WALKING IN MEMPHIS


Igår var det första advent, men ingen snö. Fast det brukar det kanske inte vara i november?
Nu kom mamma hem med subway och sen ska jag sticka till skolan för att ha svenska! Hemma är det stökigt med renovering, nu när det egentligen ska vara som mysigast på hela året! Det är saker överallt här uppe, men fint blir det nog allt! CIAO!

HELGEN

I helgen: bakat massor pepparkakor, ätit pepparkaksdeg, film, blodprov, muskler, ont i arm, fikat, ätit, singstar, kusiner, hundar och nu ska jag snart sticka iväg till familjen berg och dricka glögg, gott.

Jag var grym på singstar. Familjen + tobbe åkte till öjaby där mina kusiner håller hus. Det bjöds på god mat, kladdkaka, cider, ölkorv, salta pinnar och singstar. Barnen tröttnade snabbt och jag vann över föräldrarna och tobbe, stort!

WHISKEY, ORO OCH NÅLAR






Nu har jag, för första gången i mitt liv haft mina två första patienter, min far och tobbe. Vi bestämde oss för att jag skulle ta lite blodprov. Mamma var guide och pappa och tobbe var ett par nervösa samt oroliga patienter. Jag var minst lika orolig över allt de sa om att de kunde dö och så vidare...

Själv så tog jag ju sprutan mot svinet idag och jag är öm armen och har svårt för att lyfta den, aj aj, tobbe tycker att jag bara klagar dock, inget medlidande här inte!

Att ta blodprov då, det gick bra, var nervös som sjutton och det var inte alls som att sticka i en plastarm. (Vilket är ganska så självklart...) Att sitta i en soffa var kanske inte heller så bra, men det får bli bättre nästa gång. Tänk, vecka tre så går jag ut på en avdelning och ska fixa detta, stort!

Nu ska vi titta på Flickan som lekte med elden:)

SVINEN

Nu har jag tagit sprutan mot svininfluensan. Skönt att jag har det avklarat eftersom jag var så nervös över att den skulle göra så förbannat ont, he he. Men icke, det kändes inte någonting. Till och med Gardasil var värre!

Nu väntar jag på att tobbe ska komma, då ska vi fika och sen baka pepparkakor=) mysigt. Sen ska jag nog ta och leka lite med en tändsticksask, hehe spännande. Bilder kommer om det blir av helt enkelt=)

BECAUSE I GOT HIGH


Min systers rum håller på att göras om här uppe på övervåningen, det målas tak från brunt trä till vitt trä. Det slipas och det ska tapseras och bytas golv. Allt detta ska även göras i allrummet som är mellan mitt och hennes rum. Vitt tak= mycket målarfärg (kanske ska måla om mitt tak också när jag har bestämt mig hehe). Mycket målarfärg= det luktar. Hela mitt rum luktar målarfärg, känner mig nästan lite hög. (Närmare målarfärg kom jag inte med tanke på vilken bild jag valde, he he)

Så nu ska jag fortsätta att andas in denna härliga doft och hoppas att jag vaknar imorgon!
Ciao bananas!

LEK LEK LEK



Jag är som sagt överlycklig över att jag har "lärt" mig lite nya saker när det handlar om att redigera bilder! Nu testar jag mest för att det är kul, haha, inte för att det blir så snyggt alla gånger!
Dessa bilder är från Rhodos.

IBLAND SÅ ÖNSKAR JAG ATT JAG ÄGDE EN FLYGMASKIN...



Ibland så önskar jag att jag ägde en flygmaskin så att jag kunde flyga över alla molnen (som är svarta)!!

OBS, LÅNG (OCH DETALJERAD) TEXT!


Att jag kom hem som en nerdränkt anka är ingenting att förneka.
Vid en korsning så hade jag två val. Antingen så kunde jag cykla rakt fram hemåt för att vara nyttig resten av dagen, eller så kunde jag välja att svänga vänster mot sjön för att ta mig vidare till netto där det finns billigt (och gott) godis.
Till min förvåning så valde jag att cykla rakt fram, inte för att jag ville vara nyttig dock, utan för att det var en stor och tjock bil som blockerade vägen så att jag hade fått stanna i korsningen på min lilla svarta, rullande häst, vilket jag inte ville. Det var mörkt och blött ute så jag tänkte att äsch, det är väl lika bra att jag inte köper godis, jag har ju trots allt inte tränat i veckan så nu kan jag faktiskt få tåla lite stryk, he he.

När jag väl kom till min uppfart där jag måste svänga upp för att komma hem till mitt hem så fick jag fram mitt envisa Jag och cyklade rakt fram istället.

"Jag får ju i alla fall lite motion på vägen dit..." tänkte jag för mig själv, i hopp om att godiset som snart kommer bli mitt skulle bli en nyttig grej, he he.
Ja väl inne på Netto där jag plockat åt mig mitt godis så ställde jag mig i den långa kön och en kvinna framför mig som var väldigt oartig gjorde mig rädd. Hon slängde upp alla varor på bandet, alltså, det var som ett stort torn, och hon hade inte handlar lite heller, hon hälsade inte änns på han i kassan, hon tittade inte änns på honom... ja stackars han som satt där i kassan, tro mig när jag säger att hans arbetsställning inte var så bra då... Jag var artig och lämnade fram en hundring (och jag behövde bara betala 12 kronor) och såg glad ut.

När jag kom ut från affären så öste det ner regn.

"Jaha, nu är det Gud som har straffat mig" tänkte jag då... Kändes ju skitbra!
Hem kom jag tillslut, tog till och med genvägen genom den mörka skogen för att få lite extra skydd från träden som är så täta där, hade jag hoppats på... När jag väl kom in i den dock så insåg jag att träden var nakna och de inte alls skyddade mig:(

Hem kom jag som sagt, med nerdränkta tights, dränkt SKINNJACKA (har inte använt skinnjackan på jättelänge, självklart så väljer jag att använda den samma dag som det regnar som mest, då jag mer än gärna hade velat ha en luva!!!!!!!) Mitt hår var blött som efter ett dopp i en pool och under mina ögon var det fullt av mascara.

Min godispåse som jag självklart inte tänkte på att skydda från regnet som låg i cykelkorgen blev självklart dyblöt den också, några godisbitar fick helt enkelt ett litet dopp i det våta de också, men det kanske är bra med tanke på alla bakterier och sånt? De kanske försvann nu?

Ja ja, jag var efter många om och men inte så överlycklig över mitt godis när jag kom hem, det var helt enkelt inte värt det. När jag kom hem så la jag mig i sängen, nästan naken men fortfarande blöt, och sov i en timme! Skönt! Nu har jag ätit lite godis och nu är det en tallrik bredvid mig med äggröra, championer, tomater, lök och skinka, GOTT!

(Har inte läst igenom texten så jag ber om ursäkt om ni inte riktigt förstår eller om det är lite fel med stavningen här och var, he he)

GUD HAR 99 NAMN



"Kavaj" fr Monki, vit tröja fr gina, tights fr bikbok, klocka fr Ur&Penn, armband fr hm.

Skolan börjar 12.50 och vi ska på en utställning som heter Gud har 99 namn, spännande! Efter skolan så ska jag och tobbe hem till hans farmor för att jag ska städa=) Sen sticker vi hem till honom om myser! :) Ha en bra onsdag!

VI PRATAR LIKA HÖGT OM VÅRAN FRAMTID


Har precis hjälp lillebror med att räkna matte, han skulle mäta en massa saker och han riktigt duktig på omvandling! Hade tänkt att ta lite nya bilder på oss, dessa bilder är ju från september. Faktum är att jag sitter här helt grön i ansiktet av en ansiktsmask som jag slängde på mig innan kl 16... Mitt ansikte känns porslin. Det kanske är dags att tvätta av den nu...

IDAG SÅ SKA JAG SITTA KVAR


Kofta fr hm herr, tröja fr gina, halsband fr JC, klocka fr knokk, armband fr Lindex, tights med hål fr VILA och strumpbyxor från min moder.

Hallå solstrålar? Var befinner ni er idag? Vill att ni ska ta mig här ifrån till ett litet ljusare ställe där det är grönt och skönt. Men här ska man inte deppa, det hade ju varit tråkigt om vi bara hade haft sommar för då hade vi ju inte uppskattat den som vi gör när den väl kommer, right?:)  

Känns helt u-n-d-e-r-b-a-r-t att jag inte har något plugg på jättelänge! Inget tråkigt plugg i alla fall, underbart!! Nu kan jag riktigt njuta av att vara ledig. Har fått bra omdöme från mina arbetet också så jag kan njuta av stolthet och glömma bort kraven en stund, eller två stunder, eller kanske tre...

"GISSA DJURET"


Jag kom så väl ihåg Myror i brallan när man var liten och man skulle gissa bajset, jag var ganska så duktig på det faktiskt! Nu har jag gjort en grej med samma princip, typ, he he. GISSA DJURET, jag vet att det är svårt men vem vet, någon kanske ser vad det är för odjur på bilden, haha!

Nu kom jag precis hem från tandläkaren också, och vet ni? Inte ett hål, fick beröm över att jag borstar mina tänder så bra och att jag använder tandtråd som gör att jag inte får tandsten (vilket inte stämmer till punkt och pricka...)
Jag frågade henne om min tand som jag har haft ont i ett tag nu och hon sa att hon skulle titta igenom bilderna igen och sen höra av sig om det är något. Hon trodde att det bara var någonting som hade fastnat i tandköttet, skönt! Nu ska jag gå en runda med stinis och sen ska jag faktiskt ta och träna lite, hoho!

MORMOR HAR BLIVIT VÄRLDENS HJÄLTE


Här är vår Hjälte!
(<-Länk)

Klicka på länken så får ni se världens hjälte. Fick den på mailen och någon vid namn Tilda frågade om det var min mormor, he he.

ÅRETS FINASTE GRAN ÄR MIN





Jag har köpt mig årets finaste gran, den luktar dock inte och den är inte så grön, men mina två fina växter är fullt tillräckligt för att göra det grönt på mitt rum så någon äkta behövs inte här inte (får inte plats heller för den delen...)!

Jag är *så här* glad just nu över att jag har lärt mig att göra antika foton=) hehe, men nu ska jag plugga lite. Tobbe har legat i sängen ett bra tag nu och läst i sin tjocka bok med engelsk text! Vill också ha som "läxa" att ligga och mysa i sängen och läsa en bra bok, det hade varit avkopplande! Min avkoppling just nu är min kopp med te här bredvid mig, det är gott och varmt. Lite ljus på rummet gör det lite mysigare också. Mys!

Ciao Bananas!


TARA, NYA TARA

Sitter i den mörka årstiden och läser tidningar, TARA, trodde att det var amelia, men detta duger utmärkt till mig som är 40+. Sitter hemma hos tobbe, han är dock inte här utan nere i hallen och tittar på innebandy. Han har ett projektarbete så det är därför. Igår var det lite folk här och jag smakade på en rad olika drinkar som tobbe blandade till åt mig. Trodde att det skulle sluta illa för mig den kvällen, men icke. :)

Nu ska jag fortsätta att läsa dessa tidningar och ha tv4 fakta i bakgrunden där det handlar om stormar, spännande. Vid sju så börjar förlossningskliniken, det var längesen jag tittade på det nu så jag och tobbe ska underhålla oss genom att sitta där ikväll, haha! Sen vid åtta så börjar robinsson. Spännande, igen!

Jag har ont i en tand också:/ Tur att jag ska till tandläkaren på måndag för undersökning så att jag får beställa tid för lagning, för detta gör förbannat ont!

ÄLSKLING DET ÄR LIVET SOM LEKER


Tights fr bikbok, kofta fr hm herr, tröja fr gina, armband fr bikbok, rhodos, hm, ring fr guldfynd och klocka fr uf. Solsken.

Omedvetet så hör jag Kent sjungande i högtalarna, jag som aldrig har gillat dom tycker just nu att hans röst är dödsskön! Konstigt, imorgon kommer jag säkert att fråga mig varför jag skrev det på bloggen, jag som har bestämt mig sen "liten" att inte tycka om dom...

Nu ska jag i alla fall sticka till skolan och njuta av en 40 minuters lektion etik, 60 minuters psykologi (hjälp) och en 60 minuters religion! Jag står ut, det måste jag göra, det blir en bra dag=)

DAGENS

Idag hade vi provet i Arbetsmiljö och säkerhet. Skrev på alla uppgifter (G-MVG) och hoppas på det bästa! Jag är väldigt trött och har varit på stan en bra stund där jag har skaffat mig lite snygga grejer=) bl.a. tights för 149 kr och en snygg tröja för bara 49 riksdaler! Hämtade en niceee klocka också hos Frida som ska smycka min arm när jag har dåligt med färger på mig (som jag nästan alltid har...) En klocka som de flesta andra har, men den är nice;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila! Ska förtränga plugget som vi har framför oss och bara njuta av att vi inte kommer ha några fler prov i alla fall på hela denna terminen! GÖTT!

EN TENNKOPP, MINA BÖCKER OCH MITT FALSKA LEENDE



Detta suger verkligen, har ingen som helst lust att plugga mera, blä. Ska bli riktigt skönt att vara fri från pluggandet imorgon (och förtränga resten av plugget som vi har)! Mamma kom i alla fall nyss upp med en fin liten tennkopp med ett fint innehåll=) he he. Nu ska jag fortsätta att plugga till nio och sen blir det troligen sängen som väntar! (Om inget annat intressant dyker upp på t.ex. någon playsida...)

KLÄMMOR KLÄMMOR


Tittade på mode på kanal5.se eller, vad det nu heter. Ja här har vi också anledningen till varför klänningen inte sitter så fint på en annan som den gör på modellen i tidningen (utöver redigeringen då...)

Man kanske ska köra på det i nyår, det är ju... snyggt! He he.

INBILLNING

Att det nästan är storm ute är ingenting att dölja, jag kan knappt koncentrera mig här inne i min lilla lya för hur det knäpper i fönstret av regnar och hur det blåser mot väggen, puh. Gick och la mig och sov i en timme innan, riktigt skönt var det och riktigt svårt var det att komma upp från min underbara säng som bara skriker efter mig varje gång jag tittar på den (som jag gör var tionde minut).

Jag har inbillat att min bror kom in också medans jag sov:/ han kom in och frågade varför jag sov och jag har för mig att jag sa att jag pluggade. Var tvungen att fråga honom om det var sant och han instämmer, inte. :/ Läskigt, han visade t.o.m. fram händerna för att visa att han inte höll kors (he he), men jag tror inte riktigt på honom, för då, äsch, nu ska ni inte behöva läsa min onödiga text något mer och istället så ska jag gå ner och äta god kyckling och sen väntar plugget på mig igen (och sängen!!!!)

Boken om skogen, provet som var idag gick bra, skönt:) Ha det gött och håll i hatten, det blåser. (Kameran har varit inaktiv ett tag nu, har känt mig ful, äcklig och lite trött de senaste dagarna, får se när det kommer bättre tider haha)

glöm inte att säga till någon innan du går ut i skogen och vilken skog du går till, för vem vet, du kan gå vilse! se också till att inte äta giftiga svampar i skogen.


Jag har fått en känsla om att vår Boken om skogen är till för barn på mellanstadiet:/ Det är en björn (ni ser honom på bilden) som talar om hur man t.ex. kan mäta höjden på ett träd med en pinne:( Klorofyllis talar om hur fotosyntesen går till: "...men nu är det vinter och Klorofyllis sover gott i ändan på bladfästet." Varför känns det som att det inte passar elever i tvåan på gymnasiet? Hum...

Annars så är det en lätt bok och en väldigt, väldigt onödig bok för mig som vill bli barnmorska! Denna bok skulle vara perfekt för de som vill jobba inom skogsbruket för de behöver veta hur gallring och röjning och avverkning och hur trädet växer och... ja, ni förstår! Men men, jag får se till att visa mina bästa kunskaper om Skogen imorgon! HEJA!

USUS MAGISTER EST OPTIMUS


"kavaj" fr monki, tröja hm, halsband fr jc och hm, armband fr lindex och ring fr guldfynd som jag fick av tobias när jag fyllde år=)

Att jag har två prov och en inlämning som jag vill göra klart denna veckan så är det planering som gäller!
Imorgon har vi ett prov om skogen och på onsdag har vi ett prov om arbetsmiljö och säkerhet. Vi har också en inlämningsuppgift att göra i psykologin! Nu måste jag sätta igång o plugga. Förtränga den mörka årstiden och att det var mörkt när jag cyklade till skolan och att det var mörkt när jag cyklade hem:(

Ikväll så ska jag lägga mig tidigt och nu ska jag plugga till tusen! Fick mvg på nervsystemet som vi hade prov på förra veckan, så övning ger verkligen färdighet!!

OBESKRIVLIG KÄRLEK


"...en sån där riktigt mörk och kall vinterdag, 6e december, så lyckades jag lura hem dig till mig. Visste inte vad jag skulle vänta mig men jag visste vad jag hoppades och vad jag ville. Jag hade ett mål och det var att få dig att falla. Du var egentligen alldeles för bra för mig, jag var en lowlifer som levde på min charm och mitt förmodat goda utseende. Hur som helst så var du ganska så lättflirtad tack och lov, för annars hade jag förmodligen fortfarande levt i nuet med en dyster framtid. Jag blev, och blir, kärare och kärare för varje dag och lärde mig snabbt att älska dig, och som jag älskar dig. Varje gång du ler släpps tusen duvor från mig och jag känner en lättnad, en frihet, enorm lycka."

Fick världens finaste kärleksförklaring från min älskade vän, min älskade pojkvän. Han finns bara ca två meter ifrån mig men trots det så fick jag världens finaste text som är betydligt längre än den som jag la ut här, det är bara en början. Så fin
Jag är världens lyckligaste och kommer alltid att vara!! Trots att sitter i min säng med bar överkropp, ful i håret, snusar och gör ingenting när han egentligen borde plugga (detta har han själv sagt) så är han ändå världens bästa!

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA :) :) :)

MURGRÖNA


Jag har skaffat mig en till växt på mitt rum. Den är liten och fjantig och den växer uppåt:o Den ska ju växa nedåt som mina andra murgröna:/ Hum...

VI HAR FÅTT FISK MED HJÄLP AV EN HÅV, KALLA DET SKICKLIGHET


... det är sant! Vi använde inget metspö utan en grön, liten håv! He he:) Dettaa är mina nya vänner Pörjen, Mörjen och Smörjen. Sen finns det andra fiskar också, men de ser likadana ut, så lite svårt att skilja dem åt! Tycker att de är riktigt fina, vi har en "dammsugare" också, den blev dock inte fin på bild, stackarn:/

EN SÖNDAGSEFTERMIDDAG MED HUNDEN, FISKARNA OCH MED BOKEN OM SKOGEN, JAG ÄR PÅ TOPP!


Min man jobbar, mina föräldrar är och gottar sig någonstans i vårt avlånga land, mina syskon är hos farmor och farfar. Jag är här, vaktar huset från onda andar och håller ett öga på vår hund och på våra fiskar.
Under maten så tände jag ljus, det blev plötsligt lite mysigare. Tog fram mat, god pasta med kräftstjärtsås samt en massa sallad med fetaost och några bönor. Jag gjorde mitt vatten lite lyxigare genom att lägga i lite gurka och några droppar citron i.

Jag kände stämningen. Stina satt på stolen bredvid mig med ett snett huvud och med ögonen långt nere för att se lite extra söt ut i hopp om att få smaka en liten stjärt samt lite pasta. Jag gav henne en bit och jag kände mig snabbt utnyttjad då hon försvann med pastan och en kräftstjärt snabbt för att njuta av MIN mat, så mycket blev det av det sällskapet!

Jag gick till mina fiskar för att känna lite sällskap där. Hörde dock bara ett svagt ljud från pumpen och allt annat var/ är tyst, tyst som musen. Mörkt är det, det är svart, grått. Jag är ensam, eller jag har min hund och mina fiskar. Ingen pratar med mig och jag känner mig väldigt ensam- så här är det för mig en söndagseftermiddag som denna. Ha en trevlig och fortsatt bra söndag (det ska jag försöka ha)!:)

PS. insåg nyss att jag tagit 54 bilder på fiskarna (de laddar jag upp lite senare dock), oj, inte konstigt att min mat blev kall så att jag fick äta varm sallad eftersom den också fick åka in i vår varmmaskin! DS.

SÄLLSKAPSSJUK


Igår stressade jag som en tok. Jag, Thilde och Malin stack till simhallen för att motionera lite i vattnet, he he. Duktigt! Duscha, basta, klä på sig och rida hem på min svarta häst på mindre än tio minuter och sen slänga på sig sminket och föna håret och hoppa på våra hästar igen med Tobias bredvid mig. Galopperade ner till staden för att hämta ut våra biljetter för att se på 2012! En jättebra film som alla borde se! Hade lite ångest efter filmen dock men de gick över sen och när vi kom hem så tittade vi på Day After Tomorrow, den är riktigt bra den också!

Nu sitter jag i sängen och spanar in 100 olika bloggar och hemsidor med en bok om skogen bredvid mig, samt en utslaget Stina. På onsdag har vi prov om skogen, onödigt, kommer komma in och sen försvinna ut igen lika fort med ska försöka att lära mig lite smått=)!

Min mage den bullrar, åt nog för mycket godis till frukost. Jag är trött som stina och vill bara lägga mig bredvid henne och sova med henne hela dagen. Hon har legat på mina och tobbes ben hela natten, en gång slängde han ner henne men upp kom hon igen! Snacka om att vara sällskapssjuk!

LÖRDAG


Idag fyller pappa år och mamma gav honom bl.a. en resa ner till hällevik där de ska bo på hotell, ha tillgång till spa och äta en massa gott, mysigt! Detta betyder att mina syskon är borta och att jag och tobbe ska vara här hemma själva inatt!:) Myspys! Sen så ska vi vara hundvakt också åt lilla stina som ligger här bredvid mig och suckar. Nu ska jag klä på mig lite och se till att fixa i ordning lite här, sen så ska jag simma=)

DAGS ATT KRYPA NER I SÄNGEN


Nu ska vi gå och lägga oss, ska titta på en Johan Falk film, många som har sagt att den ska vara bra=) Vi hörs imorgon, godnatt!

FIST OF ZEN

God kväll! Sitter med tobbe i soffan och kom på att jag inte har bloggat något idag, kändes väl att det var något som saknades haha, men jag har faktiskt haft fullt upp. Efter skolan så städade jag min toalett+ rummet (dammsög, torkade av alla ytor+ vaskade golven!)

Nu sitter vi och tittar på FIST OF ZEN så jävla äckligt, annars så hejar jag på Mariette och Kalle ikväll på idol, bilder sen! Ciao!

ROMEO + JULIET


Har laddat ner filmen Romeo och Julia från 1996 som jag och tobbe ska titta på snart efter att vi varit ute med hunden:) Nu när jag har skrivit två sidor om William Shakespeare så måste jag ju titta på hans film;)

Imorgon börjar jag 13.50, göttans. Men nu skriker mamma på oss där nere att vi ska ut med stina, annars så kommer hon kissa inne. Så för att det inte ska hända någon sådan olycka så ska vi ta tag i detta och ge oss ut i mörkret samt kylan! Ha det bra och godnatt!

ARMBANDSHÄNGARE MED SÖNDRIGA PÄRLOR


Idag skaffade jag mig ett armband som jag har letat efter ett bra tag nu! Detta hittade jag på Lindex som jag sen insåg var sönder, när jag väl var hemma! Lyckas alltid plocka åt mig de söndriga grejerna.
Köpte ju en ring på Åhlens för ett tag sen som också gick sönder så fort jag satte på mig den på fingret:/ - och en ny ring har jag ännu inte hittat (de andra ringarna var självklart slut när jag gick med den söndriga till affären!)

TORSDAG


Nu är jag hemma (har varit det ett tag dock)! Slutade ju skolan kl nio, he he. Stannade kvar till tio eftersom jag och Thilde skulle vara guider, sen stack vi till stan och sen hem. Nu ska jag börja skriva om Shakespeare och sen har jag en massa annat och göra egentligen, men ska försöka att ta det lite lugnt ikväll=) Älsklingen kommer då också så då orkar jag inte plugga som en idiot.

Sen så har jag hittat en massa fint på stan, önskar att man va sådär 100 000 kronor rikare...

NATT

Snart säger jag godnatt, jag är trött, jag är slut och jag har skrivkramp! Imorgon börjar skolan kl åtta och efter första och sista lektionen så ska jag och thilde vara guider, heja! Godnatt!

KATTFONDEN

Just det, har skänkt pengar till en kattfond också, hehe! Jag vet, gör det du med, katterna behöver dig, så gör en insats, det räcker att inte bara tänka på att det är synd om katterna utan du måste göra något åt det också.

Skänk pengar du med och bli en hjälte för en dag!

(Förstå ironin, men, jag har faktiskt skänkt en slant haha!)

ZOO


TröjaFrånHM TightsFrånBikBok
Nu är vi äntligen hemma efter skola, efter städning och efter ett besök på ett zoo (uppe vid maxi).
Hem kom vi med familjen med en bil full med växter (vattenväxter), stenar, träbit, pump, bok, rengöring och ett stort akvarie. Imorgon blir det fiskar också! Nu har vi snart ett zoo här hemma! Vi har fiskar, en hund, dammråttor och Tobbe! Shit, hur ska detta sluta?

Ja jag och tobbe ska skaffa fiskar, fåglar, en hund och en katt när vi flyttar ihop om några månader=) (he he)
När jag berättade detta för honom så blev han dock inte så glad och nu när vi kom hem så visade han en bild på en katt som blev STEKT!! STEKT av allt han kan skicka. Han kunde skickat en katt med kläder, det hade varit tillräckligt hemskt, men nu, en katt som blev stekt, och han skrattade. Shit! Dessa människor... (Punkt punkt punkt)

Nu har han dock gått med på att vi ska ha en katt, en hund och fiskar (och tio ungar). Nu är det bara fåglarna som ska dit också=) Ha en bra kväll, jag återkommer!

DOG


Nu är det skola, sen till farmorn och sen mysa hemma hos mig med tobbe:) Tandläkaren ringde nyss, glömde bort mig själv och trodde att hon pratade om min syster om hon kunde sticka dit den 23 november. Jag sa chockande att jag inte visste det, hon måste trott att jag var tokig. Sen insåg jag dock att det var jag som hette Julia!
Med andra ord så förstår ni att jag inte är van att det ringer en tandläkare till mig...

CITRONMELISS



Njuter just nu av mitt rogivande te, snart ska jag gå och lägga mig, snart! Ska bli otroligt skönt att ha datorn bredvid sig och titta på plastkirurgerna=) Imorgon börjar vi klockan 11.10 och efter skolan så ska jag städa hos Tobias farmor! Men uppdaterar nog innan skolan om jag inte sover allt för länge:) Godnatt!

TUSEN LJUS OCH TIO RÖDA ROSOR



Älsklingen kom med tio röda rosor igår (plus godis, he he)! Finns det något roligare än att få något sådant? Det luktar t.o.m. rosor i rummet och har gjort det mysigare genom att tända lite ljus och hämtat lite pepparkakor. Jag njuter av att jag har gjort sista provet i medicinsk grundkurs!!

"URSÄKTA ATT VI STÖR IGEN"


Sitter desperat och lyssnar på lite avkopplande musik på spotify och avbryts ofta av en glad och ståtlig röst som i alla fall ursäktar att hon stör (reklamen)! Har träningsvärk i ryggen, armarna och rumpan efter gårdagens styrka på idrotten. En manlig student (?) peppade mig och Thilde riktigt mycket vilket ledde till ha lite ont i kroppen idag, lite stel och så men det står man ju ut med när man inte har sovit så många timmar... Suck!

Imorse så var det prov, en lätt prov, hade föreställt mig att det skulle vara betydligt svårare och blir nästan lite sur! Jag vill ju visa allt jag har lärt mig nu!! Jag är i alla fall glad att jag känner att jag klarade det, sen vet jag icke vilket betyg jag kommer få men jag är glad att jag skrev på allt!! Jag och Thilde satt som vanligt kvar längst och vi skrev provet i två timmar, heja!


DET RÅDER PANIK


När jag cyklade hem från skolan för en stund sedan så började jag nästan tugga på insidan av kinden, så hungrig var jag. Hade inga krafter kvar i benen eller i kroppen över huvud taget, hjärnan var också på väg att kollapsa!
Jag har hundra saker i huvudet och 10 000 saker att lära in på en kväll.

Fick också reda på att detta provet avgör vilket betyg jag kommer få i medicinsk grundkurs, som vi får slutbetyg i jul. Har just nu ett val. Ska jag jobba skallen av mig (fast då kan jag ju inte tänka imorgon?) och satsa på MVG imorgon, eller ska jag ta det lugnare och satsa på VG!?

Självklart vill man ha MVG i alla fall! Alla fall! Men till vilket pris? Kommer säkert drömma mardrömmar om provet inatt också, för jag kommer satsa på MVG! Nu har jag alla mina papper framför mig: Parkinsons, epilepsi, tia, ms och stroke + nervsystemet. Jag vill fly!

Ps. Nu svalde jag nyss mitt SISTA tuggummi som jag precis stoppade in i munnen. Och ja, jag har ätit nu, goda kräftstjärtar och god pasta. Ds.

ELEVEN

Inatt har jag drömt konstiga drömmar. Allt från provet som är imorgon till grannen som har blivit en mördare. Somnade sent och vaknade tidigt, känns det som. Nu är jag uppe i alla fall, huvudvärk och nervositet över hur sjutton jag ska klara av denna veckan. Mitt idrottsprojekt går helt enkelt inte så bra, där alla mina mål stod, bl.a. att inte ha så höga krav. Men men, nu ska jag sätta igång och göra i ordning här lite.

Efter skolan kommer älsklingen hit, idag har vi varit tillsammans i hela elva månader. Om bara en månad så har vi varit tillsammans i ett helt underbart år.

EGYPTIA


Fina bilder som jag tog av mormor och morfar idag från när de var i Egypten förra året.

Nu ska jag stänga mina böcker om stroke, epilepsi och gud vet allt! Nu ska jag sova och imorgon så blir det att stenplugga till provet på tisdag, jag dör. Börjar vid elva imorgon så det är skönt, då kan jag nog plugga lite innan skolan börjar också, om jag inte är för trött vill säga!

GODNATT!

18.20


Nu är jag hemma från landet. Ätit god mat och tårta. Haft livliga ungar runt mig samtidigt som jag har försökt att plugga- vilket inte gick så bra...

Gav pappa hårfärg i present idag, mörkbrun färg, han på förpackningen var skitsnygg så min önskan var ju att min far skulle bli lika snygg, he he. Nej men, han blev inte så glad i alla fall och kommer inte att göra en förändring:( Han tycker att han håller på att färga håret redan, fast naturligt. (Grått!)

Nu ska jag glo i ner i omvårdnaden igen. CIAO APELISNAS!

FARSDAG

Nu blev det stressigt, ska till mormor och morfar nu. Äta god mat och fika. Bilder kommer sen, ha en bra söndag!

MED ANDRA ORD

+++++++++++++
Ikväll hade jag det mycket trevligt med Malin, Ellen, Frida och Thilde Milde:) Härliga tjejer!
Vi hade en riktigt rolig kväll med musikquiz (50 låtar), glass o chokladsås, spel- med andra ord (skitkul!!) och lite diskussioner hit och dit. Nu smsar jag med en onykter man som talar ett annat språk, ja det är vad man i alla fall kan tro... Ibland är det tomt i rutan och ibland står det: Jag ed itte jkåär med synd om atrt... osv osv. Konstig T9, he he.

Nu ska jag lägga mig och titta på Inlåst som jag missade i torsdag, ha en bra natt!

KVINNOR



Snart sticker jag till en kvinna, en thilde. Andra kvinnor kommer också att vara där. Vi kommer ha trevligt, he he. Försöker kortfatta mig lite. Idag har jag pluggat lite, läst om stroke. Imorgon blir det mer, och imorgon är det fars dag också- då blir det att åka till mormor och morfar där kusinerna också kommer att befinna sig!

Nu ska jag ha kul, ciao!

WE ARE GOLDEN



Igår tillbringade jag kvällen/natten hos älsklingen. Nu sitter jag här hemma med en växt rikare och med tända ljus. Snart ska jag och bror ner till blomsterlandet igen för att köpa fina grejer:) Han ska köpa en "köttätande" växt! Spännande.

FREDAGSSTÄDNING



Har fått reda på att provet på tisdag (omvårdnad) kommer att bara innehålla sjukdomarna för min del. Jag som har skrivit så mycket om nervsystemet. Satan- den tiden kunde jag lagt på sjukdomarna istället då. Blööööää!

Nu ska jag i alla fall in till grannen för att städa lite hos honom, det var ett tag sen nu! Ha det gött!

BLOD SVETT OCH TÅRAR


"Jeans" fr Gina, kofta fr hm, tröja fr VILA, juice från ica och hund från Stockholm (he he).


Igår hade jag svårt att somna, gick upp tidigt, stack till simhallen med mor för att spinna.
Efter en timme med svett och (nästan) tårar så var det bastun som gällde! Nu är jag hemma och väntar på käket, subway! Benen är trötta, rumpan känner jag knappt, det känns som att jag väger upp mot 100 kg. Orkar knappt gå- ska aldrig mer spinna på morgonen. Klockan nio varje fredag så ska jag istället gå på BodyBalance. Avslappning och styrka passar nog bättre på en fredagsmorgon!

WHEN YOU FIND ME


En bild för över ett år sedan...

Efter att jag har tagit två timmars paus från vardagen då jag la mig i sängen och sov i två timmar så känner jag mig faktiskt riktig pigg nu. Ska nog göra det oftare, fast inte i två timmar kanske...

Imorgon så börjar vi kl 13.50 woho skönt! Jag och mamma ska sticka och spinna på morgonen, duktigt av oss! Imorgon, den 6 november så var det elva måndader sen jag kysste Tobias för första gången, oj vad jag minns den helgen. Det känns konstigt att det snart var ett helt år sedan. Tänk, jag har snart varit tillsammans med Tobias i ett helt år. Ett underbart år, mitt lyckligaste år, och det bästa är att vi har flera hundra lyckliga år framför oss, :D

Nu ska vi lägga oss och sova, eller, vi ska nog titta på Oskyldigt dömd innan. Glöm inte nattmössan!

STILLA SOM LJUS



Levande ljus, värme, pepparkakor, varm choklad. Nu har jag det väldigt bra här hemma, trivs väldigt bra.
Jag längtar bara ännu mer till advent med pepparkaksdeg och lussebullar.

ONE


Efter att jag har suttit i skolan tills nu och skrivit en massa om olika sätt att se på människan så är jag nu hemma. Ja nu har jag t.o.m. fått testa att åka i vår nya fräcka bil som stod här utanför i tisdags;) coolt! Ska bli kul att köra sönder den sen när man ska börja övningsköra, när jag nu ska börja göra det... (Känner att jag inte har någon som helst lust att vista mig i trafiken och utsätta mig själv och andra i livsfara, någonting som min far och mor dock tycker att det är dags att göra nu!)

23.23 20091104




Nu sitter jag här i rättans tid och läser om humanistisk människosyn på bloggar, på hemsidor, på humanisternas sida m.m. Väldigt intressant så här lite över elva, som pricken över i:et, ja nästan i alla fall. Har lite te här bredvid mig i alla fall som sätter två prickar över O:et (blivande Ö:et), hoho. (haha jag är så uttråkad)
Allra helst så hade jag velat gå och lägga mig nu, men T skriver för fullt på sin dator och han är snart klar med psykologin som jag blev klar med i måndags, lycklig:).

Imorgon börjar jag klockan åtta, så det blir tidigt som tusan och jag ska ha upp T samma tid som jag, he he. Undra hur det kommer att gå...

VAD JAG ÄR GLAD ATT JAG HAR DIG

Efter att jag och Tobias har legat i sängen ett bra tag och pratat och sjungit "Vad det är bra att jag har dig" av Nils Karlsson Pyssling så har vi nu dragit tummen ur röven och börjat plugga. Han har det väldigt fint på sitt nya rum här nu när han har så många fina saker=) får ta kort på det någon dag och jämföra lite med hur det var innan. He he (före- och efterkort)!

Nu ska jag fortsätta plugga, eller jag har inte riktigt börjat:/ ´men Tobias skriver för fullt på sin dator faktiskt, duktigt av honom! Ciaaaoo

VIT SOM SNÖN


Stickat- gina, linne- gina, tights- bikbok.

DET SNÖAR, HARREGUD! Kallt, vitt, kallt igen. Men mysigt:):)
Nu ska jag strax sticka till skolan, sen sticker jag hem till Tobbe efter skolan=) ha det gött och håll i släden!

GRÖNT BRUN RÖTT



God och nyttig frukost! Har dock kommit på att jag inte är glad i smörgåsar längre:/ Det var ett bra tag sen jag åt det sist, så var tvungen att göra det lite godare än vanligt för att jag skulle bli sugen, he he.

GODNATT!



Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, det blev inte något pluggande idag som jag hade planerat:/ men jag känner samtidigt att eftersom jag har pluggat som jag gjort på LOVET, ja då man ska vara ledig egentligen, så kunde jag ta det lugnt idag och skita i skolan, och det var skönt!!

Imorgon börjar vi klockan 13.10, så det känns bra att vi börjar så sent så att jag kan plugga lite innan skolan:) Duktigt av mig om det blir av! Ha en bra och händelserik natt!

SÅ SANT SOM SKRIVET

SÅ SANT SOM SKRIVET!! (Länk)

(inte för att jag har en blogg som behöver uppmärksammas p.g.a. någon talang som jag inte har!)

NÄR JAG MÅSTE GÖMMA MIG


Nu har jag inte gjort någon nytta alls för elva (fem) öre! Redigerat bilder/bloggen (som jag troligen kommer att ändra tillbaka snart igen)! Läst Amelias nya tidning där jag läst om Pernilla Wahlgren och hennes svägerska som älskar att klä upp sig. Väldigt intressant så här en tisdagskväll som denna! (Mörkt, ensamt, tända ljus, kallt, ingen ork till att plugga alls!)

Nu ska jag sätta min två ögon på plats ner i någon bra bok och inte göra någonting ett tag till, he he. Det var väldigt skönt!

IT DOESN'T MATTER IF IT'S GOOD ENOUGH FOR SOMEONE ELSE



"Kofta"- Monki, tröja- hm, tights 1- bikbok, tights 2- VILA, armband- hm/Rhodos

Skola: Stroke, sänka skepp, pasta, gina, jordbruk, hem.
Nu: Datorn, plugg
Sen: tvn:)

ULLARED

HAHAHHA fan vilka sjuka människor det finns! Jag ska följa det nya programmet Ullared varje vecka.


Tur att alla inte känner som "jag och Claes"! :) :) Tur att det inte har varit stängt de gånger som jag har varit där, he he!

I'M LEAVING TONIGHT HERE COMES THE CHUCHU COME ON STREAMING TO YOU THROUGH THE GONE TIMES NOSTALGIA LOCOMOTIVE IT GIVES YOU A HELL OF A RIDE


Jag är helt slut i hela kroppen, det känns t.o.m. när jag sitter här och skriver med fingrarna att jag är trött. Dagens pass (step/core) var helt enkelt behövligt! Nu längtar jag bara till sängen, haha!
Imorgon är det skola också, lite sovmorgon kommer vi få trots allt, skönt. (Om jag inte har missuppfattat allt?)

Snart ska jag springa ner och slänga i mig lite riskakor som jag varit sugen på hela dagen, ska bli gott. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig och sova. Var jättetrött imorse och kommer säkert vara det imorgon med. Så därför ska jag se till att sova mina 39 timmar nu, hehe, jag kan ju i alla fall försöka;)!

Ps. Det känns väldigt skönt att jag är klar med psykologin!! Ds.

JAG ÄR FRI SOM EN FÅGEL


NU HAR JAG LÄMNAT IN PSYKOLGIN, SÅ JÄVLA GÖTT! 50 MINUTER INNAN DEADLINET GICK UT, UNDERBART! JAG ÄR KLAAAAAAAR!
Ni förstår inte. En stor, tung sten har nu lämnat mitt hjärta. Jag är i himlen. Nu ska jag njuta och ta det lugnt fram till 17.15 då jag ska gå på core/step!

GARDASIL



Nu har jag tagit min tredje och sista spruta mot livmoderhalscancer! Jag är lika spänd varje gång innan man tar den där sprutan. Det känns ju som att vara hos tandläkaren då man ska ta bedövning, aj. Det blir ju inte bättre när mamma sticker i ett blodkärl så att man tror att man ska förblöda när man tittar på armen, he he.

Inatt så somnade jag såklart till Cast Away, den var otroligt tråkig, men eftersom vi måste se den p.g.a. en analys som vi ska göra i psykologin så måste jag helt enkelt se klart den, och det ska jag göra nu! Ciao!

CAST AWAY


Coolt att jag har lärt mig lite mer i photoshop, he he. Skitbra att jag har en god vän som går media;)!

Nu har jag i alla fall suttit med psykologin hela kvällen. Gör inget annat känns det som! Nu är den i alla fall klar och imorgon så ska jag finslipa den lite, samt korta ner den en del. Å nu ska jag och tobbe slänga oss i soffan och titta på filmen Cast Away (som jag troligen kommer somna till!) Imorgon så har vi studiedag, skitskönt!:)

Godnatt!

ENSAM MAMMA SÖKER

"Då ett tidigare neutralt stimulus upprepade gånger förekommer samtidigt som det obetingade stimuluset, blir det neutrala stimuluset ett betingat stimulus, som väcker den betingade responsen utan att det obetingade stimuluset förekommer."

Nu ska jag ta en paus från pluggandet och mysa framför tvn där Ensam mamma söker kommer att visas:)!

BLACK&WHITE



Skönt, snart kommer Tobias (äntligen)!! Just nu har jag en känsla som säger mig att jag aldrig mer vill sitta vid en dator. Aldrig mer vill jag vänta en månad för att göra en hemtenta, aldrig mer!

Nu ska jag återvända till Inlärningsperspektivet och lära mig lite mer om det... Tillbaka till en annan värld.

PINK PINK PINK



Med skrikande rosa färg från mina naglar. Evigt knappande på tangenterna. Evigt tittande in i datorn. Snart, snart är jag klar med denna jobbiga hemtentan i psykologin. Snart!

SIMPOR OCH GRODFÖTTER


Känns läskigt att jag inte kom ihåg vad Simpor och Grodfötter handlade om. Det ända jag minns är att det var läskigt att titta på, inte bara utseendet utan även namnen. Snurpa, Snaffs och alla dess namn.

(Ta bort den röda grejen överst genom att trycka längst ner i högra hörnet och sen på den röda grejen överst!)

AUTUMN



Igår hade vi det jättetrevligt:) Vi lagade tacopaj och till efterrätt gjorde vi supergod pannacotta! Idag sov jag till halv tolv, var så otroligt trött och ville ligga i sängen hela dagen. Men jag har en del frågor kvar att göra i psykologin. Ska bli otroligt skönt att bli klar med den idag, som jag ska bli! Skönt!

RSS 2.0