LÅT BILDERNA TALA



Bilderna säger vad jag gjorde förra året, bilden säger vad jag ska göra idag, ikväll hos mormor och morfar!
Ja, försök gissa er till vad jag ska göra, he he. Kommer nog ha lite mer kläder på mig dock, och det kommer nog vara en liteeee större hög kan jag tro! Jobba hårt Julia, visa din starka sida! Ciaaooo.

BRICKS BREAKING

Det är farligt att inte ha någon lektion i skolan, för idag fick jag testa på bricks breaking på facebook, o harregud. Kommer nog alltid att sitta vid det spelet nu tills jag har kommit upp till 147 000 poäng, som Lina har. Hum, undra hur lång tid det kommer ta...


Hehe, jag är bättre än Thilde, maahaa. (Det var jag verkligen inte innan!)


Fast ja, ibland går det ju inte lika bra...

Nej nu ska jag inte vara töntig längre, för det är ju det man är när man spelar sånt här och inte har något liv? Right, haha nej knappast! Men jag ska faktiskt plugga nu, eller nej, det ska jag inte alls, för vet ni? Vi har inget plugg på hela veckan, wiiihuuu!

EKOLOGISK ALKOOOOHOL


Ett par jeans från gina som är ett år gamla, linne fr gina o kofta fr hm:) Sen så tog jag något i håret som gör att det ser jättefett ut, så därför måste jag ha det uppsatt, orkar inte hoppa in i duschen, latis. (Haha ja nu vet ni lite mer...)

Nu laddar jag inför presentationen om ekologisk alkohol, känns som att min lilla grupp kommer vara sämst av de som redovisar, haha. De andra har gjort jättebra ifrån sig och har gjort riktigt snygga powerpointar (hum, heter det så?)
Men vår lilla grupp kommer med små lappar som vi ska läsa på och se glada ut, he he. Kämpa på!

BOKNINGEN TILL FUERTEVENTURA: för ETT år SEN

Hum, kom just på att det var exakt ett år sen som jag satt på idrottsbänken på idrotten och berättade att jag och mamma bokat en resa till Fuerteventura, bara hon och jag. Vi åkte den femte oktober sen om jag inte minns helt fel!:)
Fantastiska stränder och underbar mat! Vill utomlands nu (okej, det var inte längesen jag var det, hehe, men man kan inte få nog av värmen och semstern utan några krav och bara avslappning, åh)!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon börjar jag tio över elva och då börjar dagen med redovisning om ekologisk alkohol, heja!


IDOL och denna mariette...

Mariette Hansson, så jävla grym och så jävla snygg (och söt)! Harregud vilket människa!
http://open.spotify.com/track/62to65j97DHa256ObvRye6 (låten som hon sjöng första gången i tv, Lies Beyond)
Oh, vill bara se mer av henne!!

Tror nog att jag är lite seg...


Söta bror, på två små ben kommer han smygande upp för trappan och in till mitt rum där han säger:
"Är det någon som beställt pannkakor? Ja jag, kom NU Julia!!" Haha, han hade t.o.m. dukat där nere.
Känner att jag inte är så bra barnvakt just idag, he he.

En knasig bror (men söt) som vill knasa (är det ett ord?), he he.


Lilla Jonathan kom nyss upp för att fråga om vi kunde äta ölanska pannkakor tillsammans. Han såg att min kamera var framme och ville att jag skulle ta bilder på honom när han var som töntigaste med slickat hår och med ögonen under ögonlocken, he he.

Jag kom på den otroligt smarta idén att vi kan ta galna bilder tms (fast jag säger att det var han som ville det, det låter bäst, haha)!
Men nu ska vi ner och äta de goda pannkakorna med jordgubbssylt, mummma.

Myser (njuter) av ledighet och att provet är avklarat!


Vad skönt det är att inte ha någonting att göra, varken hemma eller i skolan, jag njuter! Snart ska jag äta upp mina små fynd (pepparkakor och singoalla) och mysa framför idol som jag missade igår:)

För er som undrar hur provet gick så hade jag glömt att läsa på tre sidor i medicinsk grundkurs (en bok) där det handlade om bl.a. lunginflammation och halsfluss, he he. Illa! Annars så kunde jag det mesta och jag skrev sju papper, inte för att det betyder att det gick bättre än om jag bara hållt mig till tre, alla dessa papper kan innehålla bara skit, men det hoppas jag ju inte, haha.
Jag kan ju vara ärlig och säga att jag hade kramp i handen efteråt i alla fall efter över två timmars skrivande, suck. Känns skönt att böckerna inte kommer vara hemma på ett tag nu om jag ska vara ärlig, haha!

Mössen eller kniven?



Hinner inte skriva så mycket nu, ska hjälpa min kära broder med engelskan:) men idag har jag haft på mig ett ekologiskt linne från hm:) duktigt Julia! Sen tror jag att mössen har varit i min klädkammare och ätit upp mina tights, he he, eller inte!:P

EN ENKEL FRUKTSALLAD

Nu struntar jag i böckerna, tror nog att jag tjänar på att snart gå och lägga mig istället för att bomba in nya saker i huvudet på mig, tro nog att jag kan en hel del trots att jag inte tycker det just nu.
Det är faktiskt svårt det här med att man ska lära sig mediciner (för högre betyg) och latinska ord m.m. Men jag får tänka på att jag faktiskt pluggar till undersköterska och inte bara till att ta studenten, he he. Känns skönt att jag kommer vara någonting efter dessa tre år!

Nu ska jag i alla fall gräppa tag i den goda fruktsalladen med chokladsås (glömde glassen, haha) som mamma har gjort, super gott, och lägga mig och titta på de galna Hollywood fruarnatv3.se! :)
Godnatt!


Dessa offren kommer snart att åka ner till min (tomma) mage, mohah.

80 80 80 80 80 80 80 80 80

Just det, har sjungit för min älskade farfar idag också som just nu befinner sig på Öland med farmor, han fyller hela åttio år! Oj, grattis farfar :)


Gubben, eh förlåt, killen i mitten fyller idag 80 år! Det ni!

ASTMASKOLAN

Nu har jag t.o.m. gått igenom astmaskolan i hopp om att jag kanske ska lära mig lite mer. Innan idag så kändes det som att jag kunde en hel del och att jag inte hade så mycket kvar, men bullshit. Här sitter jag och räknar ner timmarna till provet och jag läser och läser men lär mig ändå ingenting. Men så brukar jag känna, och då brukar det gå bra! Så på sätt och vis är det kanske bra att jag tänker så, för om jag inte skulle tänka så, då skulle det kanske gå dåligt?

Äsch, tillbaka till böckerna, NU!

Plugg och städ på schemat

Nu har jag pluggat en hel del samtidigt som jag druckit en massa varm choklad, mmmysigt:) (och gott)!!
Hade nu tänkt att gå över till grannen och fråga om han vill ha ett hus städat samtidigt som jag tjänar ihop en extra liten slant:)


Att rita är alltid bra, då ser man på ett ungefär hur det går till när man får ett astmaanfall, right? He he, nej jag vet inte... Tvek!

JAG ÄR SÅ GLAD JUST NU

Tänk att man kan vara *så här* glad för att man har en inställd lektion. Jag svävar just nu på rosa moln i något himmelrike. Jonna, ja världens bästa Jonna ringde nyss och sa att hon förbereder lite i svenskan (grupparbete) så att vi som inte läser historia behöver komma till skolan idag. Så skön måndag, att vara ute i den fina bokskogen och sen inget mer, mmh.

Nu har jag bra tid på mig att plugga till morgondagens stora prov, och kan t.o.m. plocka undan och städa lite på mitt rum plus att jag hinner gå in till grannen och städa hos honom:) oj vad mycket jag hinner just nu helt plötsligt, haha!


Åt nog världens godaste pannkakor idag. De kommer från Öland och är såå goda, mmh.


Mys i sängen med en pipande varelse.

Myser med Stina i sängen, hon väckte mig av sitt pipande eftersom dörren till mig var stängd, och hon ville ju
komma in hit o mysa, och nu piper hon eftersom jag har händerna på datorn och inte på henne, haha. Pip pip.


...oj vilka dåliga bilder!!

söndag

Ska snart gå och lägga mig, börjar vid elva imorgon med orientering första lektionen. Inatt ska jag sova själv, känns konstigt att man för ett år sen sov själv hela tiden, vad ensam jag måste ha känt mig:/ Ensam.. Tur att man har världens bästa pojkvän nu då:), som myser, som håller om en, pussar en, fiser och tar en på rumpan så att man vaknar, mm mysigt.
Eller nej, vi glömmer de två sista grejerna där. Det är inte ett dugg mysigt, det är bara läskigt, he he.



JAG ÄR SOM NY, nästan...

Efter en del pluggande i medicinsk grundkurs och en del talande på msn så sitter jag just nu med en ansiktsmask i fejset, en sån som är blankig och äcklig som man drar bort sen, haha lite kul ändå!:)
Har haft peeling och grejer i ansiktet också, så snart är jag riktigt ny i ansiktet, och kroppen ska snart smörjas in med brun utan sol så att jag fyller i min ojämna hud som har börjat tappa den solbrända färgen från Rhodos!



VILKEN UPPLEVELSE, HELT OTROLIGT!

Äntligen, nu har jag skrivit klart om ekologisk alkohol och ska snart börja plugga till omvårdnadsprovet som vi ska ha på tisdag om Andningsorganen+ sjukdomar.

Sitter här och små snyftar lite också efter Stina-Lees (länk + nytt fönster) fantastiska text om sin förlossning, haha, åh jag längtar så tills jag är färdigutbildad barnmorska (säger jag som är 17 år och ska bli klar under- och sjuksköterska först)!
Tänk att vara med om såna ögonblick, att hjälpa ett liv till världen, helt otroligt! Just nu vill jag titta på alla avsnitt av förlossningskliniken och riskförlossningar på tv4 fakta (som jag säkert redan har gjort om man räknar ihop avsnitten).
Sen så kanske jag längtar till när jag också ligger där och ska pressa fram ett barn, av ens egna kött och blod. Av sitt egna "recept" (ja tillsammans med faderns då, he he).  Ja harregud, jag kommer nog aldrig bli barnmorska med tanke på all utbildning plus att man ska skaffa familj också. Suck.

Ps. Har tittat igenom bilderna fr 2008 (i alla fall några av dem), här är en bild från söta hunden några hus ifrån oss!:) Ds.

FYRA JOBB OM EKOLOGISK ALKOHOL

Sitter just nu och pluggar om ekologisk alkohol som jag o fyra tjejer jobbar om på friskvården och ska presentera på onsdag. Vi ligger lite efter så nu blir det att jobba på en söndag, på vilodagen, bra gjort!
Det känns lite som att mina händer/fingrar går i 180 km/h. En massa skrivande väntar och en massa skrivande har gjorts.

Fyra öppna arbeten sitter jag framför. Fakta, frågor, intervjuer, lite mer fakta. Det värsta är att när jag fick Lindas arbete så upptäckte jag att jag och Linda utgått från samma sida om ekologiskt vin, så vi har skrivit samma saker typ, bara att vi uttryckt oss på olika sätt. Inte så kul att lyssna på kanske? Så nu får jag skriva om och hitta annan information, haha.


Friskvård.Frågor om Ekologisk alkohol
Friskvård.Ekologisk alkohol
Friskvård.Intervju med systembolaget(1)
Ekologiskt vin

EN MÅNAD TILLBAKA...

Nu är jag hemma efter att jag sovit hos tobbe. Kalasen igår var trevligt och vi fick mycket god mat!:)
Nu spelat tobbe paintball med hans kompisar och jag sitter hemma själv framför datorn/tvn och tittar på tv4 fakta om rymden, mmh det är så spännande!

Tänker ladda upp bilder fr kräftskivan som tobbes familj hade för ca en månad sen- det var trevligt det också!:)
...när jag tittar på bilderna så ser jag dock att de flesta är på tobbelille, så lägger inte in så många, he he.


Tobias använder sig av en försvarsmekanismen Regression som gör att han kommer tillbaka till tidigare stadier... 


Sötasta i stan!







KALAS



Nu ska fröken julia och herr tobias på kalas, tobias släkting fyller år, så byeebyee!:)

FLUDENTA BANANA

Sitter just nu och suger i mig en Fludent Banan, d.v.s. fluortabletter med banansmak. Sån god smak som man får efter att man varit hos tandläkaren och fått banankräm. Vissa hatar det, vissa älskar det!
...jag tillhör den gruppen som föredrar det framför ingen smak alls, och jag jag föredrar även denna smak på sugtabletter framför ingen allas, med andra ord så tycker jag väldigt mycket om dessa goda små tabletter som förebygger karies. - Ja det gör dem ju bara ännu godare, right?:)
Ja jag kan ju tala om för er att Lakritssmaken inte är helt dum den heller, he he. ;)


IDOL

Efter att jag glott på tre avsnitt av idol och hällt i mig lite lakrits så mår jag lite bättre, känner dock att jag inte är på toppenhumör och huvudvärken är inte helt borta! Nu har jag helt enkelt något att jobba på, precis som snygg-anders och snygg-laila har sagt till vissa idoler på idol.
...så det är bara att kämpa på JULIA! "Wihuu", typ.


Trött som ett cäta (Z)

Trött, trött, trött. Mörkt, mörkt, mörkt i hela rummet- ligger just nu i sängen och ska sova.
Har den där känslan som man har innan man blir sjuk, ni vet? Så just därför väljer jag att sova nu så att jag förhoppningsvis mår bättre sen! Byyyee

KAN DU TA MIG TILLBAKA?


LÖSTHOPP / HOPPLÖST

Varför känner jag att jag inte får grepp om texten om ICKE-ALLERGISK ASTMA? Det känns hopplöst...

"En speciell form av astma är analgetikaintolerans, s k Magnecylastma. Det innebär att patienten är överkänslig mot mediciner som innehåller acetylsalicylsyra och andra substanser som blockerar ämnet cyklooxygenas. Sådana NSAID-läkemedel..."

Anal-get-i-kain-tolerans s k Mag-ne-cyl-astma.
Ac-etyl-sali-cyl-syra
Cy-kloo-xy-genas
NSAID
N=Nej S=Sa A=Astrid I=Innan D=Dig - Nej Sa Astrid Innan Dig -NSAID-läkemedel

FRU ANKA, KVACK KVACK

OBS! OBS! OBS!
Fru Anka kommer till Rix morgonzoo imorgon, harregud och omg. Nästan så att man vill ställa klockan bara för att höra henne, bara för att bli lite sur och irriterad, bara en aning. Jag lovar att det inte kommer gå ut över hela dagen, nästan. Hum.

MYSIGT MED EN MASSA HÅR

Ja visst är det mysigt hår? Att bara pilla och bilda virvlar, samtidigt som det skriks i andra änden.
Ja jag skriver inte (faktiskt) om gubbar som har hår från tårna och uppåt, ink rygg. Nej nej, dock så är det mysigt om gubbarna (ink tobbe) har lite hår på bröstet, det är manligt, he he.

Det jag egentligen syftar på är STINAS hår. Så mysigt och skönt. Så nu får jag se till att Tobbe odlar sånt hår över hela kroppen (nästan överallt i alla fall), då kommer jag att sova honom hela tiden! Mys.


TVÅ LEKTIONER

Idag hade jag bara två lektioner, matte och svenska. Jag började klockan åtta också, så kom hem väldigt tidigt:) skönt! Nu ska jag fortsätta att glo på tv och mysa med världens mysigaste hund, mysigt:)


Helgens städning! Så man bäddar får man ligga.

LOVELOVELOVE

De mysiga och sköna skorna har äntligen fått mig som ägare:)
Ska nog bo i dem ikväll, he he.


Skopunkten 199 kronor, billigt och bra!:)

DRUVOR

Sitter just nu omringad av en massa kärnor från mina ett kilos vindruvor. Kärnor överallt, och så goda druvor.
Snart ska jag öppna böckerna och börja plugga lite. Det känns faktiskt otroligt skönt att jag faktiskt har koll på det mesta plugget nu. Jag menar, det är ingenting som jag har skjutit upp som lätt blir av. Skönt!


VANDRING

Ja nu ska vi på vandring med vår lilla friskvårdsgrupp, eller natur och friluftslivgrupp heter det nog, he he.
Vi ska vandra och vandra och leka skogsmullar och klättra i granar och tallar?


TAVLA/TAVLOR

Nu ska jag snart hoppa i sängs, är jättetrött. *Jäsp*
Först ska jag bara skriva klart någon mening i etiken och sen ska jag nog ta och läsa igenom det jag har skrivit.
Känns väldigt hoppigt och konstigt , haha.
Lägger ut bilderna på min "nya" vägg. Godnatt, snart ska jag prata med tobbe via telefon om våra resedrömmar.
Kan inget högre väsen ge oss lite mer pengar så att vi kan åka utomlands i vinter?


Svenska språket?

Ja du Julia, hur är det med det svenska språket? Skriver just nu i Word om beslutsmodellen vid etiska problem, i mitt fall denna Sonja och Einar som det står om i inlägget innan detta.
Jag skulle i alla fall skriva farväl i någon sammanhang och skrev förväl. Jag la in ordet i ordlistan eftersom det var ett rött sträck under ordet. Konstigt tyckte jag då man ändå använder förväl ganska så ofta (förväl min vän).
Sen slog det mig att jag kanske har stavat fel? Jag skrev förväl på google och fick bara fram farväl.
Jaha, så nu har jag då lärt mig ett nytt svenskt ord- farväl!

-

Skrev detta inlägget för över en timme sen. Men morfar kom upp och jag fick avsluta skrivandet.
Vi pratade en låång stund om mina framtidsplaner och om olika ämnen som jag läser.
Psykologi var han intresserad av och vi pratade mycket om hur vi såg på det och det, haha mycket intressant!
Ibland kände jag mig t.o.m. som en fröken!:) He he.



Mormor och morfar


Jag och morfar förra året på Wallmans i Malmö!:) Haha visst är vi fina?

Fin, fin text

En jättefin text som vi har i uppgift på etiken att läsa igenom och identifiera innebörden o.s.v.
Mycket text, jag vet, men läs den!

- - - -
När jag
förut tänkte på kärlek såg jag bilden av ett nyförälskat par framför mig. Den där pirrande första tiden när man inte kan låta bli att ta på varandra och allt kretsar kring det underbara i att man är älskad av den enda felfria människan på jorden. Det är så lätt att älska då, innan verkligheten blir för verklig och motgångarna hopar sig.

När jag passerar sal 23 får kärleken ett annat ansikte, ett åldrat ansikte, men mycket vackert. Det jag ser ger ordet livskamrat en stark och självklar betydelse. Det går inte att ta miste på att de älskar varandra och att tiden de har tillsammans är dyrbar. Einar har lungfibros. Han är för dålig för att kunna komma hem på permission ens en sista gång. Sonja stryker honom över kinden och tar hans hand i sin. De sitter tätt, tätt tillsammans och viskar förtroligheter. Ibland när hon inte riktigt hör vad han säger lyfter hon på syrgasmasken. Han har femton liter, det är vad mätaren kan ge. Det bubblar i vattenflaskan och tv:n står på och talar för sig själv. Hans bröstkorg häver sig som om han sprang ett maratonlopp. Andetag för andetag i ett högt tempo. Hon hjälper honom att dricka lite öl. En klunk bara. Sen blir han andfådd och behöver ta på sig masken igen. Han ler mot henne och blicken är full av ömhet och jag känner en klump i halsen som inte riktigt går att svälja ned.

Jag tänker på de svåra år de har delat när sjukdomen allt mer tagit honom i sitt våld. Oron vid varje försämring och de många besöken på sjukhusets akutmottagning. Dag och natt har hon vårdat honom hemma. Hjälpt honom till toaletten, matat honom, tvättat honom – den senaste tiden som en kärleksförklaring, inget annat. Den romantiska filmen med unga vackra skådespelare som rullar på tv:n i rummet ter sig plötsligt ganska händelselös och tunn mot den verklighet jag ser. Sonja vill vara kvar över natten. Vi bäddar en tältsäng åt henne på salen, men hon väljer att sitta i en fåtölj bredvid Einar så att hon kan luta sig mot hans axel och känna hans närhet. Då kanske hon kan slumra en stund.

Jag går runt med nattmedicinen och tittar sedan in till Einar och Sonja igen. Einar sitter kapprak i sängen och drar efter luft. Jag ser paniken i hans blick. Han försöker slita av sig masken. Sonja försöker sätta tillbaka den. Jag ser att hon gråter. Jag skyndar mig att spruta de läkemedel som finns ordinerade och till slut faller han in i ytlig slummer. Kroppen häver sig och kämpar för att få det nödvändiga syret. Sonja som vilar mot hans arm vaggas med i rörelsen. Hon ser vädjande på mig och viskar.

»Måste han ha det så här? Blir det inte bättre än så här?« Och jag känner min otillräcklighet. Jag sitter kvar hos dem en stund, men blir sedan kallad till en annan sal där patienten fått ett smärtgenombrott. Jag ringer jourläkaren. Inställningarna på morfinpumpen måste ändras. Det var länge sedan jag gjorde det sist och jag får titta i manualen och för säkerhets skull stämma av med en kollega på avdelningen bredvid. När jag nästa gång kommer in på sal 23 är Einar död. Den röda ansiktsfärgen har givit vika för en grågul ton. Läpparna är lika vita som lakanet. Sonja sitter och stryker hans kind. Syrgasmasken ligger på täcket. Hon ser intensivt på mig men verkar inte upprörd.
»Jag tog av honom syrgasen. Han ville inte ha den. Han ville inte leva längre«, säger hon.

En Etiknovell av Anna Jansson


PRESENTTAJM!

Oj vad mycket födelsedagsfirande det har varit nu. Jag fyllde år för inte änns en månad sen. Johanna fyllde år i söndags och mamma idag. Bror och pappa fyller år inom två månader. Allt på en gång.
Ja, de kan i alla fall inte planerat någonting inför att bli föräldrar med tanke på hur vi fyller år.
Hur kan alla fylla år i slutet av året?

Nu har vi firat mamma i alla fall. Av mig fick hon ett fint armband från JC faktiskt. Sen så fick hon bl.a. en stor digital fotoram av min fader, nicccee.
Nu kom mormor och morfar och vi ska äta grillad kyckling m klyftpotatis och tzatziki. Mmmh vad gott.


Tripp (syster), trapp (far), trull (bror), bull (Stina), krull (jag)


Det var presentpapper, lager efter lager efter lager, på ett paket!!



Mor= Tant?:O

Harregud, nu slog det mig att mamma fyller år idag. Hela 42 år. SHIT!
He he, nej klart att jag visste att hon fyllde år. Men har inte firat henne än! Min far är inte hemma än.
Men sen kommer mormor och morfar hit och då ska vi äta en massa gott, så det ser jag fram emot. Så det kanske är på tiden att fröken Julia börjar plugga nu kanske?

Ah just det, jag har köpt en fin liten griffeltavla på indiska idag som jag har spanat in ett tag nu!:)
Har egentligen varit för snål och inte velat ge 129 kr för den...
Men ja, vad är det man säger? Plötsligt händer det!
Ska visa den sen när jag hämtat systemkameran, den är otroligt fin!:)

Goda bär, jordgubbarna kom till användning igår dock till en god smoothie, men blåbären kommer till användning idag:)


R.U.B.R.I.K...

Idag så har det varit en jobbig dag där trötttjuven har lurat bakom örat hela tiden, men han skulle inte lura mig, så istället så tog jag tag i tjuven och slängde honom ett halvt varv runt skolan och poof så var han borta, men han kom dit lika fort igen dock. Men han kom ändå inte in i mig. Jag var glad. Jag var trött och glad på samma gång.
Ni vet när man är så trött att tröttheten bli till en massa fnitter o.s.v. Jobbigt tycker vissa, kul tycker andra.
Jag tror att de som tycker att det är jobbigt överväger ganska så mycket!? He he. Stackarna!


Mysig tröja fr gina (sån som alla typ har, men man kan aldrig vara ensam om kläder på gina...)
Strumpbyxor fr Kappahl o skärp fr lindex pindex!:)

Det här med Facebook...



Haha, jag tror jag dör, så jävla sjukt alltså!! Hörde det först på radion om att man kan vara beroende av t.ex. Bilddagboken och Facebook.
Här är det en herr Parker som hade gjort inbrott i USA och tagit två diamantringar för typ 25 000 eller vad den nu va.. Ja, själva poängen är i alla fall att innan han stack från husen så var han TVUNGEN att logga in på facebook.
Dum som han måste va så glömde han logga ut från facebook och kvinnan i huset fick snabbt och enkelt reda på vem tjuven var, haha. Surt för honom. Nu riskerar han ett till tio års fängelse, hähä. Så se till att logga ut från facebook när ni varit inne där, man vet aldrig vad man kan bli dömd till;)

MÅÅNDAAG


Ett sött linne från New Yorker som jag bara använt en gång typ, ajbaja Julia! Att köpa kläder på rean kanske inte är så billigt som man tycker att det är? Ja, jag använder iaf inte kläderna så ofta som jag använder de kläderna som inte är på rean, skärpning!

Nu ska jag rulla till Thilde och sen vidare till skolan för vår första lektion där. Vi ska se klart filmen Tristan och Isolde, som jag redan har sett slutet på, he he.

NYCKELN


Nyckeln till en god frukost är att ha alla saker hemma (ink bröd), som t.ex. keson som alltid är borta från kylen när man vill ha den. Ja den där keson har varit inne i kylen ett bra tag nu, men har inte varit sugen på det förens idag: Åh KESO, vad gott det ska bli med KESO!
Sen slängde jag ett öga på bäst före datum. Jaha, den går ut imorgon. Nu är det att äta keso morgon till kväll, haha. Har två förpackingnar i kylen också, bra jobbat Julia! Det är så det är när man förbjuder resten av familjen att äta upp mina pålägg som keso, he he.

DOGDOG


Världens finaste♥

Jag kan lova att jag har världens finaste hund. Hur pipig och gnällig hon än kan vara, och hur mycket hon inte lyder så är hon ändå världens bästa. Ja, och då ska vi ju inte tala om hur cool hon är med sin stora, mjuka päls.
Coola Stina, människans bästa vän.
Titta, hon accepterar t.o.m. att man tar kort på henne, men då är hon ju såklart tvungen att få en godis!:)
(Önskar att jag hade fått det varje gång då jag lyder... humm.. haha!)


blääu

Idag mår man som man förtjänar, med andra ord skit! Men jag hade det jätteroligt igår och nu sitter jag och glor på tv och dricker smoothie, hur osugen jag än är så vet jag att jag kommer må lite bättre när jag fått i mig lite mat!
Ha en bra dag, jag kommer nog sova och tycka synd om mig själv hela dagen. Bye bye!

PARTYPARTY

Nu ska jag hoppa på cykeln och flyga med den till thilde. Ikväll blir det party med brudarna, wiiihuu.


Tights- ett par helt vanliga svarta, tröja från hm och resten ser ni inte så tydligt här, he he. Byebye!:)

HERE YOU COME AGAIN




BAMSEKRAM!

Nu har man varit bamse också, världens snällaste björn.
Otroligt jobbigt att bära den tunga, stora bamse kroppen. Man har lite ont i axlarna nu, aj aj.
Ja om inte annat så blir man väldigt trött av att ge en massa kramar och vinka hela tiden, och det värsta är egentligen den otroliga värmen och att man inte ser någonting, haha. Men nu är det gjort och det var ändå en kul grej!:) Nu är man några slantar rikare!:)


Gulligt

Tobias och Stina sovande i sängen. Stina tyckte nog att jag skulle gå upp eftersom hon tog min plats när jag varit på toa, he he.
Nu snart så drar jag ner till stan för att vara bamse, kom ihåg att jag icke får tala. :)


DIRTY DANCING

Nu ska jag och Tobbe mysa framför dirty dancing som går på ettan. Vi ska också äta en massa gott!:)
Ha en mysig fredagskväll!


MAT AV TOBBE OCH JULIA

Sitter just nu i soffan med lilla Stina bredvid mig. Tobias sitter här också!
Har precis kollat på idol. Väldigt bra sångare måste jag säga! Nu vet jag inte riktigt vad vi ska kolla på, men ska nog gå ut med Stina, hon piper och är antagligen kissig.
Nu är vi mätta och belåtna av tacosen som vi gjorde, gott. Jag gjorde någon annan variant, en sorts pizza, haha!


I.P.O.D

Oj vad jag har gått idag. Jag, Malin och Thilde gick upp till samarkand för att titta på present, men dit gick vi helt i onödan för det blev ingenting köpt, haha. Eller, jag köpte den goda korven där för 5 kronor!:)
Nu kommer snart Tobbe o vi ska laga tacos och mysa hela kvällen!


BAMSE

Kom o tänka på att ni inte får glömma att åka in till stan på lördag (imorgon) mellan klockan 11 och 14.
Då kommer nämligen världens starkaste björn att stå vid linnégallerian (vid Resia) och hälsa på alla människor!
Han är dock stumm, så han kommer inte kunna prata med er.

Vill ni veta en hemlighet också som ni inte får berätta för alla barnen? 
Det är jag som kommer vara världens starkaste och snällaste björn!:) Var det förra året också, fan vad varmt det var i den stora dräckten, men det var riktigt kul också, man ser dock bara en cm nere på marken typ...

 
Bamse (jag) och bror förra året!:)

S V A R T F R Å N T O P P T I L L T Å


Linne Indiska, Bh Lindex, Strumpbyxor Kappahl, Halsband hm, Kofta hm.

FOOD

Nu har jag lagat till mig frukost, äggröra med vatten i. Mmmmh. Världens godaste frukost?
JA!


Detta med scheman...

Tobbe ligger i sängen och pluggar och jag för över musik från Spotify till iTunes och sen vidare till min Ipod!:)
Skönt med lite uppdatering där känner jag. Men det är lite pilligt.
Jag har också gjort ett schema, haha, i brist på annat. Nu sitter schemat bredvid mig så att jag bara behöver vända mig om på stolen lite för att titta när vi börjar/ slutar en dag!:) Har aldrig riktigt koll på det eftersom jag inte hittar det schemat som vi egentligen ska ha, och ja det schemat har jag ändå bara strukit över vissa lektioner, i hopp om att det stryks över på lärarens schema också, haha! Men det gick ju inte...



R o l a n d M c d o n a l d


Den nya Roland Mcdonald?

Tristan och Isolde

Nu tittar jag på Idol och snart kommer älsklingen:)! Hehe kan det bli bättre? Mysigt. Kanske ska titta klart på slutet av en underbar film, åh vad bra den va! Tristan och Isolde ja den va så bra att jag tänker på den hela tiden, haha.
Tobbe har tydligen velat att vi ska se på den jättelänge, haha. Men eftersom den utspelar sig på medeltiden så har jag tydligen inte velat se den, haha, synd. Men idag såg vi den på svenskan men dock inte hela.
Finns det något värre att inte veta slutet på en film och att man får vänta flera dagar innan man får reda på slutet?
Nej!!
Jag ska se vad som händer med fina Tristan och Isolde. Åh de är så fina. Ni måste se den!! Jag är förtrollad!! Verkligen en film för alla! Krig, kärlek och ja. Skitbra!

Sen så är Tristan så snygg också!:) Det gör filmen ännu bättre!


SHOPPING och några slatar fattigare...

Ja nu är jag hemma efter en tur uppe i samarkand (kom hem för ett tag sen dock). Jag och Tobias gick dit och åt mcdonalds, sen tog han bussen hem till Öjaby och jag stod ensam kvar bland alla stressade människor. Harregud vad alla springer in och ut ur affärerna.
Man får ju själv panik och undrar var det är som lurar i den där affären!? Kan det vara kassörskorna som äter upp deras pengar och äter upp deras bilar så att de får springa (läs KUTA) till polisen?:o

Jag la i alla fall undan ett par skor som ska inhandlas på måndag:) sen köpte jag lite annat plick plock plick.
Ja, sånt som man egentligen behöver men är för snål för att köpa, haha. Men nu var det en tag sen jag rörde kontot så nu blev jag några hundra fattigare.


En påsväska från Lindex som jag fastnade för eftersom den är gjord av ekologisk bumull, haha. Men ja, en sån kan väl alltid vara fin att ha med sig? Right?:) Sen så handlade det inte om så stora pengar heller, haha. Endast 30 kr.


Att köpa skärp tycker jag är så fruktansvärt dyrt. Hur mycket kan det kosta att göra ett smalt litet skärp? Ja inte 150 kronor i alla fall, som det har kostat i de flesta affärer. Nu hittade jag ett för 79,50 kronor på Lindex. Lite bättre pris i alla fall!:) Så nu hänger inte byxorna nere vid hälarna längre, he he.


Supersöt bh som är superskön! Utan byglar vilket betyder att den sitter helt naturligt, boobsen också. Med denna bhn är det med andra ord omöljigt att trycka upp brösten till näsan så att man kvävs, så då är denna bhn inte till för er som vi kvävas, hehe.


Visst ser den skön ut? Köpte den för 129 riksdaler på Lindex:)


Köpte också ett långt halsband på hm som jag letat efter ett bra tag! Nu hittade jag ett långt med några babyklossar på, haha. Det duger utmärkt bra! 79 kronor!

Ja sen köpte jag ett par strumbyxor som jag också har letat efter ett bra tag, sådana som är så mysiga att krypa in i på vintern:) Passar skitbra ihop sen när jag inhandlat mina mysiga och ulliga skor från skopunkten!:)

PÅ VANDRING

Nu ska jag ut på vandring, undra vad jag nu har fått för mig att göra!?
Äsch, jag ska inte leka Markoolio i alla fall och vandra runt i skogen bland kottar och bär o äta myror, eller vad det nu är Markoolio sjunger, haha.
Man kan dock tro att det är vinter när man tittar på mig. En stor halsduk och ser allmänt "vintrig" ut. Men det är ju faktiskt kyligt ute. Nästan så att det slår klassrummen på skolan, haha!


En massa negativa saker, hela tiden!

Har precis kommit hem från skolan nu. Cyklade efter ett par småungar som säkert gick i sjuan elr ngt.
Oj vad de pratade mycket skit!
"Åh hon hade så jävla äcklig andedräckt, fyfan" "Hon har så stort och fult leende" "Fan vad jag hatar henne" och bla bla bla. Fattar inte hur man orkade hitta en massa fel hos folk hela tiden innan när man själv var som mest osäker i sig själv. Överallt fanns det personer som det var fel på, precis som om man inte hade något annat att prata om!


HITTAD

Ja efter mycket letande så gick jag faktiskt och la mig i sängen, men där kunde jag bara ligga i några sekunder innan det dåliga samvetet dök upp igen. Att jag aldrig kan lägga mina saker på ett och samma ställe.
Jag gick ner och kände i min skinnjacka igen, ifall någon skulle lägga den där i, haha.
Men där fanns det ingen ipod. Jag gick igenom min väska igen, men ingen ipod. Jag gick in i klädkammaren och kände igenom min kofta som jag hade haft när jag hade ipoden sista gången (i måndags), och ja. Där jag hittade mitt kära läppsyl låg även ipoden, fast på sidan av fickan eller vad man ska säga.
Om man la in handen i fickan så kände man den inte i alla fall, men när jag höll i koftan och kramade om den så blev jag *så här* glad. Ska sova med den inatt. Var jätterädd för att jag blivit av med en till ipod.

Nu kan jag sova gott:) imorgon börjar vi klockan åtta, puuh.
Godnatt!


FÖRSVUNNEN

fanfanfan hittar inte min älskade vän. Min älskade ipod. Den är borta. Har snokat igenom alla fickor i hela min garderob, eller klädkammare eller vad det nu är. Har gjort en massa fynd, har hittat mitt dyra läppsyl och tjugo riksdaler samt en massa godispapper. Men INGEN ipod.:(
Harregud, om jag inte finner den så försvinner jag nog ner i marken där djävulen kommer slå mig gul och blå, sen kommer jag säkert att ruttna och bli en fin växt om ett par år som ska symbolisera min ipod.

Nej pang med hammaren, nu ska jag hitta den efter säkert en timmes letande:/ varför finner jag inget hopp?

J U L I A H A R B L I V I T E N F R Ö K E N ! !

(Detta inlägget skulle publicerats för en timma sen men hamnade av någon anledning i utkastet! Nu ska jag titta vidare på Idol!)

Sitter just nu med min söta lillebror och hjälper honom med sin matte. Haha det är svårt att förstå att det är så här lätt matte när man är 10 år. Tänk, det var bara sju år sen. Det känns som en evighet sen man hade tal som __- 7=85. Det kändes också som att det var hundratusen år sen man använde färgkritor till att färglägga en gubbe till en färg som ett tal visar.

Jag kom också ihåg att jag älskade läsuppgifterna då jag fick ställa upp det så jag ville, haha. Jag gjorde/ gör alltid så långa uträkningar, har t.o.m. gett en uträkning på en uppgift till Pontus i klassen. Den var en hel sida lång, haha, och det var en svår uppgift också, men den blev rätt! Dock så uppskattade inte Pontus den där uträkningen då han tyckte att den var väldigt onödig. Han tjatar fortfarande om den ibland, och då var det ett bra tag sen han fick den, haha.

Tog lite kort på hur det såg ut när jag, eh fröken hjälpte honom, he he


Jonathan ligger i sitt coola rum och pluggar matte:)  (Observera World Trade Center på väggen)


Jonathan frågor om hjälp, självklart så kommer fröken Julia och hjälper honom.


"Ajabaja Jonathan, det var fel, nu blir det smisk!!"



"Det hjälper inte att lipa, ryck upp dig nu, visa att du är en man!"


"SLUTA NU BARNUNGE OCH SKRIV RÄTT SVAR!"


"Så ska det se ut min älskade bror, du är precis lika smart som din syster!"


"VI ÄR BÄST BRODER! DU OCH JAG MOT VÄRLDEN!"


Ps. Mammas glasögon, jag är "glasögonlös"! ;) Ds.

Kan ni förstå...

...man var klädd såhär för bara en vecka sen... Helt otroligt att värmen bara är 3 timmar bort (med flyg)!


Mysigt!

Kan tala om för er som är i skolan att det är väldigt mysigt att bara krypa ner i soffan med en stor filt och med en massa kuddar samtidigt som man har choklad och en mysig serie att titta på!:)
Ha en bra dag.

...och min hund älskar sitt hundben som hon bär runt på hela tiden, hon försökte gräva ner den i mitt täcke imorse, vilket inte gick så bra kanske, haha.



I N B R O T T !

Godmorgon!
Vad gör jag uppe egentligen med tanke på att vi är Lediga idag. (Maha, det är inte bara Malin som har sån tur, viktigt!)
Vaknade lite efter åtta av en dröm. En hemsk dröm om att vi hade inbrott här hemma. Ja, det är ju en massa inbrott här i vårt område, så det kankse inte är så konsitgt att jag drömmer om det nu?:P

Jag drömde i alla fall om att det var två som jag vet vilka de är som gjorde inbrottet. En kille och en tjej, haha.
Allt i mitt rum var borta, det var helt tomt. T.o.m. mina ljusstakar som jag har fastskruvade på väggen var borta, haha.
Men i drömmen vad det jätteläskigt. När jag gick in på min toalett så var allt i en stor röra. Överallt var det grejer, toapappret var på golv, väggar och tak. Mina små "boxar" i min byro där inne som jag satt fast med dubbelhäftande tejp (som var riktigt pilligt faktiskt, det skulle finnas mått och det skulle passa in på alla sidor) var fast in handfatet och min eltandborste var i toalettstolen. Jag kom ihåg att jag skek till mamma att det och det är borta, jag bara skrek.

Haha en jättekonstig dröm. Jag berättar den här eftersom jag inte vill uppleva den själv;)
(de drömmar som man vill ska bli verklighet ska man inte säga till någon, det vet ni väl?)


.m.u.m.s.

Det är inte varje dag som mamma kommer upp till rummet och har med sig jättegod likör i ett fint litet glas.
Perfekt nu när man har tänkt skriva lite i omvårdnanden, haha.. (Fastnade framför tvn innan).

Nu ska jag skriva så att pennan glöder om alveoler och om KOL!!
Efter pluggandet så ska jag lägga mig i soffan och titta på OC tills jag somnar, börjar klockan två som först imorgon, så det är inte så farligt ifall jag skulle vara vaken hela natten, haha. :)


A M O U T H

Jag Kanske ska ta tag i någonting idag och inte bara ligga i sängen och titta runt överallt på ingenting!?
Kanske ska börja söka lite om Ekologisk Alkohol som jag, Thilde, Linda, Tegvall och Lina jobbar med på friskvården.
Eller så ska jag kanske ta tag i omvårdnaden och börja skriva över alla mina lösa papper till blocket?
Hum.. Ibland sätts livet inför svåra frågor!

Sen så kan jag ju ta och tala om för er som inte vet att jag bär ett ekologiskt linne idag;) Duktigt Julia!
(Med tanke på att vi jobbar om ekologisk alkohol och för att jag vill påminna thilde, haha)


RHODES TOWN

Bilder från den medeltida staden på Rhodos- Rhodos stad!


En brunn som jag tror var ur funktion...


...dessa turister, överallt!! he he


Sibling Love



Måndag måndag..

Är hemma hos tobbe nu, han är lite sur idag. Hans föräldrar har kommit hem och han har snus i käften. Nu ska jag kyssa honom, maha! Äckligt...
Sen bli det käk och mysa framför trean :)


Iväg till skooolan!

Nu är det snart dags att ha sin första lektion i skolan, svenska.
Sen blir det lite stan med Malin Palin och Thilde Milde. :)



Mmmh, mina fina byxor fr gina (dööööds sköna) och en tröja fr hm som jag använt en gång kanske.. he he

Bilderna är räddade!!

Har under hela sommaren tänkt att föra över alla mina bilder till cd. Vore hemskt om alla de skulle försvinna, det är ju mitt liv fast i bilder. Så jag har nu bränt över mina bilder till cd, eller ah, jag håller på. Det tar sin lilla tid...
Och ah, jag kunde ju inte somna om, tänkte bara på när jag skulle föra över bilderna till cd, och så kom jag på att jag faktiskt kunde göra det Nu! Så nu är det gjort, nästan. Skönt!

Nu ska jag ner och äta frukost i lugn och ro, skönt att ta det lugnt på morgonen:)


MORGONFRISSANVA

När tobbe klev upp vid halv sju någon gång (han ska mönstra) så vaknade jag också efter en stund, fick panik.
Trodde att klockan var allt för mycket och visste nog inte riktigt vilken dag det var.
Skyndade med att ta på mig iaf och sen skulle jag titta efter när vi slutade idag.
"Jaha, idrott klockan elva idag, lektionen efter det kl 14.40 med svenska i 55 minuter!!"

Nu laddar jag inför sängen igen och sen har jag bestämt mig för att cykla hem efter idrotten och bara ta det lugnt här hemma, kanske titta på ett avsnitt från oc, ja vem vet?:)

Slänger in två bilder om hur vacker jag kan vara i huvudet en sån här tidig morgon...

Kändisdjungeln

Det är en hel del från Jönköping som är inne på bloggen ser jag på susnet. Hur kommer detta sig? Hur hittar ni min blogg egentligen, jag känner väl ingen i Jönköping? Det kanske blir ett mysterium? ...:)

Annars så tittar jag just nu på Kändisdjugeln, vet inte riktigt om det är så bra. Det är mest lite, eh. Ja vad ska man kalla det? Lite överskattat när man hör Tilde de Paula och David Hellenius prata om programmet och vad som kommer hända nu o.s.v., men ja, lite måste jag ju gilla det för annars borde jag väl inte titta på det? Eller?
Men nu slutade reklamen, så nu ska jag se när miss Bimbo ska äta ett öga och kackellackor (och snoppar, usscch).

Julias specialitet är här!


Ja, jag tycker nog att det är lite konstigt. För när jag väl tittar igenom bilderna från den grekiska ön, ja då ser de flesta bilderna ut såhär, ja de bilderna som är på mig då.
Lite annorlunda och lite töntiga. Och lite... fula. Men det är ju hallelujah!! Säg till om ni vill ha receptet om ni vill se ut som mig, det är väldigt lätt, faktiskt. Det är bara att skratta lite fult, dra in hakan till halsen, ta upp fingrarna och SMILE! Sen ska man helst bara hoppa fram framför kameran också, som här t.ex. Mamma skulle ta kort på Jonathan som är bakom, men jag ville ju såklart vara med på bild, och här är jag!
...ja nu fick ni ju receptet iaf, lycka till!

/Svart/Vitt/Randigt/LITE...eh galet?/


Hum, ja, vad är det för bilder? En zebra, ett godismonster, en varelse med spagettifingrar, en... ja?
Bilder från Rhodes iaf, några av dem, några på mig från min digitala kamera. Min digitala, digitala kamera kamera. Min lilla kamera helt enkelt!

PS. Kolla in mina två fingrar på den första bilden, maha, det ni! Ds.

Rhodes




Nu har jag tittat igenom alla bilder från Rhodos, var över 1000 bilder. Lite jobbigt att välja vilka man ska lägga ut här, man vill ju lägga ut alla och visa hur underbart det var! - Men det går ju inte...
Här är några få i alla fall.

Duktigt!

Nu känner jag mig riktigt duktig faktiskt:).
Har städat hela huset, ink vaskat golven. Känner att jag har lite ont i ryggen med jag känner också en härlig citrondoft från såpan. Ljuvligt!
Nu sitter jag och tittar på tv4 Fakta där de handlar om ett flygplan som störtade ner i Queens år 2002.
Usch, finns det något värre är att dö i ett flygplan? Helt hjälplös och helt... uppe i luften..



Jeans tights från Gina, linne från Gina, kofta från hm och skinnjacka fr VILA!:)

Det är inte Julia som är ute och går med Athos

...det är Athos som är ute och går med Julia!
Fast ibland gick han faktiskt lite bättre, men han är så stark så det är svårt att hålla emot ibland, det är annat än vad det är att vara ute och gå med lilla Stina i alla fall!;)

Men nu kom tobbe som har spelat match o grejer, så nu ska vi ut och gå med Athos och gå till subway för att inhandla lite mat inför kvällen:), ikväll ska vi se Underbara Älskade, det var ett tag sen jag såg den nu!=)



Pastiller + plugg

Ibland kan det faktiskt vara lite mysigt att plugga. (Man måste nog se det positivt, right?)
Just nu så sitter jag nere i den sköna soffan och lyssnar på lugna favoriter, har tänt ett ljus och har den stora, sköna, gröna filten om mig med den varma datorn i knät.
Och glasyren är att jag har Salt pastiller här också, mmmmh vad gott.

Ja nu ska jag bara skriva klart också, det jag skriver är om etik och moral. Har redan kommit en bit, men är inte riktigt klar än!:) Nu ska jag glo ner i texten igen som jag skrivit ut, byebye!



Detta bloggandet...

Nu har jag suttit hela morgonen och kikat in på hundratals olika bloggar. Vissa skriver verkligen jättebra och laddar upp bilder och visar att de tycker att det är kul att blogga, ja bloggar som jag kommer följa nu i fortsättningen.
Andra är så pinsamma att det kryper i hela armarna och man vill skriva en hel uppsats till dem i kommentarrutan p.g.a. hur de skriver och hur de uttrycker sig.
Haha, sjukt att man kan störa sig så mycket på någon som vill att man ska reta upp sig på henne/ honom i sin blogg och få ännu mer läsare.
Men man kan ju inget annat än låta bli? Man måste ju läsa dessa sjuka bloggar för att man vill reta upp sig ännu mer!
Haha en stor fälla!

En blöt kyss

Godmorgon godmorgon!
Vaknade lite innan nio idag av en stor, blöt kyss i örat/ kinden.
Kyssen var inte från Tobbe, faktiskt, haha!
Nej, den stora stora kyssen var från stora, söta Athos som slickade med sin stora tunga i mitt sovande ansikte, inte varje dag man vaknar p.g.a. det;).
Han behövde självklart gå ut, men vädret var fint så det var inte så frustrerande att vakna lite tidigare.

Maten igår var jättegod. Vi åt på kinarestaurang och vi blev så mätta att vi inte orkade äta upp allt!
Men nu ska jag fortsätta att mysa med Athos:) Tobias är och spelar match, så nu är det bara jag och hunden.



En trött Julia på Malmö flygplats innan vi åkte iväg till Rhodos!

Mot resturangen!

Nu är jag redo, tobbe också som fick hoppa på cykeln eftersom bussen inte gick som den skulle!
Sen kommer vi hem till ett ensamt hus där vi ska mysa hela natten samtidigt som vi (jag) är hundvakt!:)


Kofta från Gina, tights fr bikbok och linne fr Gina!:) Armband från hm mfl.

Ingenting gjort!

När man sitter här i sin ensamhet och väntar på att jag ska ta tag i pluggandet som skulle vara inlämnat igår så fastnar man såklart med att redigera bloggen. Fram och tillbaka, och tillbaka och fram.
Ja imorgon så kommer jag säkert att ändra tillbaka, haha. Men genom att fixa i stilmallen så rinnnner tiden iväg,
lite för fort kanske?
Lite efter sex så ska jag träffa Tobbe på stan, vi ska äta ute ikväll:), så måste nog hoppa in i duschen nu så att jag har det klart, sen ska jag nog ta tag i etiken.


Bilderna från min bemärkelsedag

Har totalt glömt bort att lägga ut bilder från vad jag fick den 27 augusti, d.v.s. min födelsedag!
Min mysiga födelsedag!:)

Tog ju lite bilder den dagen på mina saker och ting, tog dock inte kort på allt, och det orkar jag inte göra nu
heller, och sen så är det inte så mycket att se heller för den delen, haha.
Men det jag nu har tagit kort på kan jag lika väl visa upp, så att de inte "bara" tar plats på datorn!
Men sen är det kul för mig själv också, att se vad jag har fått genom åren. Har bilder på det sen en liten bebis
på ett år, tror jag nog. Haha, vore kul att titta upp faktiskt. Men mamma har Alltid tagit kort, och gör fortfarande,
så det tror jag nog att hon har gjort. Och när hon Alltid tar kort så är det på både gott och ont.
Det är inte alltid kul och stå där vid poolbaren när man beställer och när mamma sen säger att man ska le som en
söt liten flicka när det står ungefär (ungefär) 1000 personer bakom mig, haha!






Av mormor o morfar fick jag underkläder + en "upplevelse" som vi kallar det!;)
Brukar önska mig det av dem, vi har bl.a. åkt till Helsingsborg, Borås och Malmö där jag fått bli lite bortskämd
med god mat och annat smått och gott!:)
Speciellt av mamma fick jag att åka till A6 med henne, ensam. Haha, det ser jag fram emot!
Sen fick jag lite kläder o sånt kul!:)
...och nu blev jag väldigt sugen på räkor:/! Oh det är så gott!

Dessa pojkvänner...

Igår åkte jag till Tobias på kvällen. Han hade lagat tacos och köpt godis!:)
Vi tittade på idol och kvällen blev inte så lång, var ganska så trött faktiskt.
  Jag vaknade imorse av att jag drömde en konstig, mycket konstig dröm igen, som jag gjorde igår också!
Jag satte på tvn och började titta på Vakna med the voice och så började jag smaska lite på godiset som var kvar
från igår! När Tobbe väl vaknade så tittade jag klart på Slamdog Millionaire som jag somnade till igår! Bra film!
  Sen så gav jag order till Tobias att göra en lyxig frukost till mig, såhär dagarna efter semestern.
Haha, nej så var det inte riktigt. Han sa faktiskt själv att han kunde fixa frukost till mig. Sen sa jag vad jag ville
ha, haha. Så nu har han lärt sig att göra äggröra också! Gott!
- Ja vad ska man annars ha sin pojkvän till?;)


Planering och lite bus

Nu när jag har kommit tillbaka till skolan från semestern så har faktiskt skolan börjat. Har fått reda på när vi har vårt
första prov i tvåan och vi har redan lämnat in uppgifter via it's learning.
Ja nu är det gasen i botten, för tiden kommer säkert bara att susa förbi! Tänk, mitt näst sista år, sen står jag
med framtiden i mina händer.
Hoppas att mina mina mål går att nå!

Men det jag vill komma till är inte om att tiden går fort o.s.v. utan att jag har köpt en kalender idag!
En kalender där jag kan skriva ner saker och ting så att jag inte glömmer dem Lika Lätt.
Haha! Förra året var jag ganska så dålig på att skriva in i min dåvariga kalender med blå/gröna ränder. Den var
faktiskt riktigt fin, och stor!:) Denna gången blev det en liten, neutral men fin kalender för 69 riksdaler!

Ett annat inköp som jag gjorde va att köpa NIVEA SUN bus till ansiktet.
Inte för att jag behöver brun utan sol nu, men det är bra att ha där i bakfickan sen när man väl kommer behöva den!;)
Läste i en tidning på vägen hem från Rhodos i flygplanet att Niveas brun utan sol som är gjort till ansiktet skulle
vara otroligt bra budget!:)
Så nu sitter jag med min lilla ansiktskräm och med min söta kollega mr. Planering!


Rhodes Island

En hel vecka har gått sen jag var inne här på blogg.se, en hel vecka (plus en dag).
Det känns som om tiden har gått så otroligt fort.
Men tiden på Rhodos har varit underbart skön. Mycket sol, bad, solskydd, drinkar och mat! Det har varit riktigt varmt
och nästan lite för varmt ibland, men eftersom det var skön blåst så överlevde man i alla fall!;)
Vi har tagit hundratals bilder, tog 13 minuter att föra över bilderna till datorn, och då var det från systemkameran.
Vi har bilder från de digitala kamerorna också, men de har jag inte lagt in än. Har inte änns tittat på alla bilder från
systemkameran, och det tänker jag inte göra nu heller, för jag ska alldelses strax gå in till min kära granne och fråga
om han vill ha ett hus städat!:) Det var två veckor sen nu!

Någon bild lägger jag ut nu, det hinner jag nog!:)


PACKNING PACKNING



Nu är klockan snart elva och jag måste egentligen hoppa i säng. Inatt klockan 02.00 åker vi till Sturup.
Flyget från flygplatsen i Malmö går sen klockan 07.20. Vi kommer vara framme till Rhodos då det är som skönast på dagen, vilket betyder att det blir ombyte till bikini direkt! (Eller okej då, vi ska väl titta till vårt rum innan).
Många har frågat om min älskade Tobias ska följa med, och det ska han inte:/ *en ledsen Julia*.
Vi bokade denna resan innan jag och Tobbe blev tillsammans, vi kollade dock om han kunde hänga med, och hur mycket det skulle kosta. Men det gick på 10 000, så det sket sig.
Men jag kommer ha det mysigt ändå:), med värmen, all god mat och familjen så blir det nog skitbra!
Ikväll har jag packat HELA dagen. Hade värsta planerna att jag skulle titta på OC och att jag skulle göra en hel del annat ikväll, men det har jag inte hunnit med.
Jag har suttit på golvet med systemkameran tryckt mot ögat och tagit kort på 15 sidor i omvårdnadsböckerna.
Stycke efter stycke, och sedan klistrat in i Word (översta bilden). Så tänk, nu sparade vi 5 kg som böckerna väger tms;).
Ja, jag "flyr" från skolan, men plugget kommer ändå efter mig, så måste faktiskt plugga lite på semestern också. Men det är lugnt faktiskt. Det är inte så mycket egentligen.

Nej nu måste jag måla alla min 20 naglar. Skriver nog ett till inlägg sen innan vi åker till Sturup, om jag hinner!:)
Efter målningen så ska jag ringa älsklingen. Kommer sakna honom:/ första gången som vi är ifrån varandra så länge som en vecka, innan har det bara handlat om några dagar.  Älskar dig älsklings pälsklings bästings<3.

Ps. KOMMER INTE GLÖMMA DIG THILDE. KOMMER INTE HELLER ATT GLÖMMA DE ANDRA SMÅ PUSSGURKORNA. KOMMER SLÄNGA IVÄG EN TANKE TILL ER VARJE MINUT OCH TÄNKA PÅ HUR NI HAR DET I KALLA SVERIGE, FÖR PÅ RHODOS KOMMER DET VARA UNDERBART VÄDER, HAHA! ÄLSKAR ER!! Ds.

RSS 2.0