HÖGA SKOR, JAG?

Efter att jag har städat en hel dag så gick jag ner på stan för att köpa en present till Sanne som fyller 18 imorgon!!! Pengarna som jag fick efter städningen hos nr 1 och nr 2 handlade jag snabbt upp (satan!). Hittade ett par ursnygga skor på Åhlens och så hittade jag ett navelsmycke (som gick sönder när jag skulle sätta i det! Jag och smycken hör inte ihop...)!

Skorna är höga, de är inte som conversen som jag är vana vid utan dessa är höga, jättehöga för mig som tycker att det är omöjligt att gå i skor som är högre än normalt. Men, det som var bra med dessa är att det inte är en sådan där jobbig klack som gör att man snubblar hela tiden, så tror nog att jag kommer behålla dem:) Får gå lite med dem hemma så att jag inte ser ut som den där fjortistjejen som inte kan gå i skorna utan bara snubblar runt.. Allt för att ha likadana skor som de stora bloggerskorna;)

TRÄNING

Det luktar varmt ute, hur nu det luktar.. När man är utomlands så luktar det varmt och annorlunda och idag så luktar det precis likadant, bara att det brukar vara lite varmare när man åker på semester:) Härligt...

Idag har jag hunnit träna i en timme, spinning. Det är nog den värsta träningen som finns, man svettas överallt och benen darrar när man går därifrån. När man sen hoppar på cykeln för att ta sig hem igen så känns allting lite lagom hopplöst och vägen hem känns som en evighet..

Nu ska jag in till grannen för att städa lite, får se om han vill ta ut alla mattor och få det vårstädat på riktigt men jag hoppas att han vill vänta med det tills om två veckor för jag orkar inte riktigt idag, men o andra sidan så är det perfekt väder till det men det är det nog om två veckor också;)! Det är lite jobb med att vårstäda ett helt hus.. Sen så ska jag cykla till Araby för att städa där. Ja och sen så ska jag cykla hem för att återhämta mig lite och sen så cyklar jag till Thilde!

Hej och hå vilken cykeldag det kommer bli idag!!

HÅRKONTROLL


I flera år, bokstavligt talat, så har jag velat ha någonting för mitt hår. Det har alltid varit torrt, det har alltid varit lätt att dra av något hårstrå och när jag borstar håret så tror jag att hela frillan försvunnit av några enstaka tag med en hårborste...

För ett bra tag sen så var det den populära kenza som skrev om hårkontroll, tror jag, och jag kände att det skulle jag behöva, mina naglar är ju halva på grund av att de är så sköra. Har aldrig kunnat ha långa naglar då jag antingen har bitit av dem (hehe) eller att de har gått av av sig själva..

Idag när vi var i Kalmar så köpte jag äntligen förpackningen Hårkontroll som ska stärka håret inifrån och jag ska tydligen märka reslutat om två veckor. Det ska bli spännande, haha! Hon i hälsokostaffären sa till och med att frisörerna rekommendrar Hårkontroll eftersom det ger så bra resultat, så får hoppas på att det hjälper på mig också! Det var extrapris och förpackning kostade 149 kronor och räcker i två månader och man ska ta en tablett på morgonen och en på kvällen!

Sen så köpte vi ett örtte också som ska vara jättegott och bra! Hälsokost är bra och snart så blir jag nog jobba med 100 olika yrken.. Kan man inte få beställa några extra liv? Haha:)
________________________________________________________________
"Hårkontroll - Den hårfina skillnaden!
Är ditt hår tunt och risigt? Är färgen utan glans? HÅRKONTROLL är ett kosttillskott komponerat för att ge hår och naglar bästa möjliga näring i form av vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen. Helt enkelt viktiga byggstenar för hår och naglar.

Hårkontroll innehåller kisel från åkerfräken, havsalger och nässla. Dessutom ett flertal B-vitaminer bla pantotensyra som har en kosmetisk effekt eftersom det byggs in i hårstrået och påverkar dess fuktbalans så att håret ser friskare och glansigare ut. Pantotensyra anses också motverka grått hår.
"

EN KOSTSAM DAG I KALMAR



Idag så ställde jag klockan för att jag, mamma och lillebror skulle åka till Kalmar för att shoppa! Och oj vilket ställe vi kom till! Bredvid IKEA så har de öppnat ett nytt köpcenter och bredvid köpcentret så finns det en massa affärer, så det var rena rama drömmen;), fast detta tyckte dock inte lillebror och plånboken.. Lillebror höll på att bryta ihop flera gånger och just nu så ekar det i plånboken, tur att jag ska in och jobba på torsdag så att det finns ljusa tider att se fram emot, haha!

Det var när jag hade köpt fyra små töntiga ringar för 90 kronor som jag gav upp! Då kunde jag inte handla mer.. Dessutom så gick det inte att prova dem i affären och när jag satte på dem i bilen så var de på gränsen till för små! Jag har aldrig varit med om att ringar har varit för små utan isåfall för stora. Så nästa gång får jag se till att köpa storlek S!

Jag köpte en hel del, behövliga saker och några utav dem ser ni på bilderna (som var väldigt otydliga!!!!) Ni får helt enkelt träffa mig om ni vill se mina fina köp! :) Favoriten var skorna... De är jättefina på! Och den färgglada tröjan är fin också, och jeansen, och trosorna, och bikinin.. Allt var fint!

MAN LÄR SIG PÅ SINA MISSTAG!!



Idag så har jag inte gjort något vettigt alls från klockan två! Klockan ringde kl åtta och då skulle jag kliva upp men gjorde det lite sent så jag fick bara hoppa i mig kläderna och sen vidare till min rullande häst för att cykla ner till staden där jag skulle vara klockan nio för att träffa Emma och Tilda från min gamla klass på högstadiet! Kände mig nästan direkt som fjorton- femton år igen och man tittade tillbaka till hur det var då, i den "häftiga" åldern;) 

Ja idag så har jag insett hur mycket jag saknar högstadiet egentligen. Lärarna, klasskompisarna och allt det där som hör till! Men det var nog för att jag träffade Emma och Tilda, vilket jag inte gör varje dag! Ja, och vad mycket man var med om och vad mycket det är man glömmer!!! Det är ju hemskt.. Tre år med klasskompisar som man inte pratar alls mycket med, ja eller inte pratar med alls!

Ja ja, nu går jag andra året på gymnasiet och jag ska se till så att jag INTE tappar kontakten med dessa fina människor från Sveriges alla hörn, även om man inte kommer träffas alls lika ofta som man har gjort under dessa tre åren. De är ju som en familj, man träffar dem fem dagar i veckan!

SÖNDAG

Gud vad skönt att det är lov imorgon!! Är helt slut i BENEN och i huvudet. Förstår inte vad jag har gjort med mina ben.. Igår så festade vi ute hos Ronny Bonny och hade det mycket trevligt (minus att de var så idiotiska och ville sticka till krogen!)! Vi bastade och dansade och hade det mycket trevligt som sagt... Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Eller, jag var vaken hela natten och pratade och somnade allt för sent (hörde hur fåglarna började sjunga, och då hade jag inte somnat)! Ja, detta ni. En konstig dag. Ett helt meningslöst inlägg och nu ska jag sticka till pontus för att laga mat! Ha en bra kväll.

FRUKOST


Det som är bäst med att följa med mamma när det ska storhandlas är att man själv kan plocka åt sig lite gott som man annars kanske inte skulle få hem. Keso är ett exemplariskt exempel!

Ps. Det ser ut som att det är grus på spenaten men det är kryddor:P Ds.

BLOMMANDE VÅR


Igår så storhandlade jag, mamma och lillebror och vi dök bland annat upp på Blomsterlandet där jag köpte mig en blommande pelargon (Mårbacka)! Lite mer vårkänslor nu och underbar värme. Jag var helt svettig igår när jag kom till skolan:P Och då cyklade jag bara i skinnjackan, OCH jag cyklade hem utan vantar OCH utan att frysa om händerna! - Och det brukar jag alltid göra. Bra jobbat klimatet!

På kvällen så gick jag och Thilde till Pontus där vi tittade på The Box och åt godis, och drack vatten. Sen kom jag hem och somnade med datorn på och vaknade vid nio av att den var på och fick stänga av den. Sen så somnade jag och jag har haft en skön sovmorgon! Vaknade än en gång av att solen var i ansiktet:P

Nu ska jag ut och gå med Stina, sen så blir det en god frukost. Hej så länge!

I SKUGGAN AV VÄRMEN

Igår så såg jag en film, I skuggan an värmen och oj vad bra den va!! Den hade säkert inte varit lika bra om den fina Joel Kinnaman hade varit med för den var verkligen jättefin! Vill se den igen!!

Nu ska jag ut och gå med Stina, det är ju fint väder trots att solen inte skiner hela tiden:) Sen så börjar jag klockan ett så jag får se vad jag hittar på sen, rulla tummarna kanske?

TORSDAG


Lite bilder från igår i arbetsrummen... Thilde tar som Vanligt hem guldstjärnan på Världens snyggaste kvinna!
Måste dock tillägga att vi alla var ganska så äckliga den dagen som hade tillbringat tiden i ett stall! Arbetsrummen stank häst och vi kände oss allmänt fula.. Ekelund och Ronny Bonny var fräsha, som vanligt (punkt punkt punkt)...

Idag har jag springit ett varv runt sjön, cyklat två varv runt sjön och simmat 30 längder. Sen Gick jag och Thilde upp till Tipshallen för att kolla in DAG X- och vi sa hejdå till Malin som åker till Norrland idag med sin boyfriend och är borta i TIO dagar! Detta innebär att jag får ta hand om Thilde lite extra. Lilla fina Thilde! Hehe:) 

PS. Thilde påminde mig om att det var temadag igår och att vi inte alls åkte till stallet på grund av Natur och Friluftslivskursen. Vilket innebär att det inte hade gjort någonting om jag hade skitigt i att hoppa på den där stooora hästen! Ds.

HÄSTRIDNING MED TJEJERNA (OCH ALDAN OCH JOVIC)




Vandringen till Arabystallet var förväntansfull och jag insåg inte riktigt faran med att kliva upp på en hästrygg.. Jag kom hem hel (inga brutna ben, ingen hjärnskakning och inte änns ett fall inträffade)! Dagen blev dock inte riktigt som jag hade trott att den skulle bli... :P

Idag har jag fått utmana min största rädsla, som jag inte trodde fanns!! Vi skulle ju rida med Natur och friluftsliv idag! Rida på en häst, jag har till och med gått på ridskola! Visst, jag trillade av en häst (Lakrits hette han, hehe) och slutade efter det på grund av rädslan att hoppa på en häst igen! ALDRIG trodde jag att den rädsla skulle vara kvar, aldrig. Jag såg ju fram emot idag då jag skulle upp på hästryggen igen och visa att jag har ridit innan.

När vi kom in i stallet och fick reda på att jag skulle rida en häst som Lina också skulle rida och fick se hennes kropp, hästkropp (inte Linas utan hästens, haha...)! Enorm, stor och hög. Jag och Thilde fick de största hästarna och det kändes verkligen inte rätt med den där hästen, jag har aldrig ridit en sån stor häst innan!

Det började med att jag skulle gå in och hälsa och hon bet mig i armen (inget naffs utan bet mig) och sen så sparkade hon ut benen, hon försökte bita Lina också. Hon kände säkert av att jag var osäker men jag har aldrig varit med om att en häst har bitit mig eller sparkat bakut...

Trodde aldrig att jag skulle våga hoppa på den där hästen, om det inte hade varit på skoltid så hade jag skitigt i det men nu var faktiskt Peter där och det är han som ska sätta betyg så jag trotsade min rädsla, som om jag hade fått IG om jag inte hade hoppat på den där hästen, haha.. (Det var jobbigt, har aldrig haft den känslan i kroppen förut)!! Att sitta på ryggen var bra, hon var snabb i benen och huvudet var lite överallt men jag trillade inte av, vilket jag garanterat trodde att jag skulle göra!!!

Innan vi gick in i stallet så fikade vi på Johannas (vår handledare) grusgång (haha) och efter stallet så grillade vi korv och sen kom vi till skolan där vi satt med några av de coola hockeykillarna och tog det lugnt.

Nu ska jag åka iväg till Malin för att hänga där med henne och med Thilde Milde. Lite fler bilder kommer sen, dock inte några fler från ridningen!

STINAS OCH MINA ROLIGA PROMENADER TILLSAMMANS



Det är ingen utmaning att lägga in sådana här pratbubblor, jag vet precis vad Stina tänker och jag vet ju självklart vad jag själv tänker och framförallt, säger! När jag har gjort pratbubblorna och sparat bilden så blir det dock krångligt om man ser att man har gjort stavfel eller skrivit helt märkligt, som jag själv inte förstår.

Har sett på de andra pratbubblorna som jag har gjort att jag har hoppat lite med mellanrummen och att jag har skrivit lite stavfel och så vidare men det får ni stå ut med för tydligen så orkar jag inte (omedvetet) läsa igenom vad jag har skrivit innan jag sparar... :P Så, ha förståelse! Det är alltid lätt att vara efterklok. (Som om stavfel och osammanhängande text är hela världen;))

Ordlista:
Aparat = Ingen Apa-rat utan en Apparat!
(Jag litar på er förmåga om erfarenhet som Lagen om erfarenhet säger i Gestaltpsykologi, hehe)

MED SMAK AV SOMMAR, VANILJ OCH CHOKLAD

Nu har jag bakat favorit muffinsen! "Lättgjorde muffins med smak av vanilj och choklad" Tänkte dekorera de fina med grädde och jordgubbar men eftersom jag inte är så förtjust i grädde så fick det bara bli jordbubbar;) - Det är ju inte helt dumt!

Att jag nästan alltid äter mig mätt på smeten gör att man inte alltid är lika sugen på muffinsen när man har bakat klart som man är innan man bakar! Men denna gången så hade jag faktiskt ingenstans att göra mig av med smeten då plåten var full! - Sen så var det inte så mycket smet kvar heller, haha... :)

Imorgon så ska vi nämligen på utflykt igen med kursen Natur och Friluftsliv, en härlig kurs! Förra veckan så åkte vi pulka (som dock blev lite misslyckat för min del då jag hade missat tiden, så mina planer med utflykten gick inte riktigt som planerat) och imorgon så ska vi ut till Araby och rida! Haha, det kommer bli jättekul, en heldag i stallet med fika och med grillad korv. Mysigt!

Ta med dig kameran Hanna! :)

SKRÄCKUPPLEVELSE

Om sex timmar så ska jag kliva upp ur sängen, jippi! Sitter med omvårdnadsböckerna framför mig och känner att jag inte kan någonting... Jag tar det som en positiv grej ändå eftersom på varje prov när jag har känt att jag inte kan någonting så har jag fått MVG! Så, troligen så kommer det gå bra. Känner dock att jag nöjer mig med ett VG denna gången då det har varit så himla mycket på den senaste tiden vilket har gjort att man inte har orkat lägga ner så mycket energi på skoluppgifterna! Det får gå som det går helt enkelt och hoppas på det bästa vilket kommer vara VG!!! 

Handledarkursen gick över tiden och vi kom hem sent. De där timmarna var en sann skräckupplevelse och jag kände ett antal gånger att jag aldrig vill ta körkort och mamma kände att hon inte ville övningsköra med mig något mer. Får se till att få det där tillståndet så fort som möjligt så att jag kan sätta igång med mardrömmen för i september så ska jag ha körkort!! Orkar inte dra ut på det längre än så! Att snittet på körlektionerna ligger på 16,1 känns inte så där jättebra dock. Aja, nu ska detta inte hålla mig vaken längre och jag ska snart börja göra iordning mig för sängen! Klockan är för mycket...


MÅNDAG

Nu har jag varit hemma ett tag efter att har varit i simhallen och simmat med klassen! Peter kör hårt med oss och idag var det riktigt jobbigt att simma, eller att lyda order ska man kanske kalla det... Att jag har en sån fruktansvärd träningsvärk i armarna gör inte det hela så mycket lättare... Imorse så var det faktiskt skönt att känna att man hade varit och tränat igår;) men nu är det inte ett dugg skönt längre..

Nej nu ska jag sluta klaga och se till att få något gjort istället.. Mysa med Stina som ligger i sängen kanske? - Ja! Sen ska jag se till att plugga!

"KIM"

Att ha Aftonbladet (länk till "Kim") som startsida är oftast intressant.. Att man sen går omvårdnad och läser en kurs om Etik gör att man blir lite mer insatt i de där frågorna som för vissa är så självklara/ osjälvklara inom vården!

För någon dag sen så läste jag om "Kim" och nu har jag precis hört henne prata på Aftonbladets webtv om sin önskan att få dö värdigt (hör ni hur dumt det låter?)! Hon skickar ett brev till socialstyrelsen om att få hjälp med att dö! Hon kan inte längre andas själv och helt förlamad, visst, sjukvården ska upprätthålla liv men inte till vilket pris som helst!! Detta är inget liv, det måste vara en plåga för henne, eller ah, det säger hon ju att det är...! Åhh... Det är sånt här som gör att man bli rädd för att dö, och då kan man aldrig föreställa sig hur denna människa har det varje dag!!

Hennes brev: 

" Hej min familj och mina vänner och assistenter! Gamla som nya.

Jag är sämst på att skriva brev och vara tydlig så att alla förstår, but I’ll give it a try.

Jag är nu 31 år, snart 32, och har levt ett mycket bra, och så galet liv som jag kunnat få. Jag har haft och har en massa vänner, jag har supit och rest, gått på krogen, och en massa annat.

Men jag hoppas att alla förstår, eller åtminstone kan acceptera, mitt val som jag nu har gjort. Jag känner mig väldigt trygg och tillfreds. Helt enkelt lugn i själen.

Jag vill avsluta mitt liv när det fortfarande är värdigt och jag mår bra fysiskt som psykiskt (förutom just nu när jag har ont i kroppen hehe) i stället för att ruttna bort.

Det är förbjudet i Sverige att få aktiv dödshjälp och det är jag helt på det klara med, men jag och mamma har pratat med några läkare som förstår mig och de har börjat kolla runt om det överhuvudtaget går med tanke på min situation. Vi vet fortfarande ingenting men processen är igång. Det kan dock dröja månader eller år.

Jag vill absolut att ingen åker dit och blir anklagad för mord. Det är big no no! Det är jag som vill och ingen annan ska få skit för det. Framför allt inte min familj.

Jag tänker fortfarande leva mitt normala liv och vara mitt normala jag och jag hoppas att andra kan förbli det också fram tills den dagen, om den blir av, vilket jag hoppas. Jag förstår om ni hoppar högt och tycker jag är konstig men jag skulle uppskatta om ni inte pratar sönder mig eller tjafsar om mitt beslut. Men fråga gärna!

Tack för alla som har funnits och finns omkring mig nu!

Take care och kram på er! :)"



NU ska jag sova:P Godnatt!

DET SKREVS EN SÅNG


Nu är det söndag! Igår så jobbade jag kväll och jag fick lära känna de boende lite mer. Trodde att det skulle vara betydligt fler som var kvar från min praktik för ett år sedan än vad det faktiskt är. Det har varit lugna dagar på Bågen i alla fall, ovanligt lugnt fick jag höra. Trots det så gick tiden ganska så fort ändå för helt plötsligt så var klockan "Dags att gå hem" och jag hoppade på min rullande häst och kom hem för att vänta på besök.

Thilde, Lina och Tegvall knackade på dörren och (eller jag öppnade innan de hann knacka...) vi hade det trevligt hela kvällen och lite in på natten... Det kan inte ha varit många timmar som jag har sovit inatt! Fick ett sms imorse av att jag hade blivit inbokad på CORE klockan 10.30, och självklart så var det försent att avboka men jag valde att få en prick i protokollet och vara hemma och ta det lugnt istället, med tanke på att jag hade varit vaken så länge och jobbat och hade varit på det hårda träningspass igår... Sen så gick det några timmar och sen fick jag ytterligare ett sms och när jag kollade på det så var det försent att avboka mig från det passet också, då hade jag bokat in mig på Bodypump. (Det är bäst att boka in sig på många pass om man inte skulle komma med på något då man oftast är på 40:e reserven... Ja detta gjorde jag ju för någon dag sen också så jag hade ju ingen tanke på att jag hade planerat att träna idag!)

Jag drog i alla fall tummen ur röven och bestämde mig för att gå på det där träningspasset. Jag hade ju faktiskt inte träningsvärk efter gårdagens träningspass, vilket jag trodde att jag skulle ha! (Mamma har jätteont!!) Och jag ångrar inte att jag stack dit för det var jätteskönt och det gick så fort! Mina armar är fortfarande helt slut efter de vikter som jag hade på var sida av skivstången (puuh*). Ryggen och rumpan fick också en rejäl omgång! - Och imorgon är det simning på schemat med skolan!

Nu är lockar sängen, imorgon så har jag sovmorgon till elva (om någon i klassen skulle läsa detta nu och vet att vi börjar tidigare/ senare så skulle det vara mycket tacksam om ni klickar på Kommentera och skriver att vi börjar klockan ...! Det är jätteenkelt, jag lovar! )

Godnatt!

LÖRDAG


Än så länge så har denna lördagen inte gått som planerat! Det började med att mamma kom upp till mig när jag fortfarande låg i sängen och sa att vi hade kommit med på ett pass- Functional Moves och vi stack dit klockan 11.30. Har aldrig gått på det passet innan och tänkte mig att det skulle vara som en dans på rosor, hehe, jag trodde i vilket fall att det inte skulle vara ett hårt pass!

Vi visste att det skulle vara en gästinstruktör som tydligen skulle vara en utav de bästa i landet. Vi kom in och passet började. OJ vad bra han var! Han skulle jag vilja ha som personligtränare- Magnus Ringberg (Länk)! Vilket pass, det var till och med värre än spinning men det var kul! Ja han kan gärna komma och besöka Växjö någon mer gång!

Efter träningen så åkte jag och mamma iväg för att handla och vi kom inte hem förrän två och sen hoppade jag in och duschade och nu sitter jag här! Jag som skulle måla och plugga, nu hinner jag ingenting! Börjar jobba om en timme... Nu måste jag äta någonting också, är jättehungrig!

Ha en bra kväll!


GODMORGON!

Ligger fortfarande i sängen och tittar runt lite på internet samtidigt som jag lyssnar på Hoffmaestro. Vill verkligen till Evedal den där dagen i maj så att man får träffa dem och alla andra band... Får se till att snacka ihop mig med de inblandade lite mer kanske så att det blir av! :)

Nu har jag vaknat i alla fall och jag har sovit väldigt oroligt inatt!... Har säkert drömt hundra olika saker och bland annat om Thilde, så nu ser jag fram till när hon loggar in på msn så jag kan dubbelkolla om min dröm var sann! Spännande... Nu ska jag äta frukost, ciao!

FREDAG: SKOLA OCH JOBB


Klockan är jättemycket, vad gör jag uppe?? Jag skulle ju lägga mig tidigt ikväll!! Bloggen har hållt mig uppe helt enkelt, har ändrat lite. Kommer ändra imorgon igen då jag inte hade så mycket bilder på datorn nu när jag skulle ändra och fick ta från bloggen istället.

Idag klockan fyra så började mitt pass på Bågen, ett äldreboende för er som inte vet! Fick träffa mina gamla handledare från min praktik i ettan, det kändes som igår när jag var där och kramade om dem igen. Oj vad nervös jag var innan jag kom dit. Och oj vad släppte snabbt!:) Det kändes verkligen riktigt bra när jag kom dit. Det är en hel del nya boenden så det kommer säkert ta sin lilla tid innan jag lär känna dem ordentligt men det kommer bli toppen. Om jag får stanna vill säga;) de kanske inte är nöjda med mig...

Efter att jag har praktiserat i fem veckor på sjukhuset och sen kommer till ett äldreboende är verkligen en omväxling:P. Det är inte alls samma rutiner på sjukhuset som det är på Bågen men detta är en erfarenhet och alla borde testa på att jobba med äldre människor! Dels för att se hur det är och sen för att de är så tacksamma för det man hjälper till med. Man får en annorlunda syn på livet helt enkelt! Tack vare att jag går omvårdnadsprogramet och har varit på de praktikplatser som jag har varit på så har jag lärt mig att man inte ska ta livet som något som man inte ska vara rädd om. Alla sjukdomar och tråkigheter har verkligen gjort att man har fått ett annat perspektiv på livet. Att man ska vara glad över att man har en farmor, farfar, mormor och morfar som är mellan 60 och 80 år och som är friska och alltid har varit!!

En av alla saker som jag har kommit fram till under detta året är att jag är glad över att jag inte vet hur jag själv kommer bli när jag blir gammal. Kommer jag vara lika förvirrad och dement som tanten som har varit "kändis" i alla sina år? Kommer jag att drabbas av en stroke som leder till en förlamning som gör att jag inte kan prata eller röra min ena halva av kroppen? Kommer jag minnas mitt tidigare liv?

Får hoppas att jag lever tills jag känner att jag inte längre orkar. Om jag skulle drabbats av någon sjukdom som svår demens eller dylikt så hoppas jag att aktiv dödshjälp har blivit tillåtet! Det skulle kännas tryggt att ha makt över sitt egna liv!

Nej nu ska jag inte skriva mer, även om det finns hundra saker till som jag vill skriva... Nu lockar sängen, eller, jag sitter ju redan i den men nu vill jag lägga mig i den och slappna av och sova i några timmar! Imorgon så måste jag plugga lite och jag ska måla min fula hylla som ska bli fin! Sen så ska jag jobba igen, samma tid som idag. Från 16.00 till 21.00!

Njut av livet och godnatt!

TORSDAG

Är helt slut i både själ och kropp. Har varit med om ett hårt träningspass och ögonen var så tunga att ögonlocken hängde nere på golvet sen när vi skulle slappna av i slutet av passet! Orkar inte uppdatera så mycket, orkar inte lägga upp några bilder heller. Idag så har jag städat, fyndat på Cupan och på Rusta. Det jag har köpt är en hylla, glasflaska (vet ej vad jag ska kalla det) och två blomkrukor. Jättefint! Hyllan är lite sönder, den gick sönder nu när jag skulle visa mamma mitt fynd (15 kronor)! Men med lite skruv och målarfärg (OCH SLIPNING) så blir den superfin! - Så det blir min uppgift denna helgen.

Nu ska jag fortsätta spika upp lite sladdar som hänger och dinglar. Hoppas att jag inte väcker lillebror.
Hörs imorgon, godnatt!

PS. IMORGON SÅ SKA JAG JOBBA FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV. DS.

VITA DETALJER FRÅN DET LILLA RUMMET


Hemma efter en konstig dag i skolan. Att det är några från klassen som läser min blogg, det vet jag. Att de läste bloggen igårkväll när jag skrev att vi börjar klockan elva idag, ja det vet jag det också. Att vi sen började klockan tio. Ja det vet jag garanterat! Fina vänner man har, som talar om för mig när jag inte riktigt har koll på när vi börjar. När Thilde skickade sms 09.50 (titta när jag uppdaterade bloggen senast; klockan 09.36)och sa att jag var en segpropp (glömde fråga henne en segpropp var för något, men antar att hon menar att jag inte var i tid...) så fick jag reda på att vi skulle börja lite tidigare idag. Jag cyklade i 180 km/ h till skolan och sen så har hela dagen varit allmänt lustig!!

Nu ska jag börja plugga, prov imorgon och det känns som att jag kommer få mitt andra IG på ett prov. Det är inte mycket som jag förstår i alla fall, allt är så otroligt konstigt och självklart! Så, tack vare att det är så självklart så är det så svårt. Ja, de i klassen förstår i alla fall! Nu ska jag plugga, ciao!

SOLROSFRÖN, LINFRÖN OCH KIWI



Nu ska jag börja ta på mig kläder. Får bli riktiga friluftskläder idag med tanke på att vi ska gå till norr för att åka pulka, haha! Det blir riktiga skor och varma kläder och sen ska jag försöka komma ihåg att skala ett par morötter också! Är inte så jätteglad över att behöva vara ute idag med tanke på vädret, kunde det inte vara så fint som det har varit de senaste dagarna?

TIDEN GÅR FORT!


Idag så har jag har städat hos grannen och pratat lite med honom, bland annat om hur han minns när mormor och morfar flyttade in här i huset när mamma var *så här* liten och hur unga mormor och morfar var. Sen så berättade han att mamma växte upp och sen flyttade hon och pappa in hit i huset och mormor och morfar flyttade här ifrån. "Ja och sen kom du, jag minns när du sprang runt här och lekte och gick fram och tillbaka från skolan, och du och Johanna kom in hit och sjöng på lucia för mig och Gun-britt. Tänk vad tiden går fort, ta vara på den Julia" Kunde nog aldrig tänka mig att jag tio år efter min luciasång skulle vara i samma hus och städa;) Men som tur är så är det inte så dumt.

Nu ska jag börja plugga lite om jag orkar. Känner att jag helst skulle vilja kolla in alla underbara bloggar (som jag har gjort hela dagen) men det har jag inte tid med längre. Efter plugget så ska jag sova. Imorgon börjar jag klockan elva. Mycket sovmorgon jag har nu, skönt.

Godnatt!

PLANERING

Gestaltpsykologi hit och gestaltpsykologi dit, jag är trött.. Måste göra upp en planering över hur jag ska plugga denna veckan, det är trots allt ganska så mycket! Skönt att gå och lägga sig nu i alla fall och titta lite på webbtv:) Känns som att det var längesen jag gjorde det nu... Brukar ju göra det varje kväll? Märkligt.

Imorgon så bli det sovmorgon till klockan tolv! Sen så börjar matte och så har vi det i en timme och sen har jag och Thilde ett hål medans de andra går på Historia. Sen så börjar Omvårdnadslektionen, kommer säkert gå igenom det som ska vara med på provet nästa vecka, heja! Hjärt- och kärlsjukdomar. Känns som att vi redan har haft prov på det två gånger dock så det kommer nog gå bra. Sen så måste jag plugga till psykologiprovet också, bara G-prov i och för sig men man vet aldrig med Mathias prov... Förra provet med honom som skulle vara busenkelt var faktiskt svårt (fast jag klarade det), så får se till att lära mig lite om gestaltpsykologi snart!

På måndag så ska vi prata på svenskan också, just det... Bellman är min gubbe, ska försöka lära känna honom lite och prata om honom sen i en grupp i fem minuter.

Jag tror att jag har pratat för lite idag eftersom jag skriver så mycket... Så nu ska min hjärna få vila lite och lägga sig i sängen, ska bli skönt för både den och för kroppen. Känner fortfarande av att jag har tränat... Godnatt!

ÅTERHÄMTNINGSMÅL


Jag sket faktiskt i duschen och bastun idag på simhallen, det var så mycket folk och jag bestämde mig för att cykla hem och göra något riktigt gott istället. Ett äkta återhämtningsmål, gott!

Kommer garanterat ha träningsvärk imorgon, framförallt i ryggen men kommer säkert känna av en hel del i mage och axlar också... Fattar inte varför jag aldrig blir starkare i axlarna, känns lika tungt varje gång (haha)!! Ja ja, ett skönt pass i alla fall, har gjort upp en planering i huvudet om vilka pass jag ska gå på varje vecka:
- Core (Balans, mage&rygg)
- Bodypump (Armar, lår&rumpa)
- Step/Core 75 min (Kondition, balans, mage&rygg)
- Simma
- Spinning/ Core 90 min (Kondition, mage&rygg)
- Bodybalace (Avslappning, rörlighet&styrka)

Ja, när jag kom på vad det är som jag vill hinna med på en vecka så insåg jag att det är alldeles för få dagar i en vecka! Varför kan en vecka inte ha nio dagar istället? Det hade varit perfekt! Nej, jag kommer helt enkelt inte hinna med detta, och kommer framförallt inte orka med det. Får se till att gå på lite olika pass olika veckor helt enkelt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig äcklig och varm. Sen måste jag försöka plugga lite, fast, jag vill inte.. Känner att det skulle vara skönt att ta studenten nu till sommaren! Motivation tack!

CORE



Ingenting gjort, fan. Men nu ska jag träna, bygga lite mer muskler i rygg och mage samt träna lite balans. - Core. Sen måste jag se till att plugga och göra lite nytta!! Det ska dock bli otroligt skönt att basta och känna lite värme!

KÄRLEK


Idag så fick jag ett telefonsamtal som förvandlade min måndag till en lyckodag! Jag ska få jobb, på bågen. Ska jobba första gången på fredag och lördag! Ska bli jättekul och skitbra! Det bästa av allt är att det är min första praktikplats som jag ska vara på, där jag trivdes jättebra med både de boende och personal! Detta kommer bli kanon=)

Sen så har jag världens mysigast hund, men det visste ni säkert redan ♥

VAKNAR MED SOLEN I ÖGONEN


Godmorgon! Det märks verkligen att jag ligger i mitt rum nu eftersom solen alltid brukar lysa in där när det är fint väder. En underbar väckarklocka faktiskt:) Nu ska jag ut och gå med Stina, ska bli skönt...

LJUSTERAPI

Att kliva in på mitt rum nu är som ljusterapi. Vitt tak, ljust trägolv, ljusa väggar och vita möbler. Jag älskar det...
Längtar tills allt blir klart dock. En del lister ska sättas upp, den sista tapeten ska komma upp, gardiner ska upp, och hyllor och tavlor ska upp på väggarna. Ja och spegeln. Det är så ovant att inte ha en spegel på väggen, där den har hängt i flera år. Men jag börjar känna mig bekväm med det, det är ganska så skönt att slippa bli påmind om hur man ser ut så här på söndagskvällen;) - och de andra kvällarna.

Ja Det som ska bli så otroligt skönt inatt är att jag ska få sova i min säng, min sköna säng som jag inte har sovit i på en hel vecka!!! Ska bli underbart att få stänga dörren om sig också och slippa vakna av att familjen går förbi mig när jag sover eller försöker sova!

Imorgon börjar jag klockan 11.00, skönt med sovmorgon. Fick inte så jättemycket sömn inatt, Thilde var boven i dramat;) Nej nu ska jag tvätta av mig ansiktsmasken som just nu klär mitt ansikte. Blått är det också, ja som mycket annat på rummet. :)

Godnatt

VISSTE NI ATT HUNDAR KAN PRATA?

Så här har min dag sett ut efter att jag kom hem från Thilde och allt vad det innebär.



Ja det var dessa bilder, nu har jag missat blåsningen också. Tur att man har internet så att man kan se på det efteråt;) Nu ska jag äta ananaspaj, gott. Kanske hör av mig en sista gång innan läggdags. Denna natten kommer bli speciell:)

SÖNDAG

Nu är jag inne, har lite färg på kinderna. Har varit ute ett bra tag på sjön. Jag, mamma, pappa och Jonathan åkte ut med skidorna på sjön för att grilla korv och för att titta i klädkataloger;) Far och bror ville dock inte sitta med så de valde att fiska istället...

Har tagit en massa bilder som jag ska lägga ut här sen men nu måste jag duscha! Var på fest i Gemla igår och har varit ute halva dagen idag så känner att det skulle passa bra med en varm dusch:) Hörs senare!!


FRÖKEN SUNSHINE


Godmorgon! Igår så somnade jag lagom gott med Stina på mig! Bilden är dock gammal men hon låg på mig minst lika mycket igår. Jag avbokade mig nyss från Easyline som jag skulle gå på klockan 10.30 egentligen. Känner att det är så fint väder så jag ska se till att vara ute idag istället. Gå en lång runda med Stina till exempel=)

Sen ska jag försöka måla lite som sagt, sen ska jag städa hos grannen också... Skönt att ha någonting att göra med andra ord, he he. Sen måste jag plocka undan här lite i allrummet där mitt rum befinner sig just nu. Kläder ligger överallt, och två godispåsar. Mycket märkligt.

FREDAG

Kul att många har tittat in på bloggen just idag, hur kan det komma sig? Tyvärr så har jag fortfarande inga bilder att lägga upp, hårddisken är ju inte änns i datorn så jag ska inte änns försöka hitta någon heller för den delen. För övrigt så är jag trött, väldigt trött. Har sovit lite hos Thilde, skönt att ligga i en säng!! Nu har jag kommit hem och ska lägga mig i soffan igen, som alltid. Den fungerar bra någon natt, men inte sju dagar, som det snart har varit.

Imorgon så ska jag försöka måla lite och sen hoppas jag att jag kan flytta in på rummet, trots att vi måste beställa en tapetrulle till. Att allt ska behöva ta en sån tid.... Har lust att ringa hit Willy och gänget, det hade varit mycket uppskattat. Då hade de kunnat köpa hur mycket tapeter som helst, ja de skulle aldrig ta slut.

Ja ja, det ser bra ut på rummet. Golvskydd, skrivbord i mitten, fönsterbräda på golvet och lite lister här och var men annars så ser det kanon ut! Ja, sen saknas det ju ungefär 50*150 cm i tapet på fondväggen vilket är lite surt, men så är det. Tur att jag har någon tapet alls, hehe.

Nej, jag skulle ju sova. Får försöka göra det nu, det blev inte så mycket sömn inatt då jag drack 2 liter vatten innan jag gick och la mig vilket resulterade en mycket sömning Julia på morgonen... När klockan var halv åtta så gav jag upp. Då orkade jag inte tvinga mig själv att somna om, ännu en gång.

Nu kom Stina upp och tycker nog att jag också ska krypa ner så att vi kan mysa lite tillsammans. Jag tycker dock inte att det är lika mysigt att hon först slickar sig i rumpan och sen vill pussa mig i ansiktet, mmhh.. Men men, det gäller att vara tacksam. Nu ska vi sova. Godnatt, hörs imorgon.

MAMMA


Nu fick jag sätta på datorn ännu en gång, det blir aldrig någon sömn för mig! Men här är bilderna moder, som jobbar natt. Ska bli väldigt skönt att få sova nu... Se till att jobba ordentligt och ta hand om patienterna.

Tapeten, fondtapeten räcker inte så det kommer ta hundra år innan rummet blir klart (tar ju säkert extra lång tid att beställa nya nu när det är helg), men det gör ju ingenting, det är ju jätteskönt att ligga här ute i soffan. Godnatt!!!

TORSDAG

En lång dag, många lektioner, mycket kunskper och kom hem för att lägga mig i soffan för att sova någon timme. Vaknade kl sex och då började jag hänga in alla kläder som har hängt på altanen nu i några dagar. Klockan sju så stack jag och mamma till simhallen för att träna step/core, sen så blev det dusch och bastu efter det och så kom jag hem, åt mat och nu ligger jag på min sovplats; soffan. Stängde av datorn men fick sätta på den igen så nu blev det senare än planerat! Nu ska jag titta på Navy CIS som Thilde tipsade om! Ibland är det allt mysigt att ha en tv framför sig när man ska sova.

Imorgon så blir det veckans första sovmorgon, börjar klockan ett, skönt. Nu ska jag krypa ner igen. Byebye

SKIDOR

ÅH vad kul det är att åka skidor, vill göra det nu, nu, nu!! Åkte med halva klassen i Hanaslöv + trevliga fröknar + en trevlig student. I slutet av tiden så blev alla skidproffs!! När man åker ner om och om igen från backarna så gör man inget annat än längtar till att få åka i "riktiga", över molnen, i solen, mmmhh.. Imorgon så kommer jag säkert ha lite träningsvärk, eller kanske mycket...

MAN FÅR EN MOROT

Nu har jag och mamma varit på samtal hos söta Johanna i skolan och det gick skitbra! Det känns skönt att man får någonting för det som man kämpar för... Efter besöket på skolan så bokade jag in mig på handledarkursen på Växjö Nya, har ju inte gått den än eftersom jag inte kan tänka mig själv köra bil... Men nu fyller jag arton i augusti och måste se till att få det snart så nu ska det bli av! Mitt mål blir att ta körkort före tobbe!!

De som ska övningsköra med mig är mamma, pappa och mormor så jag ska försöka hitta så många tillfällen som möjligt då jag kan ge mig ut på vägarna när jag känner mig tillräckligt mogen för det! :) :)

NEW CLASSIC



Har inte så mycket att skriva om eller att ladda upp.. Dagarna bara springer iväg, vet inte riktigt vart de tar vägen, det är ju redan onsdag!

Sov hos mormor och morfar inatt, inatt ska jag sova i soffan här hemma igen eftersom mitt rum inte är klart. Det kom ju självklart målarfärg på tapeten trots skydd, så jag och mamma har tittat på nya tapeter och beställt, hoppas att de kommer idag eller imorgon så att de kan komma upp på väggarna. Det kommer bli kanonfint! Jag älskar tapeten som ska vara som fondtapet, den tapeten som ska vara på de andra väggarna är bakgrundsfärgen på fondtapeten. Haha, får ta kort sen helt enkelt;) hittade en bild på internet, new classic heter tapeten och de hade en massa fina tapeter!! Bilden gömmer färgerna lite, men man ser ju mönstret i alla fall;)

Klockan 09.30 så ska jag ha samtal tillsammans med min handledare och mamma i skolan, får se hur man ligger till i skolan och lite så... Spännande! Får hoppas att jag sköter mig:)


SÖNDAG

Idag är det ingen bra dag. Byebye..

MÅLAR OM


Lillebror tyckte att det var drygt att vänta på mig som höll på att ta kort hela tiden (det blev 65 stycker kort, he he)...


Vi (läs Jonathan) började sedan att plocka ut saker från rummet...



Vi har gjort om hela övervåningen: Golv, tak och väggar! Taket var brunt och blev vitt- mycket ljusare och luftigare! Min systers rum har också vitt tak och nu är det bara mitt som har brunt, orginalfärgen. Jag flyttade upp till mitt rum när jag var tio och är van att ha brunt, lutande tak så för något år sen så började jag prata om att jag ville ha vitt tak istället. Igår så började jag och bror bära ut saker ifrån rummet för att göra det klart för målning!


Medans Jonathan jobbade så tände jag ljus och gjorde det lite mysigt=) Så ska det va!




Idag så började pappa med att måla och nu längtar jag bara tills det blir klart... Tanken var att vi skulle passa på att tapetsera den ena väggen med en tapet med gamla rosor, men den var så mycket ljusare än min andra tapet så det blir troligen ingen omtapetsering, men vitt tak duger gott och väl!


Sen blev det tomt på hyllor och väggar...


Har ju glömt att visa hur resultatet blev efter att jag målade bokhyllan vit, innan var den ju brun... Supernöjd!
=)

ÄLSKADE ÄNGEL



Igår så var jag hemma för att krya på mig lite, sova lite extra och tog det lugnt (skönt efter en "intensiv" vecka)... Jag och Jonathan hade det mysigt uppe på övervåningen med grönsaker, godis, chips och dipp. På tvn så rullade Bert, härliga Bert.

Vi båda somnade i soffan och Jonathan vaknade innan mig av att kudden hade ramlat ner, jag själv vaknade halv fyra och bror sa att jag låg som en prins...

Älskade ängel, du är sann
Älskade ängel, du är en man
Du är stor å stark å snygg hos dig så är jag trygg å du är min
Älskade ängel, bara min
Älskade ängel, du är min

tudutu, yeah!

HIMLEN KAN VÄNTA

Höll mig vaken länge igår, tittade på Himlen kan vänta på svtplay. Har precis klivit upp från sängen efter att jag har legat och tittat på ännu ett avsnitt. Det handlar om människor som är mitt uppe i livet som får cancer... Det är så hemskt att det inte är klokt!! Man uppskattar verkligen att man själv inte har någon i sin omgivning som har dött av den hemska sjukdomen, eller som har drabbats av den...

STRÅLANDE SOL


Bilder från April 2009

Jag har drabbats av vårsjukan, jag har blivit så deprimerad över att det inte är vår så att det har satt sig på min fysiska hälsa! Vet inte hur många bloggar jag har tittat runt på idag för att få lite smak av våren... Alla vitsippor. Alla fåglar. All värme och känslan att det blir varmare och ljusare... Känner att hellre vill ha vår än att åka utomland nu! Att slippa ha på sig vinterskorna och den stora jackan och istället ta på sig skinnjackan och mina converseskor! Åh vilken känsla...

TORSDAG

Dagen har varit lång... Började klockan åtta och kom hem sent! Var på universitetet där det fanns många människor på grund av en massa företag som höll hus där. Vi hade ju inget företag men vi tog istället hand om de stressade människorna genom massage. Så de fick komma till oss så masserade vi dem... Man var lite slut i armen när man kom hem!

Skrev ju i ett inlägg hur mycket jag hatar att spy, ikväll fick jag för det... Jag har inte spytt men jag mår så illa. Möjligen (hoppas på) att det är godisen som jag äter, det känns inte riktigt bra att äta dem! Sen känner man härliga tarmrörelser och små ljud när man ligger här och försöker koncentrera sig efter att man har sovit i två timmar... Suck, jag vill gå och lägga mig!! (Skönt att vi bara har en lektion imorgon och att vi börjar vid två-tiden, det är tufft att börja skolan efter fem veckors praktik, tycker att de flesta snorar och snyftar i klassen;)!!)

FULLKORNSPASTA MED TOMAT, SKINKA, CHILISÅS OCH MATGRÄDDE


Vädret är helt underbart! Satt ute på trappen i solen med ToppHälsa och bara njöt..... Mmmhh, vill ha vår nu!! Stina låg bredvid mig i solen hon också, så skönt! När jag kom in så såg jag att klockan hade blivit ganska så mycket så jag satte igång med att göra lite mat... Kylskåpet hade mycket att erbjuda och jag valde att slänga ihop lite indigrienser, det blev supergott!

PS. Allt var nyckelhålsmärkt, hehe.

NATTEN KAN VARA LÅNG


Jag tycker inte om när folk klagar på hur sjuka de är och jag tycker verkligen inte om när jag själv gör det men det är faktiskt okej att tycka synd om sig själv när man är förkyld!!! Det är ju är något utav det värsta som finns, man vaknar hundra gånger på en och samma natt av att man är täppt näsa eller på grund av att man är helt torr i munnen, ja eller både och.

Ja nu är jag uppe i alla fall och solen skiner och snart ska jag gå ut en lång runda med Stina, jag börjar klockan 14.35 så jag har lite tid på mig;). Efter skolan sen så ska jag hem till Tobias farmor för att städa och sen ska jag vidare hem till mig för att plugga... Trist!


PS. Att kräkas är en nära döden upplevelse så det är värre än att vara förkyld förresten... Ds.

OM JAG HADE HAFT KÖRKORT SÅ HADE JAG FÅTT STÅ PÅ HANDIKAPPSPARKERINGEN

Ja idag så har jag ont! Ont i framför allt rumpan men jag känner också en hel del träningvärk i ljumskar och i bröstet. Konstigt nog så känner jag inte så mycket i armarna, hum... Det kanske inte var så jobbigt ändå?;)

Idag så har jag fått gå fram och tillbaka till skolan på grund av att det var så fruktansvärt halt på sina ställen, isbana, halkbana, ja det finns många namn till Växjösjöns vandringsväg (men det gjorde mig ingenting att jag gick eftersom det var så fint väder). Efter skolan så gick jag på stan med fina Thilde och med fina Jonna och jag fyndade en kofta för 99 riksdaler. Efter det så promenerade jag hemåt och när jag väl kom hem så skulle jag in till grannen för att rulla lakan, men mer än så blev det! Jag fick stryka allt ifrån näsdukar till kalsonger. Ja det är ju inte varje dag man stryker och det är verkligen inte varje dag som man stryker underkläder och viker ihop dem så fint som jag gjorde idag, men jag tyckte nog att han behövde lite lyx så jag gav honom den tiden!

Annars så kan jag tala om för er att jag ligger nerbäddad i soffan med filtar och med kuddar. Jag känner mig väldigt trött och känner mig febrig, det är nog bäst att jag går och lägger mig nu! Jag som skulle pluggat ikväll egentligen, jag har inte gjort någonting, så känn dig inte stressad Thildegirl!

STYRKA I ARMAR OCH BEN MED SMÅ VIKTER

Föreställ dig att vara i ett rum med 29 andra människor, killar som tjejer och alla över 20 år, minst. Föreställ dig att du hämtar en stepbräda, en matta och sen följer du strömmen och hämtar en skivstång och några vikter som kvinnan bredvid dig hämtar: Två stycken 2,5 kilosvikter, två stycken 2,25 kilosvikter och två stycken en kilosvikter. Ja du tar samma vikter som henne, hon såg ju så liten och klen ut så du tänker att ni säkert ligger på samma nivå, om du inte till och med är starkare!

Du ställer dig vid stepbrädan, lägger mattan på brädan för att alla andra gör det och sen så sätter du dig där och börjar fundera över hur man sätter dit vikterna på skivstången. Du blir glad över att det inte alls var svårt och sen ställer du dig upp för att vänta på att instruktören ska börja prata och sätta på musiken.

Efter en liten stund så börjar hon prata om vilken otur hon har haft idag med tiden och sen så pratar hon på... Tillsist så frågar hon om det är några nya på passet, du räcker upp handen och säger att du är ny, alla vänder sig om och du känner dig lite uttittad, men du tänker inte mer på det, klart att man vänder sig om...

Sen börjar passet och OJ vad trött du blir, och då är det bara uppvärmning... Man tränar ryggen, axlarna, biceps och triceps ja och låren också. Du är helt slut och tittar dig omkring för att se om någon gör samma fula miner som du gör under de jobbiga övningarna, du hittar någon och du blir genast glad. Sen så tittar du på hennes vikter och ser att hon har betydligt fler vikter än du och du blir genast lite besviken och tänker på hur svag du är i armarna.

Sen efter uppvärmningen så säger hon längst fram att man kan lägga till några vikter för NU ska det bli jobbigt. Du plockar lite diskret bort vikter och kvar sitter 2 kg på varje sida (innan så hade du fyra kg på varje sida). De andra runt omkring dig har flera vikter på sina skivstänger men det ignorerar du och tänker att detta har de hållt på med i hundra år minst. Sen går tiden väldigt fort och passet slutar och du går till omklädningsrummet med armar och benen släpande efter dig...

Ja visst verkar det jobbigt? Detta var jag idag... Usch vilket hemskt pass, det fick en att verkligen inse hur klen man är i armarna, man orkade ju knappt ingenting, men det ska det bli ändring på!!! Jag kommer inte sluta att gå på detta passet utan jag ska bli Stark!

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Nu har jag tittat på outsiders och nu ska jag försöka plugga lite smått men den riktiga pluggdagen får bli imorgon för nu måste jag börja få lite gjort, men jag hade ju min första skoldag på fem veckor idag så jag har inte riktigt kommit in i skollivet än, jag skyller på det;)

ÄGG, MJÖLK, PEPPAR, SALT, SKINKA, LÖK, SVAMP, PERSILJA

Nu har jag ätit mig mätt och go, det räckte inte till stackars Stina, jag åt upp allt. Stackarn... Nu snart så ska jag till skolan, en lektion. Sen måste jag ta mig direkt till simhallen för att vara med på ett träningspass klockan 16.15, bodypump. Känner mig redan helt slut i benen efter idrottslektionen som var klockan tolv. Hur ska jag orka med detta? *Suck*

Vi hörs! / J

RSS 2.0