säger du inte bara

Ekelund. säger:

fan va larvigt ,åste ja säga

lina säger:

hah det är han ju herregud vem annars skulle man hata , det finns en ingen anna jag hatar

Ekelund. säger:

haha

Ekelund. säger:

varför bryr du dig så mke om han då?

Ekelund. säger:

är du kär i han elle ?

lina säger:

ha ha ha dagens skämt eller ? ingen skulle kunna vara kär i honom ju, ja  men om någon som håller på som han gör så skulle du också bryr dig

lina säger:

hn är ju helt jävla störd och jag vet ju att han sitter i gemnet dig

Ekelund. säger:

hört att de är endel som är kära i han

lina säger:

okej han är ju en helt annan person med de då, han var ju det på jullovet ju

Ekelund. säger:

steenson ska säga några väl valda ord till diig en snabbis bara

Ekelund. säger:

//

lina säger:

okej

Ekelund. säger:

alltså, du vet ju att jag hatar när det snackas hela tiden i klassrummet?

lina säger:

ja det vet jag

Ekelund. säger:

det är ju det jag stör mig på?

Ekelund. säger:

alltså

Ekelund. säger:

jag kan säga att

lina säger:

jaha men varför ska du hålla på utanför klass rummet med

Ekelund. säger:

när du inte är uppe i hundra varv

Ekelund. säger:

såå är du ju hu snäll som helst?

Ekelund. säger:

altså

Ekelund. säger:

det enda jag stör mig på att allt jävla tjabb?

Ekelund. säger:

det gör du juu med?

Ekelund. säger:

när andra snackar?

Ekelund. säger:

alltså?, utanför, klass rummet?

lina säger:

ja det gör jag men du ska ju itne bara hålla på med mig och sånt då och när jag är lugn så håller du ju på ändå

Ekelund. säger:

så klart ditt beteende speglar sig i mina ögon när du håller på som du gör i kassrummet

Ekelund. säger:

ehh nä det gör jag v'l inte?

Ekelund. säger:

för då är det ju jag som snackar?

lina säger:

till exempel när jag hjälpe jonna så hållde på med din röv och sånt på mig och så

Ekelund. säger:

w0000t

lina säger:

ja det är sant

Ekelund. säger:

`min röv?

lina säger:

ja

Ekelund. säger:

jahha

Ekelund. säger:

men men

Ekelund. säger:

jag ska inte hålla på så mkt, om du bara lovar mig en sak?

Ekelund. säger:

och det tror jagh nog personligen att du vet?

lina säger:

ja det kan jag göra, jag vet att du itne håller på så hela tiden så hela tiden så det är ju något annat som påverka dig ju ibland

lina säger:

eller jag vet ju itne hur du är hela tidne men du är ju olika med o.ika personer

Ekelund. säger:

jaa, och sen finns det ju pillan

Ekelund. säger:

och det finns sanne?

Ekelund. säger:

ja, typ dom som snackar mest i klassen

Ekelund. säger:

och har så otroligt dålig respekt mot läraren

Ekelund. säger:

?

Ekelund. säger:

vad tycker du om sånt?

lina säger:

jadet är det men alla är sånna tycker jag

alla har sina dagar och så vidare och ajg kan säga själv att at

lina säger:

jag är van vid sånt här så ajg tänker inte på det lika mycket, min förra klass var kaos

Ekelund. säger:

mmm

Ekelund. säger:

men i min förra va det inte det

Ekelund. säger:

men allts¨å, allt jag begär är att det är tyst

Ekelund. säger:

från eran "hörna"

lina säger:

jaa men jag är van vid att vissa håller på så och i min förra klas fick jag tar gnaskamycket skit så

 

Ekelund. säger:

mmmmhhh

Ekelund. säger:

men du kan ju ändra på rej?

lina säger:

ja det förstår jag och det kan jag iunte lova men du håller också på

Ekelund. säger:

ja såklart jag håller på

Ekelund. säger:

jag snackar u för att försöka få tyst på er

Ekelund. säger:

?

Ekelund. säger:

men men

Ekelund. säger:

detta lär ju itne glömmas

Ekelund. säger:

så lägga sådana saker åt sidan går inte

Ekelund. säger:

men men

Ekelund. säger:

Nytt år, nya möjligheter

lina säger:

nee det är sant och sådan kommer det alltid att vara och tvärtom när du håller på så gör vi det, men eftersom du har hållt på på annat håll så tar vi ju itn dig redigt respekt eftersom du har hållt på gnaska mycket

lina säger:

jaa sant stensson

lina säger:

nytt år nya möjligt heter

Ekelund. säger:

mmmmmmm

Ekelund. säger:

hahha

Ekelund. säger:

men tror ni att ni hålelr på med mig?

lina säger:

nee duinte så

Ekelund. säger:

det ända jag verkligen tog åt mig va när pillan sa att hon va "vitare än mig"?

Ekelund. säger:

öhh liksom

Ekelund. säger:

???

lina säger:

ja men när du sa " håll käft jävla fetto " tror du iotne atth on tog åt sig

Ekelund. säger:

men hon fick sig en läxxa hon sent lär glömma

Ekelund. säger:

hahah

Ekelund. säger:

tro fan jag sa det

lina säger:

det va itne kul

Ekelund. säger:

nr hon säger att jag är en neger?

Ekelund. säger:

och att hon är vitare än mig?

Ekelund. säger:

tro fan jag säger emot?

Ekelund. säger:

liksom vad fan tror hon att hon är och säga en sådan sak?

lina säger:

ja det skulle jag också gjort

Ekelund. säger:

mmm precis

Ekelund. säger:

men men

Ekelund. säger:

håll ditt nyårslöfte nu

Ekelund. säger:

såå ska jag gitta

Ekelund. säger:

bye

lina säger:

ja detk an jag göra lätt

Ekelund. säger:

jao

lina säger:

hej då


TISDAG

Dagen har varit skön! Har storstädat hela rummet och bäddat rent så det ska bli otroligt skönt att lägga sig i sängen om en stund! Internet har varit kaputt hela dagen, först när pappa kom hem framåt nio så fungerade det. Härligt! Inget plugg gjort idag med andra ord. *FAN*!

Imorgon så ska jag följa med Sanne Tegvall som ska tatuera sig:):) Ska bli spännande! Hörs imorgon!

LEK I PARKEN:):)



Har en massa störda bilder (260 stycken), några fler dyker säkert upp imorgon:)

En skön kväll med brudarna Malin, Thilde och Ronja! Eller, inte allt för skön men när vi kom in till centrum så var det kanon! Köpte mcdonalds och åt i Linnéparken där vi tog en massa kort! OCH jag hade inga hål i tänderna för er som vill veta;) Superglad! Det värsta som finns är att laga hål.. Nu var det flera år sen sist men usch vad ont det gör!!

Nu har jag strukit kläder i två timmar! Helt slut i armarna och då är jag inte änns klar med allt, får ta resten imorgon helt enkelt! Måste ha lite extra pengar ju.. Ja idag så betalade jag för Rock The Lake också! Det kommer bli superduperkul!

Nu ska jag hoppa in i duschen, blev lite svettig efter att jag cyklat fram och tillbaka till Hovshaga! Sen så säger jag Godnatt och tack för mig, imorgon är det tisdag. CIAO!

SOLSKEN


Ännu en dag med strålande sol! Bestämde mig för att jag smörgåsar till mig och bror och så satte vi oss ute och njöt av värmen!! Det är jättevarmt ute och lillebror får inte riktigt ihop det. För en månad sedan så var vi ju på sjön och grillade korv:o

Stina var också ute och njöt och tyckte att det var jättemysigt med lite kakor och smörgåsar;)! Nu ska jag vidare till tandläkaren för att se om jag har några hål och sen ska jag cykla till Hovshaga där det ska hända spännande grejer! Har mer bilder att ladda upp men nu hinner jag inte mer! Önska mig lycka till!

GRILLAD KYCKLING



Efter att jag hade varit och promenixat med tjejerna så fick jag skynda mig på med träningskläderna för att cykla vidare till simhallen där jag var med på ett hårt spinningspass! När passet började så sa instruktören att det var det hårdaste spinningspasset och att vi kommer ligga högst upp i ansträningsskalan (1-5) när vi är inne i intervallarna som var sju stycken. Mellan intervallerna så skulle vi ligga på nivå 2 så stackars mina benmuskler, de måste ha gått sönder i tusen bitar! Det var garanterat det jobbigaste spinningspasset som jag har varit med om:P

När jag kom hem så bjöds det på grillad kyckling med klyftpotatis, mmh. Har verkligen saknat den maten, åt den nästan hela tiden förra sommaren och så ska det bli denna sommaren också!!

NYBAKTA BULLAR


Vilket underbart väder! Snart ska jag ut och gå runt sjön med Långhals, Thilde, Malin och Frida:) men nu ska jag äta nybakta bullar, luktar över hela huset- det saftas lite lagom i munnen... Mmh!

Nu har jag skrivit klart min krönika och jag blev riktigt nöjd! Varför kom jag på att jag skulle skriva om cykeln så sent? Har ju garanterat tänkt på denna krönika en gång om dagen och undrat vad sjutton jag ska skriva om! Märkligt.

Ja jag kom på att jag kunde göra klart hyllan som jag har över skrivbordet, de där slitna detaljerna.. Glömde ta kort på hur det blev sen när jag blev klar (den sista bilden är inte reslultatet;)) men det kommer väl upp om sådär tio år?

Nu blir det bullkalas!

MIN KÄRLEK TILL MIN SVARTA RULLANDE HÄST

Jag skriver ofta om min kärlek till min rullande häst, att den tar mig vart jag än vill! - Vilken firhetskänsla! Jag har kommit på vad jag ska skriva i min krönika i svenskan. Det kändes så självklart när jag kom på det så varför har jag inte kommit på det innan? Jag ska ju självklart skriva om min cykel!! Mina känslor till min stora kärlek som har följt mig sen barndomsben! Haha, ja det känns löjligt bra!

Och idag är det fint väder och jag ska ge mig ut i skogen för att leta efter vårtecken, ja redan för någon dag sedan så plockade jag min första bukett med vitsippor:):) Lyckan var (är) total! De små blommorna har dock inte slått ut än så det är väl ett tecken på att jag var ute lite väl tidigt *suck*. Men igår när jag var ute och sprang runt sjön så såg jag allt några små vita blommor inne i skogen, det måste väl ändå vara vitsippor? Det kan ju inte växa snödroppar där i alla fall? Eller? Hum, jag får ta och utforska det helt enkelt med min kära vän Långnos.

Ja, mamma tog Stina till Tassar&Morrhår här om dagen där Stina blev av med den svarta mattan som hon bärt på i x antal månader nu. Den tjocka och runda lilla Stina har helt plötsligt blivit en liten fjantig nakenhund! Benen är smala som pinnar, nosen är lång som ett träd och svansen är jättetöntig! Tänk vad lite det finns under den där stora pälsen egentligen.. Hon är som en ny hund- en annan ras, en blandning mellan nakenhund och dvärjpudel. Ja visst låter det vackert??

Det är faktiskt synd om henne, hon mår inte riktigt bra. Vi tror att hon skäms för hon är så annorlunda. Hon kryper upp i knät och lägger sig som en liten boll och gör inget mer. Innan så hoppade hon upp och slickade mig som en galning i ansiktet och gnällde för att hon ville ha godis. Söta. Nu är det precis som att hon är blyg. Vid matbordet så brukar hon alltid sitta nedanför min stol och tigga om mat, igår så låg hon på mina fötter och var helt tyst. Liksom, vad hände??

Nej nu ska jag ge mig ut på upptäcksfärd! Ah, just det! Vet ni vad det värsta är?? Jo, det är att mamma tror (fast det är säkert så) att Stina fryser eftersom hon inte har någon päls längre. Så mamma har klätt på henne en ful, rosa och glittrig tröja!! Ja och inte nog med det, det står att hon är en prinsessa också. Nu börjar det verkligen bli "Paris Hilton-varning"! Shit, vart är vi påväg? En nakenhund med rosa kläder på sig. Nu är det på gränsen till djurplågeri och nu ska jag sluta skriva. Vi höres! 

HEJ OCH HÅ NU SKA JAG TILL SKOLAN GÅ

Runt nio imorse så ringde de från Bågen och frågade om jag kunde hoppa in och jobba till klockan ett, lite surt att tacka nej men det är kul att de ringer. Jag börjar ju som sagt känna mig som en i gänget;)

Inatt så har jag drömt 100 olika saker, om allt och ingenting. Drömde bland annat om att jag och några kompisar skulle rymma från ett glashus, sen så kom det en tsunami och allt glas gick sönder och vi sprang ut men jag sprang in igen för att hämta Stinas koppel och en flytväst till henne så att hon inte skulle drunkna. Haha! Sen så tyckte jag att det var jättecoolt vatten så jag började ta kort, haha!

Sen så drömde jag att jag glömde lämna in alla skolarbeten så att jag fick gå om hela gymnasiet, och det var garanterat den läskigaste drömmen:p Ja, detta var bara två drömmar av allt som sagt..

Nu ska jag hoppa på min rullande häst, ciao!

SEN....

...så glömde jag skriva om att samhället är helt sjukt!!! Alltså, jag blir så ......... arg när jag läser eller hör om folk som mördar. Alltså mördar!! Det är ju sånt som händer i filmer och utomlands! Fan aldrig i Växjö eller så. Bara någon gång så men aldrig mer. NU däremot, hela tiden. Senast ikväll så stod det på aftonbladet att en mamma, pappa och son under 10 år har blivit mördade, troligen på grund av ett misslyckat självmordsförsök från pappan där men alltså! Ungen var fan under 10 år, under TIO! Antagligen så var pappan psykisk sjuk, som alla andra mördarna. Detta är ingen anledning längre och det är dags att se över vården kanske.. Detta är sjukt (och ja, nu är jag upprörd)!!

Godnatt!

TOAFART

Nu sitter jag hemma efter ett arbetspass, känner mig nästan som ett i gänget nu bland alla trettioåringar;) Dagen gick fort och hade hela tiden någonting att göra. Fick lära känna de boende lite mer eftersom jag jobbade helt själv på grund av brist på personal! Jag har kommit på en ny sjukdom som jag absolut inte vill drabbas av, Afasi. Att inte ha den förmågan att uttrycka sig i fler ord än: Hon, Dää, Fan osså. Aldrig, aldrig att jag vill leva så, även om man kanske lär sig med tiden och känner livskvalitet så känner jag personligen att det skulle vara helt hopplöst, så hemskt!!!

Sen så är det en boende som bara sitter på en stol hela tiden, förutom när hon behöver gå på toa. Då greppar hon rullatorn och SPRINGER (allvarligt, Springer) mot sin lägenhet och sen så stannar hon i korsningen och frågar vart hon ska. Jag som knappt själv vet var hon bor hänger verkligen inte med i hennes fart, knappt att damen hann sätta sig på toan! Haha, och sen när hon hade utfört sina behov så sa hon att hon skulle sätta sig i stolen vid tvn. Jag fick hjälpa henne ut dit och sen när jag hade hjälpt henne på toan så skrek hon: "NU SITTER KÄRRINGEN PÅ SIN PLATS!" Hon är nästan döv så då fick jag lägga till ett skratt som lät: "HA-HA-HA JA-DET-ÄR-BRA-ATT-NI-LYDER-MIG" Det lät nästintill argt när jag skrek det till henne men hon skrattade åt det i alla fall så det var ju positivt antar jag! 

Ha gud vad jag skriver onödiga saker, har dock 100 saker mer att skriva men det håller jag i mitt huvud tills imorgon för då ska jag berätta för Fina Thilde (hon kommer tycka att det är dötråkigt).. Man kan ju nästan tro att jag har varit hemma hela dagen och inte haft någon alls att prata med!! Men nu ska jag duscha och sen blir det sängen! Hörs imorgon!

16.00-21.30


Har gått i skolan från klockan åtta och nu klockan fyra så ska jag sticka och jobba till 21.30! Gunilla ringde och kollade om jag kunde hoppa in när jag var i skolan och det känns skönt att tjäna lite extra pengar så varför inte;)! Dock inte lika skönt att det är lite personal och att man får jobba i 170 %! Kommer troligen vara ganska så trött när jag kommer hem men måste försöka plugga lite, vi har så himla mycket nu.. Sen så vet jag inte riktigt vad jag har gjort med min rygg för jag kan knappast vrida på den för att det gör ont! Hum.. Men det går nog om tills jag gifter mig;)

Nu ska jag ta något att käka och sen så hoppar jag på min rullande häst och vidare till de äldre människorna på Bågen:) Ha en bra kväll i det sköna vädret!!!

VÅREN

Jag älskar våren!! Att slippa de stora jackorna och se allt som slår ut.. Nu efter träningen så satt jag mig på bänken på simhallens baksida och tittade ut mot växjösjön där solen gick ner och det var så skönt! Vet inte riktigt vad folket trodde om mig som gick förbi där jag satt med stora mjukisbyxor, förstor jacka (mammas) och åt en töntig liten avokado på en bänk helt utslagen.. ;) Ångrade att jag inte hade med mig ipoden för då hade jag tagit mig runt sjön också!:)

Step är verkligen vad man gör det till! I början så tyckte jag att det var roligt men inte så jobbigt. Nu tycker jag att det är roligt och så hemskt jobbigt!! Så mina vänner, vem vill börja träna på simhallen?;) Det hade varit jättekul att gå dit med någon och träna tillsammans!

Nu ska jag äta pasta och köttfärssås, gott! Hörs sen.

DET FINA VÄDRET


Ja jag kan ju inte annat än hålla med alla på facebook om att det är fint väder! Det hade varit härligt att ge sig ut och springa men glömde att avboka mig från passet som jag har bokat in mig på kl sex så det går tyvärr inte nu eftersom man måste avboka sig minst två timmar innan passet börjar!

Idag så ska jag träna step och kommer troligen vara helt slut när jag kommer hem men jag måste se till att göra klart religionen idag så jag får se till att lura hjärnan om att jag är jättepigg;) För övrigt så kan jag tala om att min hund har blivit skendräktig! Hon har förstört min fina bäddning genom att lägga täcket i en ända hög så att hon har kunnat gosa in sig där i. Sen så är hon jättemysig och vill mysa hela tiden! Sötnos!

FÅNGARNA PÅ FORTET


När jag var liten så satt familjen framför tvn och tittade på Fångarna på fortet samtidigt som det var fredagsmys! Ja det var alltid lika spännande. Till hösten så kommer det älskade programmet tillbaka, wihu! Nu är det bara Farmen och Naken-Janne som saknas;)

ATT BARA VARA

Gud vad skönt det är att bara vara hemma ibland! Att kunna lägga sig i sängen och bara vila samtidigt som man tittar på film.. Att jag nu ska börja plugga känns inte så jättelockande dock men jag får stå ut! Det är ju "bara" 1,5 år kvar nu.. Nu ska jag fortsätta med mitt funderade om man får tro på vad man vill och om religionsfriheten. - Alltid lika spännande!

Sen så ska vi börja jobba med ett grupparbete i skolan, jag, Thilde och Pontus ska jobba om hjärntumörer och ska göra världens bästa arbete och bli små läkare över detta område! Att de har tagit bort avsnitten från Svt Play (Himlen kan vänta) om personerna som drabbats av cancer+ ALS känns inte så jättekul men får leta information från ett annat ställe helt enkelt. Det hade dock varit en bra källa men men!

Nu, back to wooork!

Ps. Ni har väl inte missat Sanne Tegvall i tidningen? En hel sida om henne.. Fina Tegvall. Ds.

OCEAN LOUNGE


Jag vet inte hur länge jag har velat ha en parfym från Escada, kom ihåg alla gånger man gick in på KICKS för att få spruta lite parfym på sig eftersom den luktade så otroligt gott, men den var ju så dyr och det hade knappast lilla jag råd med- men nu är den min, maha! Nu mera så luktar jag som en vandrande godisbit ;) Mmmhh...

Nu ska jag ta mig något att äta, har ju ätit allt för mycket skit denna helgen. Jag skyller på att det är påsk, för jag fick faktiskt ett påskägg;) Men trots att det var påsk så känner jag mig som en uppblåst kossa!!! Ska bli skönt att få äta lite normal mat ikväll helt enkelt!

HELGEN

Nu är jag hemma efter en helg på Högstorp hos Sanne Tegvall och helgen har varit jättekul tillsammans med fina vänner:) :) :) Trots detta så ska det bli väldigt skönt att få sova i sin egna säng, vilket man inte har gjort nu på två nätter. Imorgon så börjar skolan igen och får se hur dagen blir!!

Nu ska jag fortsätta att plocka undan på rummet, ser ut som ett bombnedslag här med kläder, påsar och böcker överallt. Känns jättekul att vi börjar klockan åtta imorgon också.. Suck.

Vi hörs imorgon, då är jag kanske lite roligare här på bloggen, heh! TJA:)

TP

TP (Tegvall's place) står det på min kära hand.! Igår så var vi där och hade det skoj ända fram till morgonen, konstigt nog så är jag inte så jättetrött men det kommer väl.. Vi har tagit massvis med bilder, fina som fula, nyktra som fulla. Får se när Lina och Sanne lägger ut bilderna på facebook, för det är nämligen på deras systemkameror bilderna finns! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag titta på film och ta det lugnt om det inte dyker upp något annat!


BodyPump

Nu sticker jag iväg och tränar. Sen så ska jag till familjen Berg vid halv sju och sen så får jag se vad som händer på kvällen! Troligen så stannar jag bara hemma för att vila inför lördagen då Sanne ska firas!!:) Känns som att hela lördagen kommer bli stressig med tanke på allt som ska göras! Stan var ju stängd idag så måste ner dit imorgon och vi ska vara hos sanne kl 17!! Men det ska bli skoj, om jag hittar någonting att ha på mig!! :P Eller, det blir nog kul ändå. Haha! ...

Nu ska det tränas för fulla muggar! Byebye


INGEN BRA START PÅ DAGEN


Min dag har än sålänge inte varit på topp.. Det börjar med att jag behöver gå på toa och den är helt nerspydd. Sen så har jag alla mina saker där inne och allt är bara, kaos- i mitt huvud! Jag vill inte bli sjuk!!! Ska isolera mig på rummet tills jag sticker ner till stan med Thilde, Sanne och Lina. Sen så ska jag krypa in i min lya igen..

Nu ska jag göra det lite snyggt här inne och sen ska jag hoppa på cykeln och bege mig till Thilde och ta på mig mina höga skor.. Måste ju lära mig gå i dem. Gick med dem igår när jag var lite på stan med Lina, och aj vad ont jag hade i fötterna när jag kom hem:P Hoppas att det går bättre idag, haha! (Känner mig som en barnunge)!

Ps. Låt Gudarna vara med mig idag och se till så att jag inte blir sjuk och att lite affärer är öppna på stan, haha.. Ds.

"TILL DIG SOM ÄR NYANSTÄLLD PÅ BÅGEN"

Idag på jobbet så fick jag papper om hur det "är" att vara anställd på Bågen, regler, lagar m.m. Jag ska ju sommarjobba där i sju veckor i sommar 75% så det är bäst att jag lär mig;) sen så fick jag lite papper om när jag har jobbat och så, så att jag kan få min lön! Min första riktiga lön!!!



Mitt fynd som jag köpte på Kupan för 15 riksdaler (hyllan)! Innan så var den ganska så ful, ful färg och så vidare. Men jag målade om den och poof så var den som ny med antikvit färg och med det lilla slitna där på kanten som även ska målas dit på de andra kanterna!!

Det var allt för mig! Nu ska jag krypa ner i sängen och lägga mig på spikmattan! Det ska bli skönt:) Vet inte riktigt varför jag änns tog den där bilden eller varför jag gör som jag gör med tummen och med ögonen och med... allt! Men nu får ni se den också! Haha.

Godnatt!

TRÄNINGSSCHEMA

Nu har jag varit hemma ett tag efter dagens träning: Step/ Core i 75 minuter. Hon som vi brukar ha på torsdagar är så härlig och cool, alltså verkligen cool! Om jag skulle bli instruktör någon gång så skulle jag vilja vara som hon! Hon skriker, hejar, flåsar, svettas, nyper, planerar passet så bra, ja allting! Man går därifrån som en dränkt tvättbjörn, nästan lika blöt som när man går ifrån spinningen;) Nästan..

I alla fall, hon var inte där idag utan vi hade en annan som också är bra, men som inte kör precis lika hårt som hon den andra. MEN, det var jobbigt detta också och jag känner mig fortfarande helt slut i kroppen och längtar till sängen!

Imorgon så har jag bokat in mig på BodyPump, är den tjugofemte reserven så får se om jag kommer med. Sen på lördag så var det något extrapass som såg spännande ut, BodyAttack, en gästinstruktör som ska attackera min kropp, haha! På söndag sen så har jag bokat in mig på Functional Moves men får se om jag orkar gå på det också efter lördagskvällen/ natten!:) SEN så ska jag träna... haha, skojar. Nej sen måste jag nog ta och återhämta mig lite... För sen börjar ju skolan och då blir det säkert att jag inte kommer träna lika ofta..

Nu ska jag fixa undan här lite, det är saker överallt!!

SPIKMATTAN


När folk började prata om den berömda spikmattan så trodde jag inte ett skit på det som stod men sen så hade helt plötsligt alla den där mattan och jag kände själv att jag ville ha den. Ja, till och med mormor och morfar köpte en, haha! Sen så prenumerarar vi på ToppHälsa och tack vara det så fick vi en spikmatta!

Igår så provade jag den första gången innan jag skulle sova och den var jätteskön och efter ca 15 minuter så tog jag bort den och sängen kändes som en fjäder, den har nog aldrig varit så mjuk och len innan, haha! Efter att jag hade jobbat idag (07.00-14.00) så la jag mig på spikmattan igen och somnade nästan. Om det var på grund av spikmattan eller på grund av att jag har jobbat får bli en gåta, hehe.

När jag tittade mig i spegeln och tog bort bh:n så såg det ut som att jag hade solat med tanke på den röda färgen men man blir ju inte ihålig av att sola så det kan jag ju inte skylla på;)

Nu ska jag ta av mig de äckliga och fula jobbyxorna och slänga dem i tvätten!! Får se när jag får hoppa in och jobba nästa gång!

RSS 2.0