Klippday



Nu har jag klippt mig, det har blivit jätte tjockt helt plötsligt, och jag klippte bort det slitna, det var skönt!
Men trots det så har jag lite hår kvar på huvudet:) haha.
Nu ska jag börja plugga lite matte, sen kommer lilla Tobbe hit. Ska försöka packa lite ikväll också, för tänk, vi åker imorgon natt!

Nervositet


Jag är nervös. Oj vad nervös jag är. Vaknade lite extra tidigt bara för att jag hade nervositeten i mig, i magen, i benen, i armarna, i hjärnan, i bröstet. Överallt!
"Tänk om hon kommer klippa bort hela håret" "Tänk om håret blir en katastrof" "Tänk om jag inte blir nöjd"...
Ja, det är ju håret jag pratar om. Klippningen som sker halv nio idag nere i stan, hos Mimmi.
Efter klippningen så ska jag i alla fall cykla till söta Thilde och klaga och berätta lite om mina känslor på en stol i hallen tills vi börjar klockan elva men idrott. Det kommer bli hård träning idag! Skakis.
Men nu måste jag ta ut min toffs i håret, som jag har det på bilden ovan, och bli lite finare, om det går...

Ps. I övermorgon, om exakt 48 h så sitter jag på flyget ner till Rhodos! På onsdag! Jag tror nog att jag har lite resfeber...Ds.

Millas home and coffee



Idag blev min familj inbjuden ner till Millas home and coffee av Camilla (Milla) och hennes familj. Vi åt goda våfflor med mjukglass. Supergoda våfflor och jättegod mjukglass.Mums, det var jätteegott..:)
  Imorgon ska jag, JAG (observera JAG) klippa mig!!!!:O Shit alltså, det händer ju bara inte.
En evighet sen sist. Men ja, jag får se hur det blir. Vet ingenting om vad jag ska säga när jag sitter där i stolen halv nio imorgon.
Kommer nog vara skitnervös och inte gilla det alls, hatar att klippa mig! Hatar förändringar!
Önska mig lycka till!

Fredagen hemma hos mig med fina vänner






I fredags så blev det väldigt stressigt. Skulle ju baka maränger. Istället för en vit och fin färg så blev de svarta studenthattar. :/
En timmes jobb helt i onödan! Jag var jätte varm och svettig och fick cykla ner till Willys där man stöter på Philip och ska förklara den tragiska händelsen som hände i ugnen. Han fortstod nog ingenting kom jag på sen när jag sprang ifrån honom och skulle köpa maränger som jag nyss hade sagt att jag bakat hemma...
Men kvällen blev skitbra sen när de fina gästerna kom i alla fall, super! Och jag fick ännu en gång fina saker för att jag fyllt år!:)
De höll fina tal, Thilde, Malin och Frida. Blev lite rörd och helt varm i hela kroppen, haha. Så söta vänner!:) <3
Som ni ser så är bilderna från när vi åt, mat i munnen och mat på tallrikarna. Ja, till sist så blev ju magen så full så att man fick knäppa upp byxerna ;) (Frida).

(Malin, du får ta bilderna om du vill;))

Shit!


Stress stress stress, hinner inte förklara nu. Men för att lugna ner mig lite så sitter jag här m ett glas vin och inväntar de fina gästerna, haha!:)
Mycket vackra bilder...

Kvällens planer


Nu sitter jag och äter sorbe och melon, super gott!
Skolan började vid tolv, fast den ska egentligen börja klockan tio med psykologi, men fröken var sjuk:/.
Jag bytte storleken på ringen som jag fick av Tobbe igår bl.a. En jätte fin ring från Guldfynd där det står LOVE!
Kärlek kärlek kärlek.
Ikväll så kommer tjejerna hit, Frida, Thilde och Malin!:) Vi ska äta gott i vår ensamhet och sen tar vi bussen till Öjaby där vi ska festa lite senare!:) Det ska bli dunder skoj, kan jag lova.
Men nu ska jag baka maränger, och sen ska jag fixa maten! Kommer snart att ladda upp bilder från igår också!=)

Helt toppen!

     
Idag har jag haft en toppen dag. En massa bra presenter och god mat:).
Det ända som jag egentligen sa att jag önskade mig var en cykelmätare, så att jag ser hur långt/ snabbt jag cyklar, eftersom jag cyklar så mycket. Haha! En sån fick jag också:) så det är jag väldigt glad över, haha.
Sen fick jag annat fint som jag visar imorgon när jag kommer hem från skolan!:)
Sen så har jag gått på skattjakt idag också, det ni. Och telefonen har både plickat och ringt ett antal gånger idag. Roligt:).
Godnatt!

Gratulationer, 17 år


Ja nu är man sjutton. 10+7. 17. Jag känner mig verkligen ett år äldre än igår, wow.
Snart ska jag öppna mina presenter som jag fortfarande inte gjort, haha. Men det ska bli av nu, kan jag lova.
Men jag och Tobbe har tagit lite fina bilder som jag tänkte ladda upp här innan presenterna!:)
Visst är vi fina?:)

16 år



Det känns ärligt talat lite konstigt att jag imorgon kommer vara sjutton, ett år äldre än vad jag va idag.
Undra om jag kommer att se äldre ut imorgon? Haha, det tror jag inte...
  Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen för sista gången som sextonåring, haha. Känns stort!
Sen ska jag lägga mig i sängen med Tobias:) och imorgon börjar jag klockan åtta, surt!:P
Vi hörs imorgon!:)

De tre musketörerna


                         
Igår var det mysigt:) det blev dock inte så mycket (läs seriösta) bilder... och idag började jag och Thilde 14.05, en lååång sovmorgon!
I skolan så hade vi bara kf och religion. Jag börjar bli lite nervös över hur mycket jag kommer missa i plugget när vi åker till Rhodos om exakt en vecka (sitter nog och äter god mat och är lite röd om kinderna om en vecka, hehe).
Kommer nog få plugga lite på måndag så att jag slipper ha så mycket att göra när jag kommer hem sen den tionde september.
Det kommer vara mycket på en och samma gång helt enkelt, men det ska bli mysigt att bara åka iväg och ta det lugnt och njuta av värmen (om det inte är för varmt).
Sen så fyller jag år imorgon också, det känns stort. Jag har nog inbillat mig att jag är sjutton och ska fylla arton. Men sådan tur har man ju inte mer än en gång i livet. Så jag får helt enkelt ta och vänta tills nästa år då det är en dag kvar tills jag fyller arton!;)

Ps. För att Malin inte ska påminna mig sen, så tog jag två bilder från henne:). Ds.

Riktigt tjejigt

Nu har skolan börjat, på allvar. Vi har t.o.m. fått en läxa av fröken då vi skulle skriva ett brev till henne om vilka vi är och våra tankar om Svenska B och lite mer...
Vi har haft lååånga håltimmar då jag har Thilde tagit vara på tiden med Malin.
  Nu sitter jag hemma hos Thilde i alla fall, ska sova här inatt med Malin, mysigt:). Nu sitter jag med håret i någonting som kallas för handduk och med ansiktet doppat i en ansiktsmask. Thilde är doppad, Malin är doppad, och ja, jag är också doppad.
Nu ska vi gå ut lite, hehe om någon ser oss så kommer de tror att det spökar, jag kommer ta kort, så jag ska bevisa det imorgon när jag kommer lägga upp de vackra bilderna:).
Efter vistelsen där ute i mörkret så ska vi dippa och va lite nyttiga och äta grönsaker, haha!
Imorgon börjar vi (jag och Thilde) tio över ett och vi ska glo på underbara OC, och jag ska hälsa från Malin att hon får gå upp själv eftersom hon börjar 08.15.
Det var allt för mig (oss). Ha en bra kväll, för det ska vi ha!:)

Framför tvn med Stina och med melonen


Idag har jag haft dålig uppdatering på bloggen, men det har varit otroligt skönt att bara skita i datorn ett tag och bara lägga sig i soffan och inte göra någonting. Att endast ha på sig en morgonrock och en filt med ett par stora, sköna och luddriga strumpor som jag älskar!
  Att ligga där i soffan och bara titta på en serie som har gått på tv innan, just det, OC!
Nej, jag har aldrig tittat på det innan. Jag var den tjejen som valde att titta på tv4 istället där LOST gick, mmh vad bra det va!
  Men nu när jag har tittat lite på OC (6 avsnitt) och jag är förtrollad, dessa underbara skådespelarna och detta land, åh.
Sen så tycker jag att det är lite för mycket kärleksproblem ibland, men så är det.
  Nu ska jag i alla fall kolla potatisen som är i ugnen, ikväll kommer Tobias hit också:) Coldplay hade tydligen varit grymma, och han ringde mig under Fix You!:) Söta, lilla underbara tobias.

En lördag med ungdomarna


Nu har jag precis ätit, igen. En god smörgås som jag tuggade i mig tillsammans med Center och Plopp, oh vilken god dag detta kommer att bli, haha. Ska köpa godis på 88an sen också har jag planerat, haha.
Vissa tider så ska jag vara jätte nyttig och inte äta något skit alls (som imorse) men i andra tider (kan man säga så?) så spelar det ingen roll vad jag äter, bara det är gott och bara det är något som är onyttigt som jag egentligen inte får äta för Nyttiga Julia.
  Men nu ska jag fixa iordning lite snabbt på rummet, sen så möter jag Malin och vi beger oss då till Thilde. :)

Knäckebröd med keso


Oh vad gott (och nyttigt). Knäckebröd med keso, skinka och göka (gurka) samt äppelbitar och juice, gott!
  Ringde och pratade med mormor innan för att höra om de hade tagit försäkring för Thomas Sabo smyckerna, men de hade de inte gjort. Jag fick både halsbandet och armbandet av dem (mormor och morfar) när jag konfirmerades.
Det känns lite surt att bli av med berlocken när man fick den så tillsammans med halsbandet och armbandet!
Men men, jag får stå ut helt enkelt, finns inte så mycket att göra mer än att be till högre makter eller några väsen av något slag om att jag kommer att få se min berlock igen, haha.

Det gör ont i hjärtat


Det gör riktigt ont i hjärtat när jag skriver att mitt Yin och Yang smycke är borta från mitt Thomas Sabo armband:( , mitt älskade armband. Verkligen jätte roligt!
Jag fattar dock inte hur den har kunnat försvinna, den ska ju verkligen sitta fast, men icke icke. Åh jag vill inte, hur mycket kostar inte en sån igen liksom? Nästan en förmögenhet om man tänker på mig som lever på studiebidraget.
Nu ska jag tröstäta min choklad och sen ska jag nog gråta lite. Hej då!

Kvällsmacka


Nu sitter jag här i sängen och fryser om fötterna och är jätte trött överallt, från topp till tå, från tå till toppen.
Ikväll så har jag haft mycket intressanta och roliga samtal med fröknarna Thilde och Malin!:) Tobias har ringt mig någon gång och berättat om hans nyktra tillstånd uppe i Stockholm och nu sitter jag här och äter mina goda kvällsmackor med skinka och marmelad på, mmh gott!
  Och nu ska kontiga Jag titta på Sjukhuset :) Det är jätte spännande att titta på det och det är nog många som tycker att det är kontigt att jag väljer att titta på just Det programmet när det finns så många fler att välja på, men på Sjukhuset händer det alltid nya saker, och om man har tur så filmar de även barnmorskorna:).
Och sen så är det jätte mysigt att somna till något på datorn, då jag älskar att somna med datorn bredvid sängen och bara känna att man kan somna när som helst, mmh mys.
God natt!:)

Och himlen har öppnat sig!


Nu är även denna skoldagen avklarad. Fick prova på både psykologi och religion idag.
Han i psykologin var lite skrämmande. Han log inte så mycket och han vet när man ljuger, så Ljuga kan man inte göra, men jag vet också hur man tar reda på om någon ljuger, så nu är det ingen mening att mina nära och kära ljuger för mig om de skulle behöva göra det, för jag vet precis om ni talar sanningen eller ej, haha.
 (Skärp dig nu Julia), ja okej. Psykologin verkar faktiskt vara spännande, vi ska få lära oss en hel del om psyket i alla fall, och det är både kul och nyttigt tror jag!:)
  Sen så var det religion, ja vad ska man säga om det? Det verkar också vara ett spännande ämne. Vi har fått en fröken som är väldigt glad och som säkert kommer ge oss mycket läxor, det känner jag på mig.
Något mer vettigt har jag inte att skriva, om detta var något vettigt, det vet jag ej. Men nu ska jag ner och ta mig ett knäckebröd med keso som jag och mamma köpte bl.a. när vi storhandlade tidigare idag. Oh vad gott!!

Jag har långben på besök!



Nu ska jag gå och lägga mig, utan Tobias.
Tänk, om man räknar på sommarlovet så har vi säkert sovit med varandra 99 %. Vad blir det?
...äsch, orkar inte räkna nu. Kom inte änns ihåg vilket datum det var när vi tog sommarlov. :/
Egentligen så vore det ingen fara att sova utan honom, med tanke på att vi har sovit tms med varandra väldigt mycket, man behöver ju pauser också liksom. Men nu är det så att han åker med sina kompisar till Stockholm imorgon för att se Coldplay som spelar på lördag. Så med andra ord så kommer jag att träffa honom på måndag. Shit! Det var längesen vi var ifrån varandra så länge... Men vi får stå ut! (Haha, vi överlever nog!)
 Men nu är det slut på mitt skrivande och jag ska sova, det ska bli skönt att lägga sig lite tidigare. Imorgon börjar vi klockan tio, och då har vi psykologi, det ska bli roligt att jobba med det- det låter spännande!:)
Godnatt folket och godnatt långben som är här inne på rummet och surrar och stör.

Ps. Om en vecka fyller jag 17! Ds.

Min hund är vegetarian och räcker ut tungan!




Idag kom mamma och syster hem med örtbröd från med kyckling i. Åh den är så god!
Sen så köpte de hem kakor också, eller kakor och kakor, den ena sorten räknas nog som bakelse, tror jag.
  Ja ni missade väl inte att hon va med i tidningen idag? För där var hon. En äkta Camilla, en äkta Milla! Så om ni inte har fikat där någon gång så måste ni göra det, och ta då örtbrödet m kyckling, oh vad gott det är!
Stina tyckte också att det var gott med mat, fast hon höll sig mest till salladen och åt sallad och majs. Så nu har min hund blivit vegetarian och hon har lärt sig att räcka ut tungan, det är ju inte riktigt klokt, hon är ju bara två år:o (den 25 augusti)!
Haha! Men å andra sidan så är hon ju bara en hund, på fyra ben och med en liten svans där bak. Men hon är så söt så.
  Sen så fattar jag inte hur mamma och pappa lyckades producera en dotter som inte behöver glasögon! När min mor och far var i min ålder så hade båda glasögon, tror jag (haha). Men jag ser super duper bra och det är jag glad över, för jag kan inte påstå att jag passar så bra i glasögon... Eller så är det glasögonen som inte passar att vara med mig!

"Stureby-rättegången avbruten"

Jag har följt mordet i Stureby sen i juni då Therese blev mördad. Så jävla sjukt och orättvist!
Tankarna kom åter upp idag i huvudet när jag dubbelklickade på Mozilla Firefox på skrivbordet då aftonbladet kom upp som jag har som startsida.
"Stureby-rättegången avbruten".
Jag läste om vad som hänt, om varför och hur och... Hemskt!
Tim som han tydligen heter, som dödade Therese hade fått en kraftig ångestreaktion och fick åka iväg med ambulans.
  Hela jävla grejen är så tragisk, så ofattbart, så oskyldig.
En söt tjej som verkade vara hur framåt som helst, allt p.g.a. svartsjuka!!! Svartsjuka svartsjuka.
Jag är så upprörd att det är helt sjukt, jag läser bloggar, minnesbloggen. De är så fina, så starka.
  Jag läser kommentarer efter kommentarer, blir upprörd, känner medlidande, blir tårögd, blir arg. Jag läste en kommentar om att mördarna (både pojkvännen och flickvännen) borde spärras in med deras föräldrar p.g.a. att de har mördat Therese.
Ungdomarna förstörde Thereses liv, och även deras egna liv. Och vad finns då kvar? De har fått sitt straff, de kommer aldrig kunna leva normalt igen. Det är föräldrar och syskon (om de har några) som är kvar. De ska inte behöva bli inlåsta p.g.a. att föräldrar har ett stort ansvar över sina barn, vad jag har läst så skulle flickvännen vara väldigt skötsam och duktig, likaså med pojkvännen.
  De kommer inte kunna bo kvar, de kommer få byta namn, ingen kommer vilja ha någonting med dem att göra, deras liv är förstört. Skillnaden är att Thereses hjärta stannade, deras hjärta "jobbar" fortfarande, men de är ändå döda. De lever kvar i median (kan man böja Media så?). Känner sånt hat, men hela grejen är helt sjuk och vi kommer nog aldrig att glömma detta, hela Sverige lider ju fan.
Allt är så sjukt, och ja jag är upprörd och läser texter efter texter om det som hänt. Bloggar efter bloggar och blir deprimerad. Deprimerad.


Solen är med oss här i Växjö!


Idag har det varit en bra dag faktiskt. Har varit ute hela dagen, har haft det trevligt och träffat ettorna. Jag har även pratat en del med Eva, min nya mentor som verkar helt okej hon också!:) Det blir säkert ett bra skolår det här, eller ah. Det blir vad man gör det till såklart.
  Vi lekte lekar, sprang runt och försökte få in en frisbee i en sorts "korg", men den flög mest åt ett annat håll. Och sen så lekte vi Bambi på hal is, eller med andra ord; spelade innebandy på såpa. Haha!
  Solen var med oss hela dagen och när jag kom hem så valde jag sängen framför solen och la mig och läste Topp Hälsa som mamma prenumererar på. :)

Pyssliga Julia?


Idag fick jag för mig att jag skulle fixa och trixa lite i mitt rum, bl.a. fixa korten o.s.v. som jag visade i förra inlägget.
Ja man har ju alltid en massa saker att göra som man förträngt någonstans i huvudet, men idag tog jag tag i det och fixade de där korten. Sen så har jag verkligen behövt (läs velat) fixa mitt underlägg på skrivbordet där jag har datorn.
  Min dator blir så varm också, så plasten på underlägget har blivit mjukt och konstigt, så idag tog jag och fixade det och Abrakadabra. Sim Sala Bim. Hokus Pokus Filiokus så fick jag ett helt nytt underlägg med blommor på. Haha, billigt och bra!
  Sen så gjorde jag t.o.m. en liten plastficka på ena sidan där jag la in ett kort på mig och lilla Jonathan som vi tog för många år sedan (när vi skulle åka till Cypern för första gången tror jag) och sen så är det ett kort på mig och Tobias:).
  Men nu ska vi sova, imorgon blir det att aktivera de små ettorna som har invaderat skolan (hehe, jag ska lära dem vad vi Stora tvåor kan)! Vi ska va ute hela dagen, så det blir ju perfekt eftersom det ska vara 25 grader imorgon och sol!:)
Godnatt!

Höst betyder terminstart!


Första dagen i skolan och första dagen i tvåan, och första dagen på mitt snooze-beroende, stort!
Att träffa gamla OP08 igen efter 2,5 månader kändes konstigt, alla var sig lika förutom att alla var lite brunare än vad de va när vi lämnade klassen i juni, och sen så var det ju vissa som var brunare än andra som t.ex. Sanne som varit i Grekland i två veckor...
  Men nu ska jag passa på att ha lite fritt innan Tobias kommer som är på träning. Stina skäller som en idiot där nere och saknar säkert mig, så jag ska gå ner till henne och trösta henne lite, haha.
Sen så har jag satt in mina kort i ett fotoalbum nu, så duktig är jag:) haha, mycket roliga och gamla bilder att titta på.





Laxeringsmedel?

Om två veckor så packar jag säkert som en idiot till Rhodos, som vi åker till om två veckor och en dag. Frida åker till Turkiet imorgon och hon kommer bli jätte brun, tur att jag ska utomlands efter henne där någongång. Det är först när jag kommer hem från min resa som vi kan jämföra hudfärgen. Haha!
  Ja vad gör jag annars? Jag laddar inför imorgon? Tänk, skola, imorgon? Det var ju inte alls längesen jag var där sist, känns ofattbart att sommarlovet är slut!! Snyft.

Sen så bullrar och "kokar" det i min mage, är "lite" fisig av mig också. Jag kollade in mina godisar (dietorelle) som jag har ätit på hela dagen
(två hela påsar), på baksidan står det att de innehåller en fenylalaninkälla, och att överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.
Jag har nog ätit för mycket:( prutt.

Ps. Nicke Nyfiken: Jag kan ge dig ett jätte bra tips om du vill att ditt hår ska växa; skaffa en pojkvän och ge han order att klia dig i huvudet! Det är jätte skönt och jätte bra för blodcirkulationen i hårbottnen så att håret växer!;) Haha! Ds.

Nicke Nyfiken undrar över mitt hår



Fick en liten kommentar av Nicke Nyfiken där han (fast jag antar att det va en hon) frågade om jag kunde skriva om hur jag sköter mitt hår.
När jag läste kommentaren så blev jag jätte glad eftersom det måste betyda att Nicke Nyfiken tyckte att det va/ är fint?!
Själv så är jag inte så nöjd med det, eftersom det är så slitet och så tråkigt.
MEN sen så har man ju vissa speciella hårdagar då man vaknar med luggen på rätt ställe, med volym och med allt
perfekt (minus de kluvna topparna).

Jag plattar mitt hår inte alls mycket längre, jag använder inte mycket spray, jag snålar med schampoo (UV-skydd) och jag använder en hel del produkter som ska bota mitt torra hår (som inte är så torrt längre).
Jag har säkert lagt ner lika mycket pengar på hårprodukter som tre frisörbesök, hela skåpet är fullt och jag känner bara
att man inte kan ha för mycket, haha.

Jag använder en jättebra inpackning (AUSSIE) som jag har köpt på KICKS för 129 kronor, den luktar underbart också,
och håret blir jätte skönt.
Sen så använder jag leave-in conditioner (balsamspray från OLIV naturell) som kostade lite över femtiolappen tror jag och ett serum från GLISS (samma pris som OLIV naturell) som är till för de kluvna topparna, och sist med inte minst så använder jag saltvattensspray som fixar till håret så att man inte har den där jätte mjuka håret efter t.ex. duschen!
Dessa fyra produkter är favoriterna (haha)! När jag plattar/ lockar håret så använder jag en värmeskyddande produkt från MATRIX som gör håret glansigt och skyddar, och det köpte jag hos frisören. :)
 

EN MASK I FEJSET


Ja nu sitter jag här framför min webcam och försöker se snygg ut med en vit mask i fejset.
Men ja, jag måste helt enkelt ta och acceptera att jag valde fel tidpunkt när det gäller att sätta sig framför en webcam och försöka posa som att man aldrig har varit gladare (eller vitare).
Och nu känner jag att mitt ansikte sakta börjar stelna och min hy kommer att bli oemotståndligt ren. Det står det i alla fall på förpackningen, haha.

MYCKET SPRING OCH LITE RO, nu får öronen vila


"VI SKA TILL ULLARED, VI SKA TILL ULLARED!" oj vad vi sjöng i bilen av lycka p.g.a. att vi skulle åka till underbara Ullared. Tobias skrek av lycka, men hans tröttnade ganska så fort och bestämde sig för att hata Ullared och somnade istället. Töntigt tyckte jag!

Min lillebror tyckte inte heller att det skulle bli så kul med Ullared, så han var också ganska så trött
(och blek i ansiktet... fast jag kan inte påstå att jag var så mycket bättre lottad just denna dag när det gäller det yttre)!


...väl inne på Gegås så tyckte nog grabbarna att det var ganska så okej:)!
Kaffe, cappucino & chokladpaus!




Min dator blev pang, bom rosa!

Ja att ta en dagstur till Ullared, det är gasen i botten i början och till slutet, och man har inget annat val.
Med inte änns en kvadratmeter att röra sig på och med hundratals okända ansikten i en stor affär så känner man sig ibland lite vilsen.
Att inte ha en mamma att hålla i handen (fast det kunde jag faktiskt ha gjort om jag så ville), och att inte ha en barnvagn att sitta i (ja, logiskt sett så skulle jag ju faktiskt kunna hoppa i en kundvagn om jag så ville) så känner man sig som människa, stor och vuxen!
Ja, för jag kan ju inte annat än säga att jag kände lite stolthet där jag gick med Tobias i handen och skickade ut som signaler till alla okända ansikten att detta är min man- yeah, jag är vuxen! Men jag tror (vet) faktiskt att jag också höll i den där varma, sköna, stora handen för att jag då kände mig som en litet barn som håller sin mamma i handen för att inte försvinna. Så jag tog mitt förnuft till fånga helt enkelt!
  Annars så har dagen varit rolig och vimsig och kostsam och... ja, jag har köpt lite saker. Inga viktiga grejer, mest onödiga grejer som man bara behöver. Jo, och sen köpte jag lite prydnadssaker för att känna mig lite mer vuxen, och en årsförbrukning av tamponger, det kommer alltid till användning! Och här sitter jag med mina nya saker och plånboken har blivit lite hungrigare och min dator har blivit rosa!

GEGÅÅÅÅÅS



Nu har jag och Tobbe vunnit första pris i att vara mest osociala med varandra. Vi har suttit vid datorn nästan hela dagen från klockan tre och man känner i knät hur varm datorn är och hur torra händerna är!
Så för att ta en "liten" paus från skrivandet och tittandet på ingenting så ska vi titta på film, Inga tårar heter den. Och eftersom jag vet att Thilde troligtvis kommer att läsa detta och kommer undra hur jag hittade den filmen så sökte jag på inga tarar. Så nu vet ni det också!
Imorgon så ska jag och tobias åka till Ullared m mamma, syster och bror! Wihu! Så då blir det att kliva upp tidigt och komma hem sent (hehhe), och jag ska ha med mig pengar och kamera, ska ta många, många bilder på när Tobbe tittar runt på kläder och annat sött och fint!:)

MOBILBILDER


När jag hade pratat med fina tilda i 2,5 h så gick jag till subway och sen gick jag till min kära cykel med min älskade bok i handen. Kände mig lite som en läslus där jag gick med ögonen ner i boken.
Men med tanke på att jag faktiskt fick boken av min mor julen 07 och att jag inte har läst den eftersom jag lånade ut den till tilda som jag inte träffat på jätte länge så gjorde det faktiskt ingenting att orden på boken reflekterades till mina ögon, kalla mig cool eller töntig!
 När jag kom hem i alla fall och skulle äta min älskade veggie delite så (hade tobbe gjort det jätte fint här hemma i ensamheten:)) satte vi in min dator i tvn och började titta på Pocahontas som jag laddat hem, både ettan och tvåan!:)
Ja för några dagar sen så tittade vi på Madicken och nu är den Bröderna lejonhjärta som står på tur, haha!

Snart är denna föräldrafria helgen slut, den sista veckan på sommarlovet, ja det har gott så otroligt fort, poof!



VARM VARM KOPP




God morgon, god morgon, hör fåglarna sjunga glatt, god morgon, god morgon i kör.
Nu är klockan lite efter nio och jag klev upp för ungefär en timme sen, anledningen är att jag ska träffa Tilda på stan vid tio:). Längesen man träffade någon från gamla a91 nu!!
  Men nu ska jag skynda mig att dricka upp min varma koppen och sen pussa Tobbe som ligger i sängen och sover och sen hoppa på cykeln.
Bye bye!:)

SEN NATT OCH TRÖTTA ÖGON



Igår så tillbringade jag, Thilde, Malin och Tobbes och hans kompisar kvällen/ natten ute i Tobbes stuga.
Vi åt gott och drack gott! Idag så hänger ögonlocken nere vid fötterna dock, p.g.a. att vi inte la oss förän väldigt sent. Men det va mysigt och trevligt!:D
 ...men jag och tobbe har köpt lite gott till ikväll som ska hålla oss lite vakna i alla fall!:) Och nu ska vi (jag) börja göra mat.
Tobbe köpte färdigt men jag ska va duktig och laga till något riktigt gott, och självklart så pratar jag då om Wokade nudlar med grönsaker!:) Gott!!


TORSDAG



(Som bilden visar så bakar jag inte kladdkaka idag!)... nej för jag ställde klockan på nio, men sen så är man ju bortskämd tack vara snoozen, så jag klev inte upp förän lite efter tio. För tanken är att jag ska gå runt sjön och sen mysa med Tobbe som fortfarande ligger kvar i sängen, haha. Och nu väntar jag bara på att ipoden ska laddas lite, den var stendöd.

EN VECKA KVAR ATT NJUTA INNAN ALLVARET




Igår så träffade jag tjejerna och bakada kladdkaka åt dem. Den far faktiskt god, o.s.v. ... :)
Idag så ska jag följa med Tobbepojken och klippa sig, ja för visst måste han ju ha med mig så att jag kan säga hur han ska och får se ut!;)
  Efter klippningen så ska vi köpa godis och mysa framför en film, och Tobbepojken kommer nog att massera mig hela dagen eftersom jag har så fruktansvärt ont i nacken.
Men det är sådant som jag får stå ut med när jag sover i samma säng som tobias, han tar ju hela platsen!!
Ja, fast det är ju mysigt... Haha!

Ps. Om exakt tre veckor så är jag på Rhodos, wihu! ... och om en vecka så börjar skolan! Ds.

En gång sommar, alltid sommar!?



Mitt sökande på internet på bikinis gör mig tokig, och det är "tack vare" Rhodos! Om vi inte skulle åka dit snart så skulle jag ju (?) inte titta på en massa "sommarkläder" och jag skulle inte titta på rean på samma sätt.
Jag måste tro att vi ska vara på Rhodos i flera veckor, kanske månader.
Ja, men vet vet. Jag kanske kommer fastna där på ön, så lite extra kläder är det nog alltid bra att ha med sig, haha.
Men jag vill nog inte riktigt inse att det snart, snart är höst. För visst blev jag deprimerad när jag såg hms höstkatalog i brevlådan (trots det så blev jag kanska så glad eftersom jag fick min egna katalog och mamma en egen, det är ju så viktigt att känna att man har sin egna katalog liksom, så att man inte delar...)!
Höstkatalogen har ju inte änns några snygga kläder, bara snygga underkläder. Fast då är det väl modellerna som man förälskar sig i...

ZzzzZz



Godmorgon sömntutor. Duktiga Julia klev upp klockan halv sju imorse, hej hej.
Ja, jag åkte till mormor och morfar igår, var ett bra tag sen jag va hos dem nu, så de ville att jag skulle komma och hälsa på, men eftersom de börjar jobba tidigt så betyder det att jag får kliva upp tidigt för att få åka hem till min stuga.
Och nu är jag mycket trött och ser fram emot att få sova.... ZZzzzzzzz.
Och usch, nästa vecka börjar skolan, då blir det tidigt!!

LOOK AT THE CAMERA AND SMILE



Softpotatis!

SYSTER OCH BROR



Nu har jag och bror vaknat av min mobil som var inställd på klockan nio, eftersom jag snart ska städa hos grannen!
Och nu tog Tannen fram sin choklad som han var sugen på, undra om jag kan få en bit, hehe.
Men nu ska jag äta frukost, byebye.

DJUR, SKOJ OCH LEK!!







För någon dag sen så var jag, tobbe och broder jonathan på ölands djurpark. En rolig och spännande dag med mycket skratt och svett, haha det var varmt!!
Vi fick se jätte många djur, stora som små, söta som fula. Vi åkte karuseller och vi blev pirater för en dag i piratlanden:). Coola vattenrutschbanor som man aldrig har sett dem förr och en massa barn som sprang in i gapen på djur och sprutade vatten på tobias med en vattenslang.
En händelserik dag. 
Men jag hinner dock inte ladda upp många bilder ikväll. Jonathan ska sova mitt rum inatt så vi ska titta på film och ha det bäst!:) Världens finaste bror!


ÖN MED CYKEL





Jag och tobbe svek Karl Oskar och stannade kvar på ön själva. Det är nog sista gången vi är det nu på lovet.
Idag har vi cyklat 5 mil och upptäckt den finaste delen av Öland. Super varmt och tröttsamt. Men med trevligt sällskapså blev allt dunder bra! heheh.
På vår "lilla" tur så plockade vi majs, hittade djur, solade, badade, åt glass, cyklade fel och hittade en randig häst som
kallas för zebra, den hittade vi på ölands stora savanner. Det är cooolt.


Öööööölaaannd





Ja snart tar jag och tobbe tåget till ööööööland där vi ska va till fredag! :)
Min kamera har dött p.g.a. inget batteri, och laddaren är på ön så därför laddar jag upp lite blandade bilder från ön!
Nu ska jag äta frukost som består utav blåbär och hallon, muuuuuuuuuuuuums.

RSS 2.0